Ontdek de HP Sure View

Beste relatie,

2018 is het jaar waarin de Algemene Verordening Gegevensbescherming in werking zal treden. HP biedt unieke frontend beschermingsoplossingen. Werk mobiel, werk veilig met HP.

Visueel hacken kost maar een paar seconden. Maar het veroorzaakt langdurige schade. Het kantoor van de toekomst is hier. We beschikken over ongekende mobiliteit en de vrijheid om te werken hoe we willen. We moeten ons nu meer dan ooit de vraag stellen: zijn onze data echt beschermd? Ontdek hoe u zich optimaal kunt voorbereiden en schrijf u in voor het gratis Webinar Collaboration, Security & Design van HP.

Met HP Sure View is uw scherm direct beveiligd
tegen alle vormen van visueel hacken.

Databescherming is van groot belang, want 91% van alle visuele hackpogingen is succesvol en de kosten van datadiefstal zijn vrijwel ongelimiteerd. HP Sure View is het optioneel geïntegreerde privacy scherm dat met een druk op een knop uw privacy waarborgt. En met HP Sure Click en HP Sure Start Gen3 zijn uw data beschermd.

HP Sure Click2

Biedt door hardware afgedwongen beveiliging voor webbrowsers om malware, ransomeware en virussen buiten de deur te houden.

HP Sure Start Gen3

Zorgt voor vroege detectie en automatisch herstel van het firmwaresysteem om wijziging van het PC BIOS door malware te voorkomen.

Nog niet klaar voor de AVG? H&R kunt u adviseren met betrekking tot veilgheid en bescherming. Wij gaan voor een veilig 2018!

Met vriendelijke groet,

H&R Automatisering

Ja, ik wil een veilig 2018

Liever mailen?

H&R Automatisering - Otto Hahnweg 54-8 - 3542 AX Utrecht - 030 6621081

 

U ontvangt dit bericht omdat u staat geregistreerd in het klantenbestand van H&R automatisering. Of u heeft in het verleden aangegeven dat u onze nieuwsbrief wenst te ontvangen. Voor de duidelijkheid en om misverstanden te voorkomen hebben we onze algemene verkoop/leveringsvoorwaarden en de disclaimer met betrekking tot onze site hieronder gepubliceerd. Indien u geen nieuwsbrief meer van ons wenst te ontvangen dan kunt u op deze link klikken. Wij zullen u dan geen nieuwsbrief meer versturen. Hoe wij omgaan met uw vertrouwelijke gegevens leest u in onze privacyverklaring. ┬ę2016 H&R automatisering. Alle rechten voorbehouden. Alle genoemde product- en bedrijfsnamen zijn handelsmerken van de betreffende eigenaren.