Uw Printeronderhoud op orde in 2015?
Maak dan gebruik van onze Strippenkaart actie!
december 2014

Beste relatie,
Heeft u al nagedacht over kostenbeheersing in 2015? Dan is de eerste stap goed printeronderhoud, de tweede stap is kiezen voor H&R Automatisering.

H&R is officieel Service Provider en Preferred Gold Partner van HP en Lenovo. We beschikken over de meeste technische kennis voor uw print- en automatiseringsvraagstukken.

Printeronderhoud

Printeronderhoud is noodzakelijk om kosten te besparen. Slijtage en vervuiling door toner, papier en stof is funest voor uw printer en resulteert in stilstand en hoge reparatiekosten wanneer u er niets aan doet.

Regeren is vooruitzien en dat doet u door uw printer preventief te laten onderhouden. Wij hebben daarvoor een speciaal gereduceerd tarief! Voor slechts € 35,00 per printer* komt een medewerker van onze landelijk opererende Support Afdeling bij u langs voor onderhoud.


De voordelen van preventief onderhoud:

 • Afdrukkwaliteit blijft op hoogste niveau
 • Technische levensduur van de printer wordt met minimaal 20% verlengd
 • Ongewenste stilstand door storingen met 95% teruggedrongen
 • Laagste onderhoudskosten

Wat doen wij voor uw printer:

 • In- en uitwendig reinigen van de printer
 • Klein mechanisch onderhoud
 • Vervanging kits / onderdelen (mits nodig)*
 • Inspectie en rapportage van de goede werking van de printer

Om u te helpen bij het nemen van de eerste stap heeft H&R Automatisering een onderhoudsaktie op basis van een Strippenkaart!

Een strippenkaart kunt u bijvoorbeeld gebruiken om uw printers preventief te laten reinigen en te laten nakijken. Voor 1 strip per printer controleren en reinigen wij uw printer (bij aanmelding van minimaal 3 printers).

Een Service Strippenkaart biedt vele voordelen, zoals:

 • u betaalt geen voorrijkosten meer (u bespaart tot € 80,- per bezoek)
 • u betaalt een gereduceerd uurtarief van € 90,- (i.p.v. de normale € 100,-)
 • u heeft recht op een gegarandeerde responsetijd van 4 uur, 8 uur of de normale responstijd
 • toepasbaar op al uw apparatuur
 • prioriteit op telefonische support.

Bij aanschaf van 1 strippenkaart ontvangt u van H&R, in het kader van de naderende Kerst cadeautjes tijd, een Lego Bouwdoos van een Volkswagen T1 Camper of een Friends Heartlake Winkelcentrum. Bij aanschaf van 2 strippenkaarten ontvangt u van H&R een Lego bouwdoos van een op afstand bedienbare Volvo L350F Wiellader of een Friends Heartlake Winkelcentrum PLUS Friends Olivia's Boomhut.

Mocht Lego u niet aanspreken, neem dan contact met ons op voor een ander leuk of aantrekkelijk aanbod.

Deze aktie is geldig tot 31 december 2014.

Beslis en bel snel om een (nieuwe) strippenkaart te bestellen: 030-6621081 of stuur een email naar sales@hr-automatisering.nl.

Met vriendelijke groeten,
H&R Automatisering

H&R automatisering
Otto Hahnweg 54-8
3542 AX Utrecht
Tel: 030 6621081

* Exclusief BTW en onderdelen. De onderdelen worden separaat berekend. Neem eventueel contact met ons op voor alle voorwaarden.

H&R automatisering - Otto Hahnweg 54-8 - 3542 AX Utrecht - 030 6621081
U ontvangt dit bericht omdat u staat geregistreerd in het klanten bestand van H&R Automatisering of u heeft in het verleden aangegeven dat u onze nieuwsbrief wenst te ontvangen. Indien u geen nieuwsbrief meer van ons wenst te ontvangen dan kunt u op onderstaande link klikken om uw naam en e-mail adres te laten verwijderen uit onze database.

Afmelden Nieuwsbrief