H&R

Geachte relatie,

Graag nodig ik u van harte uit voor de H&R Security kennissessie op dinsdag 24 juni 2014.
Wij willen u, in samenwerking met Eset, Sophos en Samsung, tijdens deze sessie informeren over de ontwikkelingen op gebied van veiligheid, gevaren en bescherming.

U kunt zich voor deze kennissessie nog inschrijven tot vrijdag 20 juni 17.00 uur.

Tijdens deze sessie wordt onder andere door een live "Hack-sessie" getoond hoe eenvoudig het is in te breken op uw systemen indien deze niet goed beveiligd zijn.
Dinsdag 24 juni 2014, Security kennissessie bij H&R

Eset Endpoint Solutions

Aangezien online bedreigingen continu in ontwikkeling zijn bedenken de onderzoekers van ESET continu de meest effectieve hulpprogramma's om het toenemende volume, diversiteit en geavanceerde malware te bestrijden. Ontdek wat er binnenin de ThreatSense-scan-engine zit en hoe ESET-oplossingen u zowel on- als offline beschermen.

Eset Secure Autentication

Voorkom inbreuk op uw bedrijfsnetwerk en wees hackers te slim af. ESET Secure Authenticatie levert veilige, maar toch probleemloze toegang op afstand. De hackdemo richt zich op mobiele gebruikers en het nut van 2-factor Authenticatie voor uw bedrijf. Wij laten u zien hoe makkelijk het is om hackers te slim af te zijn en problemen met o.a. phishing en nepmails via uw endpoints te voorkomen.

Sophos

Meer dan 100 miljoen gebruikers in 150 landen rekenen op Sophos voor de beste bescherming tegen complexe bedreigingen en dataverlies. Sophos levert security- en databeschermingsoplossingen die eenvoudig in te zetten, te beheren en te gebruiken zijn. Zo biedt Sophos prijswinnende oplossingen aan voor endpoint security, web security, e-mail security, network security, mobile security en encryptie. Deze worden ondersteund door Sophos Labs, een wereldwijd netwerk van threat intelligence centra. Het hoofdkwartier van Sophos bevindt zich in Oxford (UK) en in Boston (VS). Meer informatie over Sophos vindt u op www.sophos.com

Samsung KNOW Workspace

Samsung KNOW Workspace biedt hardware en software geïntegreerde beveiliging op Samsung mobiele devices. Specifieke kenmerken van KNOX omvatten verbeterde platform beveiliging en support op container oplossingen, meer diensten voor Mobile Device Management (MDM), een nieuwe Enterprise Mobility Management oplossing (EMM) en Marketplace; een one-stop-shop voor KNOX en Enterprise Cloud apps.

Wij organiseren deze kennissessie bij ons op locatie. Het adres vindt u onderaan deze nieuwsbrief. Klik hier om u in te schrijven en graag tot ziens op 24 juni.

U kunt zich voor deze kennissessie nog inschrijven tot vrijdag 20 juni 17.00 uur.

Agenda:

9.30 - 9.45 Ontvangst / koffie
9.45 - 9.50 Start / Welkom - Roy Zwiep, H&R
9.50 - 10.15 Eset: Stefan Boortman voert live een "Legal-hack" uit om de kwetsbaarheid en noodzaak tot bescherming aan te tonen.
10.15 - 11:00 Eset: Michael van der Vaart bespreekt Endpoint Security, hoe hun produkten uw bedrijf en netwerk beschermen tegen aanvallen en de werking van ESET 2-factor Secure Authenticatie.
11.00 - 11:45 Sophos: Harm van Koppen laat zien hoe hun produkten ons kunnen beschermen tegen ongewenste indringers. Wat is hot en wat is not.
11.45 - 12:30 Samsung: Radboud-Jan Haarman bespreekt KNOW Workspace, beveiliging  voor mobiele devices
12.30 - 13.00 Q&A en lunch met broodjes

Wanneer u interesse heeft in deze interactieve kennissessie en tevens geïnformeerd wilt worden over de huidige en toekomstige oplossingen in de markt, neemt u dan gerust contact op met één van onze accountmanagers.

U kunt zich voor deze kennissessie nog inschrijven tot vrijdag 20 juni 17.00 uur.

Klik hier om u in te schrijven.

Met vriendelijke groet,

Roy Zwiep

H&R automatisering
Otto Hahnweg 54-8
3542 AX Utrecht
Tel: 030 6621081

 

 

 

 

 

     
 
 

U ontvangt dit bericht omdat u staat geregistreerd in het klanten bestand van H&R Automatisering of u heeft in het verleden aangegeven dat u onze nieuwsbrief wenst te ontvangen. Indien u geen nieuwsbrief meer van ons wenst te ontvangen dan kunt u op onderstaande link klikken om uw naam en e-mail adres te laten verwijderen uit onze database.

Afmelden Nieuwsbrief

"...Automatisering die werkt"

Otto Hahnweg 54-8 • 3542 AX Utrecht
tel.: 030 - 66 21 081 • fax: 030 - 66 21 004
web: www.hr-automatisering.nl • e-mail: info@hr-automatisering.nl