Seminar Cloudoplossingen op 4 november 2014 in de Mediatoren IJsselstein 21 oktober 2014

Plezierig kennismaking in en met de Cloud!

Op veler verzoek organiseren wij nogmaals ons Cloud seminar!

Wat is er mooier dan kennismaken met de Cloudoplossingen van H&R automatisering op grote hoogte, in de wolken, in de mediatoren van IJsselstein.
De toren van Alticom vormt één van onze mooiste datacentrumlocaties. Dankzij het unieke concept van free air cooling behoort deze locatie tot de groenste datacentra van Nederland.

Wij verwelkomen u graag in de mediatoren, letterlijk in en rond de cloud, om u bekend te maken met tal van mooie en praktische oplossingen die wij u kunnen bieden.

Programma 4 november 2014

U bent welkom vanaf 9.15 uur. Om 9.30 uur opent Roy Zwiep van H&R de bijeenkomst.

Juliën Beyé en Roy Zwiep zullen vervolgens tot ongeveer 12.30 uur de onderstaande onderwerpen met u bespreken.

Online Werkomgeving
Met een Online Werkomgeving kunnen u en uw collega’s altijd en overal veilig werken in de Cloud. Uw omgeving maken wij volledig op maat met applicaties naar keuze. Zo kunt u onbezorgd bij uw werk, waar u ook bent.

Bekijk hier uitgebreide informatie en download onze brochure

Online Back-up
Met Online Back-up maakt u dagelijks automatisch een back-up van uw belangrijke bestanden. Hiermee kunt u werk, contactgegevens en andere informatie gemakkelijk terughalen en bent u het nooit kwijt.

Bekijk hier uitgebreide informatie en download onze brochure

Data Cloud
Met Data Cloud kunt u bestanden veilig opslaan in de cloud en delen met wie u wilt. Anders dan bij services als Dropbox en Google Drive, staan uw bestanden in Nederlandse datacentra. Zo bent u verzekerd van bescherming door het Nederlands recht.

Bekijk hier uitgebreide informatie en download onze brochure

Hosted Exchange
Met Hosted Exchange is uw vertrouwde mailbox veilig benaderbaar via de cloud. U kunt waar en wanneer dan ook moeiteloos bij uw e-mail, agenda en contactpersonen. Uw bereikbaarheid via mail wordt zo enorm vergroot.

Bekijk hier uitgebreide informatie en download onze brochure

Webhosting
Met Webhosting brengt u een webdienst als uw website, webmail, online database of betaalapplicatie, onder in één of meerdere van onze datacentra. Hierdoor zijn ze altijd veilig benaderbaar.

Bekijk hier uitgebreide informatie en download onze brochure

Hosted VOIP
Met Hosted VOIP (Voice Over IP) belt u voordelig en flexibel. Uw VOIP-telefooncentrale wordt centraal beheerd in goed beveiligde datacentra. Hierdoor bent u thuis, onderweg en op kantoor op hetzelfde nummer bereikbaar.

Bekijk hier uitgebreide informatie en/of download onze brochure.

Ter afsluiting zal er een lunch voor u klaar staan.

Klik hier om u in te schrijven en graag tot ziens op 4 november.

H&R ontmoet u graag.

Met vriendelijke groet,
Roy Zwiep
Manager Sales & Marketing
roy.zwiep@hr-automatisering.nl
030 - 6621081

 
H&R automatisering - Otto Hahnweg 54-8 - 3542 AX Utrecht - 030 6621081
U ontvangt dit bericht omdat u staat geregistreerd in het klanten bestand van H&R Automatisering of u heeft in het verleden aangegeven dat u onze nieuwsbrief wenst te ontvangen. Indien u geen nieuwsbrief meer van ons wenst te ontvangen dan kunt u op onderstaande link klikken om uw naam en e-mail adres te laten verwijderen uit onze database.

Afmelden Nieuwsbrief