Servicestrippenkaart met cadeau!

November 2017

Beste relatie,

Sinterklaas is weer in het land en daarom herhalen wij deze te gekke actie! Koop nu een H&R servicestrippenkaart en ontvang een coole gadget naar keuze t.w.v. ongeveer €100,- cadeau*! Bijvoorbeeld voor uzelf, maar ook leuk om toe te voegen aan de juten cadeauzak van Sinterklaas voor 5 december!

Bent u al bekend met onze servicestrippenkaart? Met een servicekaart van H&R profiteert u bijvoorbeeld van korting op onze service en systeembeheer. Bekijk alle voordelen:

  • Geen voorrijkosten;
  • €10,- korting op het standaard uurtarief van €100,- voor de normale responstijd;
  • Gegarandeerde responstijd;
  • Servicekaarthouders hebben voorrang in de planning van de technische dienst;
  • Geen uurtarief, maar 60 eenheden van 20 minuten (20 uur in totaal);
  • Eenmalige facturatie van de servicekaart en niet bij elke service-actie;
  • Toepasbaar op al uw apparatuur en inzetbaar voor alle werkzaamheden welke H&R voor u uitvoert.

U kunt nu kiezen uit de drie onderstaande cadeaus!

Haal de creativiteit in uzelf naar boven met de Lego Creator Winter Holiday Train die past bij de feestdagen. Met de Fitbit Alta activity tracker wordt u aangespoord om te blijven bewegen, vooral met al het lekkers tijdens de feestdagen. Met de Lego Creator Kever gaan we even terug in de tijd en kunt u uw eigen Volkswagen Kever bouwen. Voor welk cadeau kiest u?

Neem nu contact op met H&R Automatisering, want deze actie is maar tijdelijk!

Met vriendelijke groet,
Team H&R Automatisering

* Zit de keuze van uw gading er niet tussen, neem dan contact op met uw accountmanager.

Meer informatie? Laat u terugbellen

Liever mailen?

H&R Automatisering - Otto Hahnweg 54-8 - 3542 AX Utrecht - 030 6621081

 

U ontvangt dit bericht omdat u staat geregistreerd in het klantenbestand van H&R automatisering. Of u heeft in het verleden aangegeven dat u onze nieuwsbrief wenst te ontvangen. Voor de duidelijkheid en om misverstanden te voorkomen hebben we onze algemene verkoop/leveringsvoorwaarden en de disclaimer met betrekking tot onze site hieronder gepubliceerd. Indien u geen nieuwsbrief meer van ons wenst te ontvangen dan kunt u op deze link klikken. Wij zullen u dan geen nieuwsbrief meer versturen. Hoe wij omgaan met uw vertrouwelijke gegevens leest u in onze privacyverklaring. ©2016 H&R automatisering. Alle rechten voorbehouden. Alle genoemde product- en bedrijfsnamen zijn handelsmerken van de betreffende eigenaren.