ICT-security is hot!

Oktober 2017

Beste relatie,

Het blijft een terugkomend en hot item: ICT-security. Het wordt vanuit de media steeds duidelijker dat beveiliging ontzettend belangrijk is en zeker niet altijd vanzelfsprekend.

Zolang er niets aan de hand is, staat u misschien niet stil bij de beveiliging van uw ICT en denkt u hoogstwaarschijnlijk dat het bij u allemaal op orde is. Maar hoe zeker bent u daarvan? Heeft u dat onlangs nog weleens laten controleren? Dankzij de dienstverlening van H&R Automatisering kunt u zorgeloos en veilig gebruik (blijven) maken van al uw devices. Hoe we dat voor u doen?

Door de Health Check

De Health Check wordt door een ESET-expert op locatie verzorgd. ESET is gespecialiseerd in security software. Tijdens een consult worden de beheeropties en mogelijkheden van de ESET-oplossingen met u besproken. Mocht u al over een ESET-installatie en configuratie beschikken, dan zal deze voor uw huidige netwerkomgeving geoptimaliseerd worden. De bevindingen uit de Health Check ontvangt u in een status- en adviesrapport.

Door de Security Check

De Security Scan is geschikt voor bedrijven die beschikken over klantgegevens en kritische bedrijfsdata. De scan brengt uw huidige beveiligingsniveau in kaart en biedt inzicht in de reële risico’s bij een (gerichte) cyberaanval of datalek. Wij toetsen uw netwerk intern en extern en bepalen de security awareness van uw personeel.

Kijk vandaag nog voor meer informatie op onze website of neem contact op met uw H&R-accountmanager, want voor u het weet is het te laat.

Met vriendelijke groet,

Team H&R Automatisering

Teruggebeld worden?

Liever mailen?

H&R Automatisering - Otto Hahnweg 54-8 - 3542 AX Utrecht - 030 6621081

 

U ontvangt dit bericht omdat u staat geregistreerd in het klantenbestand van H&R automatisering. Of u heeft in het verleden aangegeven dat u onze nieuwsbrief wenst te ontvangen. Voor de duidelijkheid en om misverstanden te voorkomen hebben we onze algemene verkoop/leveringsvoorwaarden en de disclaimer met betrekking tot onze site hieronder gepubliceerd. Indien u geen nieuwsbrief meer van ons wenst te ontvangen dan kunt u op deze link klikken. Wij zullen u dan geen nieuwsbrief meer versturen. Hoe wij omgaan met uw vertrouwelijke gegevens leest u in onze privacyverklaring. ©2016 H&R automatisering. Alle rechten voorbehouden. Alle genoemde product- en bedrijfsnamen zijn handelsmerken van de betreffende eigenaren.