Lenovo Business Deals!

Februari 2018

Beste relatie,

In samenwerking met Lenovo kunt u bij H&R nu tijdelijk profiteren van twee werkstations voor een zeer lage prijs! Profiteer nu van 20% korting op de Lenovo V330 en de Lenovo ThinkCentre M910s! En dat is nog niet alles, want u krijgt bij de Lenovo V330 tijdelijk 35% korting bij uitbreiding van de garantie naar 3 jaar On Site en bij de Lenovo ThinkCentre M910s tijdelijk gratis 5 jaar On Site Garantie!

Lenovo V330
Doelgerichte eenvoud, om vlotter de klus te klaren. De V330 15-inch laptop is prijsbewust zonder aan prestaties in te boeten, en helpt u om uw focus te houden op het succesvol leiden van uw onderneming. Krachtige Intel-technology houdt u productief. Met zijn aandacht voor veiligheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid neemt dit toestel heel wat last weg bij uw IT-team. U maakt gegarandeerd indruk met deze laptop voor no-nonsense business professionals.

Alle voordelen op een rij:
Eenvoudig: Elke dag wordt een succes dankzij de vereenvoudigde, geïntegreerde touchpad met cijfertoetsen, de Ultrabay™-batterij voor een hogere productiviteit, en de QuickCharge-functie.
Veilig: Vertrouwelijke bedrijfsgegevens en klanteninformatie blijven beveiligd door de ‘touch-type’ vingerafdruklezer, Windows Hello, en camera-cover voor privacy.
Krachtig: De nieuwste processors, geheugen, en gestandaardiseerde USB Type-C connectiviteit maken een snellere verbinding en efficiëntere samenwerking mogelijk.

Nu tijdelijk 35% korting bij uitbreiding van de garantie naar 3 jaar On Site!

Lenovo ThinkCentre M910s
Krachtig, makkelijk te beheren en ontworpen voor uw bedrijf. De snelle en responsieve ThinkCentre M910s SFF is uitgerust met de nieuwste prestatie- en opslagtechnologie en verwerkt moeiteloos grote bestanden, afbeeldingen en video´s.

Alle voordelen op een rij:
B.I.G. on power: Met een Intel Core i5 processor van de nieuwste generatie, en met de van 3D NAND-technologie voorziene PCIe SSD, is dit de best mogelijke SSD-ervaring – ThinkCentre is gemakkelijk opgewassen tegen de meest veeleisende taken.
Beheer was nooit eenvoudiger: Met Intel vPro technology krijg je toegang tot het hele desktop-park. Dit betekent: minder interventies ter plaatse voor troubleshooting en software-updates en een daling van de beheerkosten.
Bescherm kritieke gegevens: TPM 2.0 biedt een robuuste beveiliging, en beschermt je ThinkCentre als die in verkeerde handen zou vallen.
5 jaar next business day on site garantie: Bij Lenovo zijn we dermate overtuigd van de kwaliteit van onze ThinkCentre desktops. Daarom geven we bij aanschaf van deze ThinkCentre M910s, gratis 5 jaar Next Business Day On Site garantie. Dit geeft uw organisatie de gemoedsrust die het verdient, waardoor u zich kan focussen op uw core activiteiten.

Nu tijdelijk 5 jaar On Site Garantie gratis!

Grijp uw kans en profiteer nu van de Lenovo Business Deals! Neem vandaag nog contact op met het team van H&R om de mogelijkheden te bespreken. Wees snel, want deze actie loopt t/m 28 februari en zolang de voorraad strekt!

Met vriendelijke groet,
Team H&R Automatisering

Meer informatie of bestellen?

Liever mailen?

H&R Automatisering - Otto Hahnweg 54-8 - 3542 AX Utrecht - 030 6621081

 

U ontvangt dit bericht omdat u staat geregistreerd in het klantenbestand van H&R automatisering. Of u heeft in het verleden aangegeven dat u onze nieuwsbrief wenst te ontvangen. Voor de duidelijkheid en om misverstanden te voorkomen hebben we onze algemene verkoop/leveringsvoorwaarden en de disclaimer met betrekking tot onze site hieronder gepubliceerd. Indien u geen nieuwsbrief meer van ons wenst te ontvangen dan kunt u op deze link klikken. Wij zullen u dan geen nieuwsbrief meer versturen. Hoe wij omgaan met uw vertrouwelijke gegevens leest u in onze privacyverklaring. ©2016 H&R automatisering. Alle rechten voorbehouden. Alle genoemde product- en bedrijfsnamen zijn handelsmerken van de betreffende eigenaren.