Aan de slag met ergonomie

Augustus 2017

Beste relatie,

De vakantie is (bijna) voorbij, tijd om weer aan de slag te gaan. Maar wel met een gezonde werkplek! Een opgeruimde en ergonomische werkplek verhoogt namelijk productiviteit, comfort en werkplezier.

Een goede werkplek hoeft helemaal niet duur te zijn, u kunt het zo gek maken als u zelf wil. Het is vooral de opstelling die belangrijk is. Door het gebruik van een monitorarm ontstaat er niet alleen meer ruimte op het bureau, maar voorkomt u ook veel voorkomende nek-, rug- en schouderklachten. Zo creëert u een ergonomisch verantwoorde en optimale werkplek.

Single Monitor Desk Mounts Dual Monitor Desk Mounts
CPU/Thin Client Holders Laptop Mounts
Ergonomie
Door het gebruik van een monitorarm voorkomt u nek-, rug- en schouderklachten. Zo is de aanpassing van hoogte, hoek en kanteling  van een monitor bij verscheidene bureausteunen in een handomdraai gebeurd; met een goede werkhouding en lagere ziektekosten als gevolg. Geen gedoe meer met het plaatsen van pakken papier of dozen onder een monitorvoet om deze op de juiste hoogte te plaatsen. En geen gerommel meer met snoeren die per ongeluk losschieten bij het draaien van een scherm naar een collega. Denk hierbij ook eens aan het gemak bij flexwerkplekken.
Productiviteit
Naast een ergonomisch verantwoorde werkplek, is ook het hebben van een opgeruimde werkplek van groot belang als het gaat om productiviteit en werkplezier. Wanneer je bureau opgeruimd is, werk je doelgerichter, zo blijkt uit onderzoek. Het wegwerken van snoeren en het plaatsen van bureau- en pc steunen in dezelfde stijl, zorgen voor rust op kantoor en rust in het hoofd. Rondom een monitorvoet verzamelen zich vaak allerhande “werkaccessoires” zoals pennen, post-its, notitieblokken en/of de bovengenoemde pakken papier om een scherm op de juiste hoogte te plaatsen. Met een monitorsteun wordt een “clean desk policy” bewerkstelligd en daarmee een optimale werkplek gecreëerd.

Meer weten over een ergonomische en productieve werkplek?
Neem contact met ons op via 030 - 6621 081.

Teruggebeld worden?

Liever mailen?

H&R Automatisering - Otto Hahnweg 54-8 - 3542 AX Utrecht - 030 6621081

 

U ontvangt dit bericht omdat u staat geregistreerd in het klantenbestand van H&R automatisering. Of u heeft in het verleden aangegeven dat u onze nieuwsbrief wenst te ontvangen. Voor de duidelijkheid en om misverstanden te voorkomen hebben we onze algemene verkoop/leveringsvoorwaarden en de disclaimer met betrekking tot onze site hieronder gepubliceerd. Indien u geen nieuwsbrief meer van ons wenst te ontvangen dan kunt u op deze link klikken. Wij zullen u dan geen nieuwsbrief meer versturen. Hoe wij omgaan met uw vertrouwelijke gegevens leest u in onze privacyverklaring. ©2016 H&R automatisering. Alle rechten voorbehouden. Alle genoemde product- en bedrijfsnamen zijn handelsmerken van de betreffende eigenaren.