"Het kwam op mijn pad"

April 2017

 

Beste Relatie,

H&R Automatisering doet meer dan alleen adviseren op het gebied van IT. Daarom vandaag een andere mailing dan je van ons gewend bent. Onderstaande artikel zal binnenkort geplaatst worden in het eerste Muziekids Magazine en is geschreven door Jeffrey Vos van onze partner HP Inc. Omdat HP Inc. en H&R Stichting Muziekids een warm hart toedragen willen we je graag meer vertellen over deze prachtige stichting en hoe wij er zo toe gekomen zijn deze te steunen.

De positieve werking van muziekbeleving bij ziekte is inmiddels alom bekend. Het horen van muziek, het maken en spelen van muziek en het luisteren naar muziek. Het geeft heel krachtige en ook heel duidelijk, aantoonbare resultaten. Muziek kan in niet geringe mate bijdragen tot herstel. Om kinderen die in een ziekenhuis of zorginstelling moeten verblijven een ‘helende’ muziekbeleving aan te reiken is Muziekids - met de hulp van talloze sponsoren, donateurs en vrijwilligers - muziekstudio's gaan bouwen in ziekenhuizen en zorginstellingen.

“Als je groeit met je bedrijf, komt er ruimte om te groeien als mens.” Dat moet Rob van Rooij – eigenaar van H&R Automatisering – zo gevoeld hebben toen hij voorstelde om Muziekids te gaan steunen. “Het kwam op mijn pad,” zegt Van Rooij, “en ik wilde iets doen.”

Door: Jeffrey Vos – HP

Het is dinsdagochtend en ik zit op kantoor bij Rob. H&R is al tientallen jaren een vertrouwde HP-relatie en maandelijks – soms vaker – ga ik langs om de lopende zaken te bespreken. Vrij recent dronken wij een kop koffie en vertelde Rob over zijn betrokkenheid en compassie voor Muziekids. Met een relatief klein gebaar zorgt hij keer op keer voor een positief grote impact.

Het is dan ook een hele eer dat H&R Automatisering en Stichting Muziekids kiezen voor het inzetten van HP-tablets om daarmee de jonge patiënten mee te nemen uit de realiteit en ze te laten genieten van de wonderlijke wereld van muziek.

karaoke
Ik las eerder al ergens hoe Robbert de Vos, directeur van Stichting Muziekids, vertelt dat Van Rooij jaren geleden voorstelde om de stichting te sponsoren in de vorm van computers, laptops en printers: “Een geweldig aanbod voor onze groeiende stichting. Rob’s donatie heeft ons bijzonder geholpen in de moeilijke fase van groei van onze mooie stichting. Ook nu hebben we weer HP-tablets gekregen waarmee de kinderen in de studio’s onder andere aan karaoke kunnen doen. Rob mag daar erg trots op zijn.”

Als ik Rob ernaar vraag: “Joh, zo zie ik dat helemaal niet. Helaas kennen mijn vrouw en ik ziekenhuizen niet alleen van buiten maar ook van binnen en ik moet er niet aan denken wat er door die kinderen heengaat. Ik vind gewoon dat Muziekids geweldig werk doet door het verblijf van kinderen in ziekenhuizen te verlichten. Met H&R geven we met 35 man advies over alles wat met IT te maken heeft. Dat doen we al 26 jaar best aardig – al zeg ik het zelf – maar heel eerlijk, we zijn geen dokters, geen verplegers en geen Muziekids Studio begeleiders… Laat daarmee alles weer in perspectief geplaatst zijn. Ik hoop dat de Stichting zo hard blijft doorgroeien als ze doet en als ik wat kan doen dan hoor ik het wel van Robbert.”

Doneren aan Muziekids?

Mailen met H&R?

Zelf bellen mag natuurlijk ook: 030 - 662 10 81
Kijkje achter de schermen? Volg ons op LinkedIn! Klik op deze link of de IN knop:
H&R Automatisering - Otto Hahnweg 54-8 - 3542 AX Utrecht - 030 6621081

 

U ontvangt dit bericht omdat u staat geregistreerd in het klantenbestand van H&R automatisering. Of u heeft in het verleden aangegeven dat u onze nieuwsbrief wenst te ontvangen. Voor de duidelijkheid en om misverstanden te voorkomen hebben we onze algemene verkoop/leveringsvoorwaarden en de disclaimer met betrekking tot onze site hieronder gepubliceerd. Indien u geen nieuwsbrief meer van ons wenst te ontvangen dan kunt u op deze link klikken. Wij zullen u dan geen nieuwsbrief meer versturen. Hoe wij omgaan met uw vertrouwelijke gegevens leest u in onze privacyverklaring. ©2016 H&R automatisering. Alle rechten voorbehouden. Alle genoemde product- en bedrijfsnamen zijn handelsmerken van de betreffende eigenaren.