Snel, eenvoudig en voordelig onderhoud regelen met een strippenkaart 29 oktober 2014

Beste relatie,

Voordelig onderhoud èn een geweldig cadeau!

Bij aanschaf van 1 strippenkaart ontvangt u van H&R een Lego Bouwdoos van een Volkswagen T1 Camper of een Friends Heartlake Winkelcentrum. Bij aanschaf van 2 strippenkaarten ontvangt u van H&R een Lego bouwdoos van een op afstand bedienbare Volvo L350F Wiellader of een Friends Heartlake Winkelcentrum PLUS Friends Olivia's Boomhut.

Mocht Lego u niet aanspreken, neem dan contact met ons op voor een ander leuk of aantrekkelijk aanbod.

Een strippenkaart kunt u bijvoorbeeld gebruiken om uw printers preventief te laten reiningen en te laten nakijken. Voor 1 strip per printer controleren en reiningen wij uw printer (bij aanmelding van minimaal 3 printers).

Deze aktie is geldig tot 31 december 2014.

Een Service Strippenkaart biedt vele voordelen, zoals:

  • u betaalt geen voorrijkosten meer (u bespaart tot € 80,- per bezoek)
  • u betaalt een gereduceerd uurtarief van € 90,- (i.p.v. de normale € 100,-)
  • u heeft recht op een gegarandeerde responsetijd van 4 uur, 8 uur of de normale responstijd
  • toepasbaar op al uw apparatuur
  • prioriteit op telefonische support.

Beslis en bel snel om een (nieuwe) strippenkaart te bestellen: 030-6621081 of stuur een email naar sales@hr-automatisering.nl

LEGO Volkswagen T1 Camper, gratis bij 1 strippenkaart

Deze authentieke camper is een replica van de klassieke Volkswagen Camper Van uit 1962. Met alle geweldige details zoals aan de buitenkant het ronde dak en kozijnen, dubbele safari voorruit, beweegbare deuren, het pop-up dak met textiel gordijn, bagagedrager, achterzijde luchtinlaten en nog veel meer!

LEGO Friends Heartlake Winkelcentrum, gratis bij 1 strippenkaart

De meiden zijn op weg naar het Heartlake winkelcentrum voor een dagje shoppen! Stephanie en Emma rijden in hun nieuwe cabriolet naar het centrum. Ze vinden er alles van sportartikelen tot bruidsjurken. Er is ook een restaurantgedeelte waar ze een lekkere pizza kunnen kopen. Sophia zorgt voor ontspanning in de schoonheidssalon.

LEGO Technic op afstand bedienbare Volvo L350F Wiellader, gratis bij 2 strippenkaarten

Durf jij de uitdaging aan om deze stoere Volvo Wiellader van LEGO Technic helemaal zelf te bouwen? Dit schitterende model van de Volvo L350F, ontwikkeld in samenwerking met Volvo Construction Equipment, heeft vrijwel alle functies van het origineel. Activeer de LEGO power functies motor en het scharnierende servo-stuurmechanisme.

LEGO Friends Heartlake Winkelcentrum en LEGO Friends Olivia’s Boomhut, gratis bij 2 strippenkaarten

De meiden zijn op weg naar het Heartlake winkelcentrum voor een dagje shoppen! Stephanie en Emma rijden in hun nieuwe cabriolet naar het centrum. Ze vinden er alles van sportartikelen tot bruidsjurken. Er is ook een restaurantgedeelte waar ze een lekkere pizza kunnen kopen.

Klim samen met je LEGO Friends de ladder op naar Olivia's boomhuis! Alle vriendinnen van Olivia komen graag op bezoek in haar prachtige boomhuis, om te spelen en 's nachts naar de sterren te kijken! Klim de ladder op en bekijk de lieveheersbeestjes, vang vlinders en geef de kat te eten. Geniet van het uitzicht over zee of onderzoek de sterren met de telescoop! Sophia zorgt voor ontspanning in de schoonheidssalon.

 

Onderstaand ziet u in één oogopslag een greep uit het overzicht van al onze producten en diensten.

Het optimaliseren van elkaar opvolgende en terugkerende deelprocessen binnen het lifecycle management is onze specialiteit. Zo dragen we zorg voor het meest gunstige IT-klimaat binnen uw organisatie. Dit doen we zowel op het gebied van investering als op het gebied van rendement.

1. Advies en verkoop
Consultancy, ontwerp IT infrastructuren, optimalisatie en herontwerp, infrastructuren, innovatie & trends, computers (desktop & notebook), servers, monitoren, printers, netwerken, opslag van data, software, accessoires

2. Diensten
Inventarisatie, configuratie, labeling, imaging, migratie, training, FileMaker ontwikkeling en onderhoud, virtualisatie, consolidatie, systeembeheer, verhuur, beveiliging netwerkomgeving, dataverwijdering, waardebepaling, recycling, detachering / freelancers, voorraadbeheer, S.L.A. vormen

3. Onderhoud en beheer
Hardware support, software support, pro-actieve monitoring, calamiteitenservice, remote beheer, onsite beheer, servicedesk, servers, printers

4. Inname en verwerking
Inname, en verwerking van IT- apparatuur, mobiele telefoons & PDA’s

Diensten Diagram

Neem contact op met H&R Automatisering, mail naar
sales@hr-automatisering.nl of bel direct met 030 - 6621081.

Met vriendelijke groeten,
H&R Automatisering

H&R automatisering
Otto Hahnweg 54-8
3542 AX Utrecht
Tel: 030 6621081

 
H&R automatisering - Otto Hahnweg 54-8 - 3542 AX Utrecht - 030 6621081
U ontvangt dit bericht omdat u staat geregistreerd in het klanten bestand van H&R Automatisering of u heeft in het verleden aangegeven dat u onze nieuwsbrief wenst te ontvangen. Indien u geen nieuwsbrief meer van ons wenst te ontvangen dan kunt u op onderstaande link klikken om uw naam en e-mail adres te laten verwijderen uit onze database.

Afmelden Nieuwsbrief