Uw datacenter voorzien van Artificial Intelligence

Predictive flash storage is slim genoeg om 86% van de problemen te laten verdwijnen

Storage kan uw bedrijf meer kosten dan alleen de prijs van de disken. Zo bent u bijvoorbeeld veel tijd kwijt aan beheer en heeft u verlies van productiviteit wanneer u niet op uw oplossing kunt vertrouwen en er gaten vallen tussen applicaties en datalevering. De explosieve datagroei en de toenemende complexiteit in workload vragen om systemen die in staat zijn complexe applicaties, databases en virtuele omgevingen op de juiste manier te ondersteunen.

Zou het daarom niet geweldig zijn als problemen worden voorspeld, gedetecteerd en opgelost voordat uw bedrijfsvoering erdoor geraakt wordt? Zo moeilijk is dat niet!

Bekijk de handige Infographic

Predictive all-flash storage helpt u bij uw zakelijke doelstellingen

Het lijkt toekomstmuziek: Met HPE InfoSight, een platform voor voorspellende analyse, en slimme sensortechnologie maakt u uw infrastructuur autonoom, gebaseerd op cloud-based predictive analytics en machine learning. Een ander voordeel is dat HPE InfoSight 'leert' op basis van verleden en toekomst, dwars door uw infrastructuur heen. Daarmee krijgt u de beschikking over deep learning data, waarmee u beter én accurater de behoefte aan capaciteit, prestaties en bandbreedte kunt voorspellen en uw operationele kosten verder terug kunt dringen.

Dankzij InfoSight ervaart u:

  • Vroegtijdige probleemherkenning; eerder dan de gebruikers zelf
  • Ongekende uptime (99,9999%), minder verstoring voor de gebruikers
  • Minder terugkerende problemen
  • En dus... doorlopende verbetering van de prestaties

Download de Whitepaper

HPE Nimble en H&R Automatisering

H&R Automatisering heeft als doel, met name voor de kern van onze zakelijke doelgroep, bij uitstek een business partner te zijn die “het wezenlijke verschil kan maken” en op dat gebied een toonaangevende marktpartij te zijn. H&R heeft de kennis in huis om de juiste Nimble systemen optimaal in uw omgeving in te passen.

Bezoek het HPE Nimble H&R event en laat u informeren door onze specialisten over hoe HPE predictive all-flash storage uw bedrijf kan helpen. Het event zal door HPE georganiseerd worden in hun hoofdkantoor in Amstelveen. H&R Automatisering nodigt u hier graag voor uit.

  • Donderdag 16 augustus – ochtend
  • Donderdag 30 augustus – middag
  • Donderdag 13 september – ochtend

Meld u aan voor het event!

H&R Automatisering - Otto Hahnweg 54-8 - 3542 AX Utrecht - 030 6621081

 

U ontvangt dit bericht omdat u staat geregistreerd in het klantenbestand van H&R automatisering. Of u heeft in het verleden aangegeven dat u onze nieuwsbrief wenst te ontvangen. Voor de duidelijkheid en om misverstanden te voorkomen hebben we onze algemene verkoop/leveringsvoorwaarden en de disclaimer met betrekking tot onze site hieronder gepubliceerd. Indien u geen nieuwsbrief meer van ons wenst te ontvangen dan kunt u op deze link klikken. Wij zullen u dan geen nieuwsbrief meer versturen. Hoe wij omgaan met uw vertrouwelijke gegevens leest u in onze privacyverklaring. ©2016 H&R automatisering. Alle rechten voorbehouden. Alle genoemde product- en bedrijfsnamen zijn handelsmerken van de betreffende eigenaren.