H&R Automatisering

Geachte relatie,

Zoals u wellicht gehoord heeft, zijn wij een samenwerking aangegaan met de Cadac Group. Vandaar dat wij samen met Cadac een Factory Tour organiseren.

Bent u benieuwd naar de nieuwste mogelijkheden voor de maakindustrie om ontwerpinformatie optimaal te creëren, te beheren en te delen? Bezoek dan de Autodesk 2015 Factory Tour en laat u in één middag 'updaten' over de thema's van uw voorkeur en kies daarbij voor een locatie bij u in de buurt of naar uw keuze!

Stel uw persoonlijke programma samen en kies voor de presentaties die bij u passen. Bent u bijvoorbeeld een ervaren Inventor gebruiker of staat u aan het begin van 3D ontwerpen?
Voor verdere informatie over de sessies: Meer informatie & aanmelden

We ontmoeten u graag op een van de locaties tijdens deze Autodesk Factory Tour waarbij wij ook aanwezig zijn om eventuele vragen over hardware en support te beantwoorden.
Autodesk 2015 Factory Tour
Programma  
12:30   Ontvangst
13:00   Breakout 1
Van 2D naar 3D met Digital Prototyping [deel 1] What's new in Inventor 2015 Engineering Document Control met Vault & SharePoint AutoCAD Electrical
14:00   Pauze
14:30   Breakout 2
Van 2D naar 3D met Digital Prototyping [deel 2] NXTdim Inventor Design & Publish Tools Autodesk Vault met inkoop web portal voor leveranciers Product Configuratie met iLogic & Inventor ETO
15:30   Pauze
16:00   Breakout 3
What's new in AutoCAD 2015 Autodesk Mechanical Simulation FEA & CFD AutoCAD Plant Design Suite Ontwerp, simuleer & visualiseer fabriekslayouts
17:00   Afsluiting & Borrel

Bijzondere locaties
Waar Cadac twee jaar geleden indrukwekkende vliegvelden aandeed en vorig jaar techniek musea, gaat de tour dit jaar langs prachtige, inspirerende (oude) fabriekslocaties.

Wo, 23 april
Hazemeijer Fabriek

Hengelo
Ma, 28 april
De Vesten

Laakdal / Geel [be]
Ma, 26 mei
De Lichtfabriek

Haarlem
Wo, 11 juni
Hier Radio Kootwijk

Radio Kootwijk
Gelderland
 
Do, 24 april
ECI Cultuurfabriek

Roermond
Di, 20 mei
De Melkfabriek

Bunne
[Tussen Drachten,
Assen,
Groningen
]
Wo, 28 mei
Van Nelle
Ontwerpfabriek

Rotterdam
Do, 12 juni
Renson / Exit 5

Waregem [be]
 

Gratis deelname
Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor gebruikers, managers en geïnteresseerden en zijn geheel kosteloos.

 

Met vriendelijke groeten,
H&R Automatisering

 

 

 
 

U ontvangt dit bericht omdat u staat geregistreerd in het klanten bestand van H&R Automatisering of u heeft in het verleden aangegeven dat u onze nieuwsbrief wenst te ontvangen. Indien u geen nieuwsbrief meer van ons wenst te ontvangen dan kunt u op onderstaande link klikken om uw naam en e-mail adres te laten verwijderen uit onze database.

Afmelden Nieuwsbrief

"...Automatisering die werkt"

Otto Hahnweg 54-8 • 3542 AX Utrecht
tel.: 030 - 66 21 081 • fax: 030 - 66 21 004
web: www.hr-automatisering.nl • e-mail: info@hr-automatisering.nl