Pro Rato Colour System van Kyocera

Beste relatie,

Heeft u ook behoefte aan aanzienlijk lagere printkosten? In een kantooromgeving worden veel verschillende documenten geprint. Dit betekent dat voor het afdrukken van het ene document meer toner gebruikt wordt dan voor het andere. Vooral bij het gebruik van kleur kunnen de verschillen groot zijn. Waarom betaalt u dan nu voor iedere afdruk hetzelfde? Neem daarom nu contact op met H&R om te besparen op printkosten.

KYOCERA biedt als eerste in de markt van laserprinters kleurenafdrukprijzen aan die gebaseerd zijn op het werkelijke tonerverbruik. Diverse soorten kleurenprinters en kleurenmultifunctionals beschikken naast de gebruikelijke zwart- en kleurenteller over drie aanvullende afdruktellers die het aantal afgedrukte pagina’s met een bepaalde dekking tellen. Op basis van deze tellers brengen zij de daadwerkelijk gebruikte hoeveelheid kleur in rekening.

Teller 1 – BASIS KLEUR Een voorbeeld van BASIS KLEUR is correspondentie voorzien van een kleurenlogo. Het dekkingspercentage voor deze staffel is maximaal 3% voor kleur en 6% voor zwart.

Teller 2 – OFFICE KLEUR Een voorbeeld van OFFICE KLEUR is een rapport met gekleurde grafieken. Het dekkingspercentage voor deze staffel is maximaal 7,5% voor kleur en 6% voor zwart.

Teller 3 – CREATIEF OFFICE KLEUR Een voorbeeld van CREATIEF OFFICE KLEUR is een presentatie met veel kleurrijke foto’s. Het dekkingspercentage voor deze staffel is meer dan 7,5% voor kleur en 6% voor zwart.

Kortom, het Pro Rato Colour System biedt u:
• De laagste prijs per afdruk;
• Aanzienlijke besparing op uw afdrukkosten;
• Een eerlijke en betrouwbare berekening van de door u gebruikte tonerdekking;
• Uitstekende (kleur)kwaliteit;
• Professionele multifunctionals met productiviteit en betrouwbaarheid;
• Uitgebreide papiertoevoer en afwerkingsopties.

KYOCERA biedt een onderscheidend alternatief in een tijd waarin budgetten steeds doelbewuster moeten worden ingezet. Met behulp van de nieuwe technologie kunt u zeer kostenefficiënt opereren met uitstekende prestaties, kwaliteit en uniformiteit. H&R legt u graag uit wat dit voor u betekent en hoeveel u kunt besparen. Neem nu contact met ons op.

Met vriendelijke groet,
Team H&R Automatisering

Ja, ik wil besparen op printkosten

Liever mailen?

H&R Automatisering - Otto Hahnweg 54-8 - 3542 AX Utrecht - 030 6621081

 

U ontvangt dit bericht omdat u staat geregistreerd in het klantenbestand van H&R automatisering. Of u heeft in het verleden aangegeven dat u onze nieuwsbrief wenst te ontvangen. Voor de duidelijkheid en om misverstanden te voorkomen hebben we onze algemene verkoop/leveringsvoorwaarden en de disclaimer met betrekking tot onze site hieronder gepubliceerd. Indien u geen nieuwsbrief meer van ons wenst te ontvangen dan kunt u op deze link klikken. Wij zullen u dan geen nieuwsbrief meer versturen. Hoe wij omgaan met uw vertrouwelijke gegevens leest u in onze privacyverklaring. ©2016 H&R automatisering. Alle rechten voorbehouden. Alle genoemde product- en bedrijfsnamen zijn handelsmerken van de betreffende eigenaren.