De Lenovo Business Deals

November 2017

Beste relatie,

In samenwerking met Lenovo presenteren wij u de Lenovo Business Deals! Ontvang nu t/m vrijdag 1 december korting op de ThinkPad en de ThinkCentre in combinatie met de ThinkVision. De ThinkPad is een waar begrip en bestaat inmiddels al 25 jaar! Het is de ideale business laptop. De ThinkCentre en de ThinkVision vormen samen een zeer compacte oplossing, dankzij de ThinkCentre die achter de ThinkVision vastgeklikt kan worden. Klik hier voor meer informatie of om een afspraak in te plannen.

Lenovo richt zich op innovatie en operationele efficiency. Dit uit zich in het feit dat Lenovo zich bezighoudt met het ontwikkelen van betrouwbare, hoogwaardige en gebruikersvriendelijke technologische producten en diensten.

Grijp uw kans en profiteer nu van de Lenovo Business Deals! Neem vandaag nog contact op met het team van H&R om de mogelijkheden te bespreken. Wees snel, want deze actie loopt t/m aanstaande vrijdag!

Met vriendelijke groet,
Team H&R Automatisering

Meer informatie of een afspraak maken?

Liever mailen?

H&R Automatisering - Otto Hahnweg 54-8 - 3542 AX Utrecht - 030 6621081

 

U ontvangt dit bericht omdat u staat geregistreerd in het klantenbestand van H&R automatisering. Of u heeft in het verleden aangegeven dat u onze nieuwsbrief wenst te ontvangen. Voor de duidelijkheid en om misverstanden te voorkomen hebben we onze algemene verkoop/leveringsvoorwaarden en de disclaimer met betrekking tot onze site hieronder gepubliceerd. Indien u geen nieuwsbrief meer van ons wenst te ontvangen dan kunt u op deze link klikken. Wij zullen u dan geen nieuwsbrief meer versturen. Hoe wij omgaan met uw vertrouwelijke gegevens leest u in onze privacyverklaring. ©2016 H&R automatisering. Alle rechten voorbehouden. Alle genoemde product- en bedrijfsnamen zijn handelsmerken van de betreffende eigenaren.