Terugroepactie HP Laptop Accu's

Januari 2018

Beste relatie,

HP is een terugroepactie begonnen voor laptops met een mogelijk brandgevaarlijke batterij. Volgens HP is het “extreem belangrijk” dat klanten controleren of hun batterij in aanmerking komt voor vervanging.

Bij de meeste laptops die het probleem hebben, zijn de batterijen ingebouwd. Daardoor kunt u ze niet zelf vervangen. Er zijn ook losse brandgevaarlijke batterijen verkocht of geleverd als vervanging. Volgens HP gaat het om 0,1 procent van de HP-systemen die de afgelopen twee jaar wereldwijd zijn verkocht.

H&R ondersteunt u bij de HP terugroepactie voor de laptops met een mogelijk brandgevaarlijke batterij! Automatisering die werkt, ook nu!

Klik hier om met de tool van HP de laptop te controleren.

Komt uw batterij in aanmerking voor vervanging? Stuur dan een mail naar TD@hr-automatisering.nl met de vermelding van het serienummer en de uitslag van de validatie tool. H&R neemt zo snel mogelijk contact op. Als u niet zeker bent, kunt u altijd mailen naar het eerder genoemde adres of bellen naar 030-6621081.

Meer informatie of een afspraak maken?

Liever mailen?

H&R Automatisering - Otto Hahnweg 54-8 - 3542 AX Utrecht - 030 6621081

 

U ontvangt dit bericht omdat u staat geregistreerd in het klantenbestand van H&R automatisering. Of u heeft in het verleden aangegeven dat u onze nieuwsbrief wenst te ontvangen. Voor de duidelijkheid en om misverstanden te voorkomen hebben we onze algemene verkoop/leveringsvoorwaarden en de disclaimer met betrekking tot onze site hieronder gepubliceerd. Indien u geen nieuwsbrief meer van ons wenst te ontvangen dan kunt u op deze link klikken. Wij zullen u dan geen nieuwsbrief meer versturen. Hoe wij omgaan met uw vertrouwelijke gegevens leest u in onze privacyverklaring. ©2016 H&R automatisering. Alle rechten voorbehouden. Alle genoemde product- en bedrijfsnamen zijn handelsmerken van de betreffende eigenaren.