Storing Melden

Als u een defect artikel of machine heeft kunt u dit, liefst per onderstaande formulier melden bij de technische dienst van H&R. Een medewerker van de Technische dienst zal dan een diagnose doen en met u afspreken hoe verder gehandeld zal worden.

Uw melding kan sneller afgehandeld worden indien u de volgende gegevens hieronder aangeeft: Omschrijving van de klacht en foutmelding(en), Merk, Model, serienummer en eventueel productnummer. Hoe meer gegevens wij vooraf hebben hoe sneller de afhandeling zal zijn. De met een asterix (*) gemarkeerde velden zijn verplicht.

Aanmelden storing bij H&R Automatisering

Als u een defect artikel of machine heeft kunt u dit, bij voorkeur per onderstaande formulier, melden bij de technische dienst van H&R.
Een medewerker van de Technische dienst zal dan een diagnose doen en met u afspreken hoe verder gehandeld zal worden. Uw melding kan sneller afgehandeld worden indien u de volgende gegevens hieronder aangeeft: Omschrijving van de klacht en foutmelding(en), Merk, Model, serienummer en eventueel productnummer.

Bedrijfsnaam

Achternaam*

Voorletter(s)*

Titel

Telefoon

E-mailadres

Merk

Modelnummer

Serienummer

Spare Part nummer

Vermeld kort de aard van de storing*