H&R

Geachte relatie,

In de maanden juli en augustus exclusief bij H&R in samenwerking met ESET Nederland 80% korting op Eset Secure two-factor Authentication.

 

ESET Secure Authentication

ESET Secure Authentication levert veilige en probleemloze toegang op afstand tot het bedrijfsnetwerk en data. Een krachtige op mobiel-gebaseerde oplossing, gebaseerd op twee-factor authenticatie, met een eenmalig wachtwoord (2FA OTP). De OTP's worden willekeurig gegenereerd, zodat ze niet kunnen worden voorspeld of hergebruikt.

ESET Secure Authentication ondersteund Outlook Web Access/App (OVA) voor Microsoft Exchange 2007, 2010 en 2013 - Exchange Control Panel, 2010 en het Exchange Administration Centre, 2013.

Gebruik het met een groot aantal VPN apparaten en business tools, zoals Microsoft SharePoint en Microsoft Dynamics CRM. Het versterkt de bescherming van uw gevoelige gegevens die toegankelijk zijn buiten het bedrijf - via een Remote Desktop Web Acces login of VMware Horizon View.

  • Eenvoudige installatie; binnen 10 minuten up-and-running
  • Software tokens via smartphones voor directe implementatie
  • Lokale support; directe Nederlandse ondersteuning
  • Tokens in eigen beheer; tokens blijven binnen uw organisatie

Vraag nu een gratis testlicentie, offerte of informatie aan.

sales@hr-automatisering.nl of 030 - 6621081.

Met vriendelijke groet,

Roy Zwiep

H&R automatisering
Otto Hahnweg 54-8
3542 AX Utrecht
Tel: 030 6621081

 

 

 

 

 

     
 
 

U ontvangt dit bericht omdat u staat geregistreerd in het klanten bestand van H&R Automatisering of u heeft in het verleden aangegeven dat u onze nieuwsbrief wenst te ontvangen. Indien u geen nieuwsbrief meer van ons wenst te ontvangen dan kunt u op onderstaande link klikken om uw naam en e-mail adres te laten verwijderen uit onze database.

Afmelden Nieuwsbrief

"...Automatisering die werkt"

Otto Hahnweg 54-8 • 3542 AX Utrecht
tel.: 030 - 66 21 081 • fax: 030 - 66 21 004
web: www.hr-automatisering.nl • e-mail: info@hr-automatisering.nl