Cybercrime Security Seminar

Februari 2017

 

Beste relatie,

Vandaag - op valentijnsdag 2017 - is bekend geworden dat wetenschappers van het Amerikaanse Georgia Institute of Technology een ransomwarevariant ontwikkeld hebben voor industriële controlesystemen. In dit geval in een waterzuiveringsinstallatie. De variant is uiteraard alleen bedoeld voor simulatiedoeleinden.

Op deze manier willen de wetenschappers aantonen dat ransomware ingezet kan worden om kritieke infrastructuur te infecteren en losgeld te vragen. Hun variant is in staat om de plc's aan te sturen die verantwoordelijk zijn voor regeling van ventielen en de hoeveelheid chloor die aan het water wordt toegevoegd. Volgens de onderzoekers is het infecteren van plc's 'de volgende logische stap' nu ransomware al wordt gebruikt om ziekenhuizen aan te vallen.

Voor H&R reden om opnieuw een Cyber Security Seminar te organiseren. Wij nodigen je dan ook graag uit op donderdag 23 maart 2017. Michael van der Vaart - Chief Technology Officer van ESET Nederland - zal spreken en zijn expertise en visie op originele wijze met je delen.
 

Aan bod komen de onderwerpen die NU voor de meeste ophef zorgen zodat je direct weet waar je aan toe bent en actie kunt ondernemen:

  • Cybercrime
  • Ransomware
  • Hacking
  • General Data Protection Regulation - De europese regelgeving die 2018 van kracht wordt
  • Vragen uit de zaal

Michael van der Vaart - Chief Technology Officer, ESET Nederland

Michael van der Vaart, Chief Technology Officer bij ESET Nederland, heeft een enorme passie voor IT-beveiliging en de technologie achter de verschillende ESET-producten. Deze passie maakt hem een uitstekende spreker. Hij weet altijd een grote indruk achter te laten bij verschillende soorten publiek.

14.30 uur Inloop
15.00 uur Welkom
15.15 uur Michael van der Vaart - ESET Nederland
16.00 uur Pauze
16.15 uur Vervolg - Michael van der Vaart - ESET Nederland
17.00 uur Netwerkborrel
 
Het seminar vindt plaats bij H&R Otto Hahnweg 54-8, 3542 AX Utrecht

Bent u nieuwsgierig geworden? Meld u dan zo snel mogelijk aan.

Persoonlijk gesprek? Neem dan contact op met H&R Automatisering: 030 - 662 10 81 of via:
H&R automatisering - Otto Hahnweg 54-8 - 3542 AX Utrecht - 030 6621081

 

U ontvangt dit bericht omdat u staat geregistreerd in het klantenbestand van H&R automatisering. Of u heeft in het verleden aangegeven dat u onze nieuwsbrief wenst te ontvangen. Voor de duidelijkheid en om misverstanden te voorkomen hebben we onze algemene verkoop/leveringsvoorwaarden en de disclaimer met betrekking tot onze site hieronder gepubliceerd. Indien u geen nieuwsbrief meer van ons wenst te ontvangen dan kunt u op deze link klikken. Wij zullen u dan geen nieuwsbrief meer versturen. Hoe wij omgaan met uw vertrouwelijke gegevens leest u in onze privacyverklaring. ©2016 H&R automatisering. Alle rechten voorbehouden. Alle genoemde product- en bedrijfsnamen zijn handelsmerken van de betreffende eigenaren.