H&R biedt HP oplossingen voor Microsoft Windows Server 2003 End of Support december 2014

Beste relatie,

2014 loopt ten einde en we weten nu al dat 2015 het één en ander in petto heeft.
H&R helpt u daar graag bij. Wat gaat er gebeuren?

Op 14 juli 2015 stopt Microsoft de ondersteuning van Windows Server 2003. Dat betekent dat gebruikers daarna geen security-updates, support of technische content meer krijgen en niet meer compliant zijn. Dat heeft voor u ingrijpende consequenties, ongeacht de omvang van uw organisatie.

De officiële End of Support (EoS) voor Microsoft Windows Server 2003 stelt u voor nieuwe uitdagingen. Maar het is ook bij uitstek de gelegenheid voor migratie van applicaties van verouderde servers naar een nieuwe fysieke of virtuele serveromgeving. Een nieuwe omgeving op basis van servers van HP die geoptimaliseerd zijn voor Windows Server 2012 R2. HP en Microsoft hebben een programma opgezet om bedrijven te ondersteunen bij een soepele transitie van Windows Server 2003 naar nieuwe versies; snel, veilig en kosteneffectief.

Zorgeloos migreren naar 'the New Style of IT'
H&R heeft ruim 23 jaar ervaring met HP en Microsoft oplossingen. We zetten graag al onze gezamenlijke kennis en ervaring in om u van de beste oplossing te voorzien. Zodat u over de juiste, innovatieve infrastructuur beschikt die uw business ondersteunt. Nu... èn in de toekomst.

Loop geen risico's. Kies voor een moderne infrastructuur
Wachten is geen optie. U loopt het risico dat u uw applicaties niet meer kunt updaten, dat er gaten in de beveiliging vallen en dat u niet meer kunt voldoen aan wettelijke regels. H&R helpt u graag op weg met een oplossing die u risico’s en kosten kan besparen, complexiteit kan reduceren en uw IT toerust voor toekomstige ontwikkelingen.
Maak gebruik van onze kennis en kunde. Wij zijn er voor u!

H&R is dé partner om deze klus samen met u te klaren. Onze professionals helpen u bij het plannen, implementeren, managen en migreren naar een nieuwe omgeving.

Eind januari organiseren we een seminar waar u in twee uur tijd uiteengezet krijgt hoe H&R u ondersteunt bij de migratie. Houd uw e-mail en telefoon in de gaten.

Wilt u al eerder antwoord op al uw vragen naar aanleiding van deze mail, neem dan contact op met H&R Automatisering via 030 - 662 10 81 of via sales@hr-automatisering.nl

Vriendelijke groet,
Rob van Rooij
Directeur
H&R Automatisering
Otto Hahnweg 54-8
3542 AX Utrecht
Tel: 030 6621081

 

 

 

 
H&R automatisering - Otto Hahnweg 54-8 - 3542 AX Utrecht - 030 6621081
U ontvangt dit bericht omdat u staat geregistreerd in het klanten bestand van H&R Automatisering of u heeft in het verleden aangegeven dat u onze nieuwsbrief wenst te ontvangen. Indien u geen nieuwsbrief meer van ons wenst te ontvangen dan kunt u op onderstaande link klikken. Wij zullen u dan geen nieuwsbrief meer versturen.

Afmelden Nieuwsbrief