H&R

Beste relatie,

Maken uw medewerkers optimaal gebruik van alle mogelijkheden die uw software te bieden heeft?
Of u nu werkt in een Windows of in een Apple omgeving, voor al uw ICT gerelateerde software opleidings- en trainingsvraagstukken kunt u bij ons terecht. Onze trainer Joost Jozen adviseert u verder.

Als kennismakingsactie bieden wij u een introductietraining Microsoft Office 365 van een dagdeel aan voor € 500,=. Deze training verzorgen we bij u op locatie. De training is voor 1 tot 10 deelnemers.

H&R ook voor Opleiding en Training
We verzorgen zowel individueel begeleiding als training in groepsverband, van standaard programma’s tot maatwerktrajecten. Maatwerktrajecten ontwikkelen we in overleg met u, afgestemd op uw behoefte en de kennis en ervaring van de deelnemers. Alle trainingen kenmerken zich door een praktijkgerichte focus. Vandaag geleerd morgen toepasbaar!

De volgende programma’s bieden wij onder andere aan:

MS Office totaal:
Voor de kantoorsoftware van Microsoft bieden wij een programma aan waarin uw vaardigheden worden verbeterd en verbreed. In deze training komen zowel Word, Excel, Project, Outlook, PowerPoint en Access aan de orde. Aan het einde van de training zal uw professionele zakelijke gebruik van MS Office productiever en efficiënter zijn.

Office 365 op diverse devices:
Met Microsoft Office 365 kunt u online gebruik maken van Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneDrive-cloudopslag en Skype op zowel PC, Mac, iPad en Windows tablet. Uitermate geschikt om invulling te geven aan Het Nieuwe Werken, of beter, Werken anno NU. Onze trainer maakt u wegwijs in de mogelijkheden die er zijn. Aan het einde van de training heeft u de vaardigheden ontwikkeld om in de Cloud aan de slag te gaan.

MicroSoft Lync:
Overal communiceren met elkaar, online. Klinkt makkelijk. Maar Lync biedt veel mogelijkheden op het gebied van IM, audio en video. Communiceren maar ook desktops en programma’s delen. In de training leert u alle mogelijkheden van Lync te gebruiken en toe te passen.

Filemaker Pro:
We weten allemaal hoe snel je een nieuwe database kan aanmaken: een paar klikken voor de velddefinities, een paar knappe lay-outs, nog wat eenvoudige scripts en klaar. Of toch niet? Deze training richt zich op al degenen die al wel hun weg vinden in Filemaker Pro maar die niet exact weten hoe je zo effectief mogelijk een database-systeem opzet.

Creative Cloud, Adobe:
Creative Cloud brengt de Adobe software via apps voor uw desktop en mobiele apparaten bij elkaar en biedt meer verbonden manieren voor creëren en delen. Hoe u dat in werking zet en hoe u hier zo optimaal mogelijk gebruik van maakt leert u in deze training waarin we ons volledig focussen op de praktijk.

Digitale mailingen:
De do’s en don’ts van het versturen van een e-mailing. Zowel de opmaak als het automatiseren van een digitale mailing wordt doorgenomen. Welke software kunt u gebruiken? Waar moet rekening mee gehouden worden. Voor iedereen die e-mailingen verstuurt of gaat versturen en wil leren hoe het praktischer en efficiënter kan.

En verder:

 • DTP Basic – Photoshop, Illustrator & InDesign of QuarkXPress
 • DTP Advanced – Photoshop, Illustrator & InDesign of QuarkXPress
 • Migratietraining – van Quark naar Adobe InDesign
 • Microsoft Word
 • Microsoft Excel
 • Microsoft Powerpoint
 • Microsoft Outlook
 • Adobe Photoshop
 • Adobe Illustrator
 • Adobe Indesign
 • Webdesign

Wij maken graag een offerte op maat voor u.

Quote

“De training was een goede ervaring en Joost Jozen was als trainer erg prettig om mee te werken, hij schakelde heel goed na tussentijdse feedback en paste zo de training aan.”

Gerard Molenaar, Velux Nederland b.v.

 

Wanneer u interesse heeft in deze aanbieding of meer informatie wenst over onze trainingsmogelijkheden, neem dan contact op met ons.

Mail: sales@hr-automatisering.nl of bel: 030 - 6621081.

Met vriendelijke groet,

Rob van Rooij

H&R automatisering
Otto Hahnweg 54-8
3542 AX Utrecht
Tel: 030 6621081

 

 

 

 

 
 

U ontvangt dit bericht omdat u staat geregistreerd in het klanten bestand van H&R Automatisering of u heeft in het verleden aangegeven dat u onze nieuwsbrief wenst te ontvangen. Indien u geen nieuwsbrief meer van ons wenst te ontvangen dan kunt u op onderstaande link klikken om uw naam en e-mail adres te laten verwijderen uit onze database.

Afmelden Nieuwsbrief

"...Automatisering die werkt"

Otto Hahnweg 54-8 • 3542 AX Utrecht
tel.: 030 - 66 21 081 • fax: 030 - 66 21 004
web: www.hr-automatisering.nl • e-mail: info@hr-automatisering.nl