Uitnodiging VR & Workstation Kennisseminar

Beste relatie,

Zoals u waarschijnlijk al weet organiseren wij donderdag 5 april a.s. in samenwerking met HP en team DARE een uniek VR & Workstation Kennisseminar in de Dreamhall van de TU Delft! Veel van onze relaties hebben zich al ingeschreven, mocht u dat nog niet gedaan hebben: klik dan hier!

Het definitieve programma is nu bekend! Tijdens dit event komt u alles te weten over de allernieuwste innovaties op het gebied van HP Workstations, VR in het bedrijfsleven en de unieke samenwerking tussen HP en DARE van de TU Delft. Als u zich nog niet ingeschreven heeft, wees dan snel! Er zijn nog maar een paar plaatsen beschikbaar. Schrijf u direct in!

Waar: TU Delft Gebouw D: Dream – Stevinweg 4, 2628 CN  DELFT (gratis parkeren op eigen terrein)

Wanneer: Donderdag 5 april 2018 12:30 - 17:00 uur | Aanvang met koffie en thee. Afsluiting met een borrel.

Kosten: Gratis

Bent u al benieuwd naar de innovaties van HP? Klik hier voor een kleine teaser van de nieuwste HP-technologie.
Wij kijken ernaar uit! Zien wij u dan?

Met vriendelijke groet,
Team H&R Automatisering

Hier kunt u zich aanmelden. Wees snel, want vol is vol!

TU Delft gebouw D: Dreamhall
Stevinweg 4, 2628 CN DELFT

Mailcontact? Wij lezen alle mail persoonlijk.

H&R Automatisering - Otto Hahnweg 54-8 - 3542 AX Utrecht - 030 6621081

 

U ontvangt dit bericht omdat u staat geregistreerd in het klantenbestand van H&R automatisering. Of u heeft in het verleden aangegeven dat u onze nieuwsbrief wenst te ontvangen. Voor de duidelijkheid en om misverstanden te voorkomen hebben we onze algemene verkoop/leveringsvoorwaarden en de disclaimer met betrekking tot onze site hieronder gepubliceerd. Indien u geen nieuwsbrief meer van ons wenst te ontvangen dan kunt u op deze link klikken. Wij zullen u dan geen nieuwsbrief meer versturen. Hoe wij omgaan met uw vertrouwelijke gegevens leest u in onze privacyverklaring. ©2016 H&R automatisering. Alle rechten voorbehouden. Alle genoemde product- en bedrijfsnamen zijn handelsmerken van de betreffende eigenaren.