H&R is HP Platinum Partner!

November 2017

Beste relatie,

Met grote trots kunnen wij u vertellen dat H&R vanaf heden HP Platinum Partner is!!! Dit is de hoogst mogelijke partnerstatus bij HP Inc. In een landschap van ruim 2.000 wederverkopers, is maar een zeer select gezelschap Platinum Partner en H&R maakt daar nu deel van uit! Met het hele team hebben wij hier keihard aan gewerkt en wij kunnen daarom niets anders dan trots zijn!

Hoe wij Platinum Partner zijn geworden? Onder andere door ons fantastische team, dat bijzonder veel kennis heeft van de werkplekoplossingen van HP en daar ook op getraind en gecertificeerd is.

HP creëert technologieën en belevingen die indruk maken. Geen ander bedrijf heeft zo'n compleet aanbod aan technologieproducten en diensten en dat is een van de redenen waarom H&R graag HP adviseert aan haar klanten. Voor H&R is dit dan ook de kroon op de inmiddels jarenlange en zeer prettige samenwerking met HP.

Wij hebben hier, uiteraard samen met HP, het glas op geheven en genoten van oliebollen en gebak. Wij willen al onze relaties heel hartelijk danken voor het gestelde vertrouwen in H&R als HP-leverancier en wij staan voortaan voor u klaar als uw HP Platinum Partner!

Met vriendelijke groet,
Team H&R Automatisering

Contact met ons opnemen? Laat u terugbellen

Liever mailen?

H&R Automatisering - Otto Hahnweg 54-8 - 3542 AX Utrecht - 030 6621081

 

U ontvangt dit bericht omdat u staat geregistreerd in het klantenbestand van H&R automatisering. Of u heeft in het verleden aangegeven dat u onze nieuwsbrief wenst te ontvangen. Voor de duidelijkheid en om misverstanden te voorkomen hebben we onze algemene verkoop/leveringsvoorwaarden en de disclaimer met betrekking tot onze site hieronder gepubliceerd. Indien u geen nieuwsbrief meer van ons wenst te ontvangen dan kunt u op deze link klikken. Wij zullen u dan geen nieuwsbrief meer versturen. Hoe wij omgaan met uw vertrouwelijke gegevens leest u in onze privacyverklaring. ©2016 H&R automatisering. Alle rechten voorbehouden. Alle genoemde product- en bedrijfsnamen zijn handelsmerken van de betreffende eigenaren.