Ons team

team_260x260-groenMet trots presenteren wij ons aan u. Ons top team staat voor u klaar. Wilt u weten wie er allemaal onderdeel uitmaken van H&R Automatisering of bent u benieuwd wie u aan de telefoon heeft gehad of met wie u heeft gemaild? Kijk dan snel verder.
Rob van Rooij
Oprichter en Directeur

Rob heeft H&R Automatisering in 1991 opgericht en heeft het bedrijf gemaakt tot één van de succesvolste full service ICT bedrijven van Nederland. Bevlogen en betrokken weet hij exact wat er gebeurt. Rob kent de klanten en is de stuwende kracht achter het gehele team. Duidelijk, recht door zee, met humor.

Tim Bogaerts
Adjunct Directeur Operations

Van stagiair tot waar hij nu is. Tim bouwt al vanaf 2000 mee aan het succes van H&R. Samen met zijn enthousiaste technische team maakt Tim de slogan ‘Automatisering die werkt!’ meer dan waar. Van Utrecht tot China, het oplossen van problemen is Tim zijn drijfveer. Of zoals hij zegt; Making IT work, for you!

Patricia van Rooij
Management Assistente

Patricia is het gezicht van H&R. Haar takenpakket is breed, van financiële- en management ondersteuning tot P&O en Sales. In contact met klanten staat de vertrouwensband centraal, met name als het gaat om debiteurenbeheer. Intern is Patricia een bindende factor. Met het team streven naar de beste resultaten.

Vincent Vendrig
Financial Controller

Voor Vincent kennen cijfers en financiën geen geheimen. Attent zijn, het bieden van een luisterend oor en zijn enthousiasme zorgen voor een fijne omgang met relaties. Vincent: “Wanneer ik er voor kan zorgen dat een administratie en/of afdeling op rolletjes loopt of weer gaat lopen, kom ik het best tot mijn recht.”

Max Ossendrijver
Account Manager New Business

Eén van de jongste uit het team die gedreven wordt door het oplossen van klantvraagstukken. Oplossingen vanuit het belang van de klant. Als één van de specialisten op het gebied van de  Workstations, houdt Max zich vooral bezig met hardware van H&R en software van Cadac.

Marc Neuteboom
Account Manager New Business

Gegrepen door het innovatieve van de IT branche is Marc bij H&R als een vis in het water. Marc staat volledig achter zijn producten en bouwt graag aan langdurige relaties met klanten. Als eerlijk en betrouwbare partner, positief en sociaal streeft hij naar tevreden klanten. Klant tevreden, Marc blij.

John Visser
Teamleider New Business

Als langste aan boord en met ruime ICT ervaring is John bezig om zijn team dat te leren wat hij zelf nodig heeft gehad om succesvol te worden; “Hoe lever je meerwaarde voor je klant?”. Doordat hij al zolang in dienst is kent John veel klanten. Met zijn positieve houding is hij een voorbeeld voor zijn collega’s.

Mark van den Beuken
Account Manager New Business

Perfect en goed relatiebeheer daar staat Mark voor binnen H&R Automatisering. Samen met zijn nieuwe collega’s maakt hij onderdeel uit van het New Business team van H&R. In het aangaan van langdurige relaties ligt voor Mark de uitdaging. Met zijn aansprekende persoonlijkheid gaat dat goed komen.

Rene Lauterslager

Account Manager New Business
Rene is sinds zijn jeugd bezig met techniek en combineert dat met creativiteit en sociale vaardigheden. Dat geeft hem als Account Manager New Business de mogelijkheid om met de klant mee te denken en zijn wereld vanuit zijn ogen te bekijken.

Mike Kerssies
Account Manager New Business

Mike is positief, gedreven en altijd in voor een leuk gesprek. De positieve, frisse werksfeer en platte structuur maakt H&R voor hem de ideale omgeving om zijn passie uit te voeren. Mike: “De innovatie in de ICT-branche zorgt ervoor dat organisaties zich telkens weer moeten aanpassen en veranderen, wat een leuke uitdaging is.”

Wesley Leijte
Account Manager New Business

Wesley is gegrepen door de snel ontwikkelende ICT-branche waarin hij het verstandig vindt om altijd te blijven leren. In H&R vindt hij een dynamisch bedrijf waar een echte teamspirit heerst. Als verantwoordelijke voor de sales streeft hij ernaar om de behoeften van de klant altijd te vervullen.

Bas Boonstoppel
Sales Manager

Productiviteit van de klant staat centraal bij de advisering van Bas naar zijn klanten toe. Workstations, printers; alle hardware is gesneden koek voor Bas. Intern staat Bas bekend als vraagbaak op het gebied van printing. Als Sales Manager ondersteunt en begeleidt hij het Sales team.

Robert van der Helm
Senior Technisch Account Manager

Met ruim 15 jaar ervaring kan Robert voor elke vraag een oplossing bedenken of vinden. Zowel intern als extern is hij gericht op het vinden van de meest efficiënte oplossing. ‘Automatisering die werkt’ past hem als een handschoen. Robert, van toegevoegde waarde op ons team.

Tom Berends
Account Manager

Quote van Tom; ”De beste oplossing voor de klant is ook de beste oplossing voor mij.” Op het gebied van de hardware kant heeft Tom zijn sporen verdiend. Voorheen in de retail en nu al weer een tijd B2B advisering op het gebied van Computers, PC’s en Workstations.

Remy Lambert
Account Manager

Remy heeft jarenlange ervaring met IT-security. Bij H&R gaat hij het breder aanpakken en alle aspecten op het gebied van IT meenemen. De klantrelatie is voor hem het belangrijkste. Zijn doel is om een relatie op te bouwen waarbij de klant met zijn vragen bij hem durft te komen en weet dat Remy het op gaat lossen.

Bart Loef
Account Manager

Bart is een echte ontdekkingsreiziger. Reizen en ontdekken vindt hij al zijn hele leven ontzettend interessant. Bij H&R Automatisering zijn er continu nieuwe innovaties en verbeterde technieken waar hij zichzelf volledig in verdiept en eveneens in verbetert zodat u altijd het beste advies krijgt.

Elroy Veerman
Pre Sales Consultant

Met zijn ruime technische kennis is Elroy de expert voor het geven van adviezen op het gebied van complexe infrastructuren van organisaties. Hij adviseert de accountmanagers tijdens de salescycles op technisch en/of inhoudelijk gebied. Vooral als het gaat om complexe technische oplossingen. Denk aan server/storage, security, cloud…

Edwin Kroon
Sales Support

Met zijn ruime ervaring in de ICT branche is Edwin de vraagbaak voor klanten en collega’s. Hij biedt ondersteuning aan Sales in de breedste zin van het woord. Voor klanten is hij contactpersoon voor zaken rondom offertes en levertijden en verder voor alles waar vragen over zijn. Met zijn rustige persoonlijkheid de stabiele factor op de sales.

Joost Jozen
Trainer, Consultant, Programmeur

Een greep uit Joost zijn takenpakket; ontwikkelen en verzorgen van trainingen voor Windows en OSX, in o.a. Microsoft en Adobe paketten. Softwareoplossingen in FileMaker Pro bouwen, bestaande applicaties beheren. Installatie van hard- en software, netwerkbeheer, detachering voor programmering en veel meer.

Pieter van Kekem
Planning en Coördinatie technische dienst

Om de club mannen van de technische dienst van H&R in de juiste banen te leiden moet je van goede huizen komen en dat treft, Pieter komt dat. Hij plant de afleveringen, reparaties en bezoeken. Een hectische rol die goed bij hem past. Onder het motto: “Boos kijken helpt niet”, werkt Pieter de knelpunten weg.

Maarten Oostingh
Senior System Engineer

Al meer dan twintig jaar is Maarten onderdeel van het H&R team. Onder het motto; ‘Niet stoppen voordat het opgelost is’, is Maarten aan het werk. Maarten lost problemen op, doet installaties, reparaties en diverse migraties bij klanten op locatie. En dat met een altijd opgeruimd humeur.

Dennis Heijmans
Senior System Engineer

Hoe complexer hoe mooier. Windows en Apple met elkaar laten communiceren, Dennis krijgt het voor elkaar. Rustig maar vlijmscherp houdt hij alles in de gaten binnen het team. Altijd in voor een geintje en nooit te beroerd om zijn teamgenoten te helpen.

Arjen Gijsbertsen
System Engineer

Het mooiste dat je tegen Arjen kan zeggen is; “Gisteren deed hij het nog…” dan gaat Arjen graven. Wat is er, tussen gisteren en het moment dat de storing ontstaan is, gebeurd? Arjen neemt de computer van de klant over en gaat aan de slag. Workstations en servers hebben geen geheimen meer voor hem.

Meino Spigt
Logistiek Medewerker

Van Sneek naar Eindhoven, van Amsterdam naar Utrecht, Meino bezorgt de apparatuur van H&R bij de klanten. Samen met Pieter is hij verantwoordelijk voor alle binnenkomende en uitgaande goederen. In het jonge team is hij de vrolijke krachtpatser, de klusjesman en degene die de orde bewaakt in het magazijn.

Dennis Rousse
Logistiek Medewerker

Bij H&R is Dennis verantwoordelijk voor de interne logistiek. Door de constante vernieuwing van zowel de hardware als de software blijft de ICT-branche voor Dennis interessant. In zijn werk streeft hij naar vernieuwing, uitdaging, een fijne sfeer en geen stilstand. Dennis: ‘Al vanaf de kennismaking ervaar ik H&R als een sfeervol familiebedrijf. Bij H&R is er voor mij nog genoeg te leren!’

Ronald Kracht
Service Monteur Printing

Ronald verzorgt op uw eigen locatie binnen Nederland of op de technische dienst van H&R in Utrecht, de reparatie of reiniging van uw printer, en hij gaat niet weg voordat uw probleem is opgelost, voor zover als dat het mogelijk is. Altijd vrolijk en goed gehumeurd staat hij voor u klaar.

Siemen Burgering
Service en Support medewerker

Eén dag per week studerend voor ICT beheerder werkt Siemen 4 dagen in ons Service en Support team. Na zijn start in september 2015 bleek Siemen al snel inzetbaar op veel onderdelen van onze afdeling. Of het nu gaat om repareren van laptops, het verlenen van support op afstand via Teamviewer of het verzorgen van de transporten, Siemen draait mee. En bikkel als hij is laat hij zich het kaas niet van zijn brood eten door z’n door de wol geverfde collega’s.

Jack Hopman
Service en support medewerker

Na zijn ICT opleiding is Jack in de bouw terecht gekomen. Maar: oude liefde roest niet en na zo’n jaar of 6 is hij toch de dynamiek van de ICT gaan missen. Om weer helemaal up to date te zijn gaat Jack de MBO4 opleiding ICT beheer volgen. Hij voelt zich bij H&R weer als een vis in het water. Of zoals hij zelf zegt: ”Het is precies wat ik zoek. Diversiteit door de combi van onderhoud en Service & Support.”

Liane Henebiens
Receptioniste, Telefoniste

Als gastvrouw is Liane het visitekaartje van H&R. Altijd vriendelijk worden de gasten ontvangen. Daarnaast biedt Liane administratieve ondersteuning aan de financiële administratie en aan de technische dienst. De sfeer binnen het team maakt dat Liane al veel jaren stralende de receptie bemand.

Diana van Dijk
Receptioniste, Telefoniste

Diana laat de gasten van H&R zich welkom voelen zowel op kantoor als aan de telefoon. Administratieve en controle taken maken haar dagen afwisselend. Diana is een duizendpoot en vraagbaak voor de collega’s. De combinatie van het team en haar taken maakt dat ze elke dag met plezier aan het werk is.