Creëer een veilige IT omgeving

Elk bedrijf heeft belangrijke data in bezit. Data waarvan u niet wilt dat anderen erbij kunnen. Deze gegevens moeten goed beschermd worden middels kwalitatieve beveiliging. Daar bieden wij verschillende oplossingen voor.

Consultancy & IT advies

Om succesvol te worden en blijven, heeft iedere organisatie een goed ingerichte IT omgeving nodig. Toch zien wij vaak dat deze ontbreekt. Voorkom onnodig hoge kosten en zorgen met een door ons ontwikkelde IT omgeving op maat.

Inrichting van werkplekken

Heeft u behoefte aan kwalitatieve producten of diensten om werkplekken in te richten? Betreft het een virtuele omgeving of laptop met applicaties in de vorm van (cloud) diensten? We helpen u met de best passende oplossingen.

Dit doen wij met trots voor

  • "Onze hardware-configuraties zijn niet standaard, deze worden op maat voor ons gemaakt. Dit betekent dat we niet op bestaande voorraden kunnen varen. Dus leverbetrouwbaarheid en ook expertise zijn belangrijke voordelen van OEM voor ons."
    Emile van den Berg CTO
  • "Om te voldoen aan de hoge snelheids- en beschikbaarheidseisen in ons distributie- en verpakkingscentrum en om datagedreven groenteteelt mogelijk te maken, deden wij een beroep op de expertise van H&R Business IT Solutions. En daar blijft het niet bij. Momenteel staan een stevige back-up en centralisatie van de IT-infrastructuur hoog op de agenda van RedStar."
    Klaas van den Berg Projectmanager ICT
  • "Vanuit directieperspectief biedt het HPE OEM partnerschap een toegevoegde waarde voor ons aanbod naar alle klanten die gebruik maken van onze Security Management oplossingen. Daarnaast is het een aanvullende kwaliteitsuitstraling voor High Security International waarmee bevestigd wordt dat wij een serieuze partij zijn met ICT kennis van zaken."
    Robert Vavier Directeur
  • "Wat volledige automatisering inhoudt? Een lege vrachtwagen rijdt de fabriek in en kan er enkele minuten later weer helemaal volgeladen uitrijden, zonder dat daar menselijke tussenkomst aan te pas komt."
    Martijn van den Blink Systeembeheerder
  • "Eén contactpersoon zorgt ervoor dat een team van IT-specialisten voor ons klaarstaat wanneer dat nodig is."
    Ad van 't Hof ICT-manager
Benieuwd hoe wij kunnen helpen? Neem contact op
H&R 360 uitleg
1. IT Solutions 2. IT Products 3. Logistics Installatie 4. Installation 5. IT Support

Oplossingen op maat

De juiste productkeuze

Waar en wanneer u wilt

Ready-to-go

Volledig ondersteund

Onze werkwijze

De gehele H&R lifecycle is te verdelen in 5 stappen. Uw eigen accountmanager ziet er persoonlijk op toe dat elke stap succesvol doorlopen wordt. Deze stappen worden ook als losse diensten of services aangeboden.

- IT Solutions

H&R biedt al ruim 30 jaar totaaloplossingen voor uw IT-vraagstukken op zowel Enterprise als Client niveau. Wij kunnen uw gehele IT-omgeving inrichten of u juist ondersteunen met specifieke projecten of beheertaken. Wij zijn trots op onze sterke partnerships en wij betrekken deze partners dan ook direct bij het proces. Zo bent u verzekerd van de juiste oplossing voor uw organisatie.

Onze IT Solutions

- IT Products

Nadat de juiste oplossing is bepaald, wordt de beste configuratie besproken. Hier wordt gekeken naar welke hardware en software de oplossing het beste kunnen ondersteunen.
H&R is Platinum Partner van HP Inc, Dell EMC, en HPE Gold Partner. Zo bent u bij ons verzekerd van A-klasse hardware en service, scherpere pricing afspraken en kortere levertijden. Onze IT Products

- Logistics

Onze eigen logistieke afdeling heeft een goede reputatie opgebouwd omdat wij snel, adequaat en vriendelijk bezorgen.
Wij leveren binnen Nederland en in nader overleg Europa of intercontinentaal. Zo zijn uw goederen verzekerd op het juiste moment op de juiste plaats. Meer over implementatie en migratie

- Installation

Wij zorgen er op enterprise- en werkplek niveau voor dat alles netjes en volledig is geïnstalleerd, met alles wat daarbij komt kijken. Een kwestie van het systeem opstarten en u bent in uw vertrouwde IT werkomgeving. Hoe wij uw werkplek ready-to-go installeren

- IT Support

H&R beheert uw IT omgeving zodat u zich kunt concentreren op uw kerntaken. Nadat de projecten zijn opgeleverd houdt het voor H&R niet op. Uw gehele infrastructuur kan worden doorgelicht, waardoor u tijdig wordt geïnformeerd over benodigd onderhoud of toekomstige investeringen. Deze kosten kunt u dus vroegtijdig in uw budgetten opnemen. Via de bepaalde Service Level Agreements kan uw IT omgeving continu gemonitord en onderhouden worden, uw IT is onze zorg. Onze IT Service en support diensten

Laatste nieuws

Zij vertrouwen ons al jaren

Wij staan voor u klaar

Een jarenlange samenwerking kan alleen bestaan met vertrouwen als basis. We doen geen loze beloftes, maar beloven wat we waar kunnen maken.

Neem contact op