Ransomware voorkomen doet u zo!

November 2017

Beste relatie,

Ransomware is dé nachtmerrie voor iedere IT-manager. Om ransomware te voorkomen, is bewustwording het belangrijkste sleutelwoord. Grote multinationals, maar ook kleine bedrijven worden steeds vaker doelwit van hackers. Bedrijven gaan er vanuit dat medewerkers er alles aan doen om te voorkomen dat ook zij slachtoffer worden van een ransomware-aanval.

Vergeet daarom niet de belangrijkste maatregel: het bewustmaken van alle medewerkers. Ransomware verspreidt zich immers in de eerste plaats via het gedrag van mensen. Training van medewerkers is daarom de eerste en allerbelangrijkste maatregel in de strijd tegen ransomware. Start direct met een simpele reminder van HP met de belangrijkste tips op posterformaat om ransomware voorkomen.

Zo doet u dat: vraag de poster van HP aan en hang deze op! Maak uw medewerkers of collega's bekend met de ransomware veiligheidsinstructies:

- 12 belangrijke tips om ransomware te voorkomen;
- Handig op een A3-poster;
- Hang hem op bij de koffieautomaat, de printer of in de kantine.

U kunt de poster aanvragen door naar H&R te bellen of een e-mail te sturen. Na aanvraag krijgt u de poster gratis per post toegestuurd.

Samen sterk tegen ransomware!

Met vriendelijke groet,
Team H&R Automatisering

De poster aanvragen? Laat u terugbellen!

Liever mailen?

H&R Automatisering - Otto Hahnweg 54-8 - 3542 AX Utrecht - 030 6621081

 

U ontvangt dit bericht omdat u staat geregistreerd in het klantenbestand van H&R automatisering. Of u heeft in het verleden aangegeven dat u onze nieuwsbrief wenst te ontvangen. Voor de duidelijkheid en om misverstanden te voorkomen hebben we onze algemene verkoop/leveringsvoorwaarden en de disclaimer met betrekking tot onze site hieronder gepubliceerd. Indien u geen nieuwsbrief meer van ons wenst te ontvangen dan kunt u op deze link klikken. Wij zullen u dan geen nieuwsbrief meer versturen. Hoe wij omgaan met uw vertrouwelijke gegevens leest u in onze privacyverklaring. ©2016 H&R automatisering. Alle rechten voorbehouden. Alle genoemde product- en bedrijfsnamen zijn handelsmerken van de betreffende eigenaren.