H&R

Geachte relatie,

Graag nodig ik u van harte uit voor de H&R Security kennissessie op dinsdag 11 maart 2014.
Wij willen u, in samenwerking met Eset, VDSS en Sophos, tijdens deze sessie informeren over de ontwikkelingen op gebied van veiligheid, gevaren en bescherming.

Tijdens deze sessie wordt onder andere door een live "Hack-sessie" getoond hoe eenvoudig het is in te breken op uw systemen indien deze niet goed beveiligd zijn.

Ook willen we u alvast wijzen op de Lunch & Learnsessie bij HP van 16 april waarin we dieper ingaan op Client Virtualisatie. Bekijk de informatie alvast hier.

Dinsdag 11 maart 2014, Security kennissessie bij H&R


Eset Endpoint Solutions

Aangezien online bedreigingen continu in ontwikkeling zijn bedenken de onderzoekers van ESET continu de meest effectieve hulpprogramma's om het toenemende volume, diversiteit en geavanceerde malware te bestrijden. Ontdek wat er binnenin de ThreatSense-scan-engine zit en hoe ESET-oplossingen u zowel on- als offline beschermen.

Eset Secure Autentication

Voorkom inbreuk op uw bedrijfsnetwerk en wees hackers te slim af. ESET Secure Authenticatie levert veilige, maar toch probleemloze toegang op afstand. De hackdemo richt zich op mobiele gebruikers en het nut van 2-factor Authenticatie voor uw bedrijf. Wij laten u zien hoe makkelijk het is om hackers te slim af te zijn en problemen met o.a. phishing en nepmails via uw endpoints te voorkomen.

VDSS

De steeds grotere hoeveelheden gevoelige informatie binnen organisaties brengen een verhoogd risico op lekken van deze informatie met zich mee. De gevolgen kunnen enorm zijn. Denk alleen al maar aan de imagoschade die een bedrijf op kan lopen en de financiële gevolgen daarvan.
Werknemers die bewust of onbewust data lekken vormen voor veel organisaties een groot security risico, met name door werknemers die toegang tot gevoelige data hebben.

En dan heb ik het nog niet eens over de IT beheerders die alle rechten hebben, bij alle data kunnen en heer en meester van het IT netwerk zijn.
Vanuit dit oogpunt is VDSS ontwikkeld. VDSS zit als het ware op de data en kijkt wie er aan de bestanden zitten en wat ze er mee doen. Malware en hackers worden door VDSS ook gedetecteerd als een onbekend "iets" die de bestanden benaderd. Alle handelingen worden vastgelegd en zijn beschikbaar voor rapportages.

Sophos

Meer dan 100 miljoen gebruikers in 150 landen rekenen op Sophos voor de beste bescherming tegen complexe bedreigingen en dataverlies. Sophos levert security- en databeschermingsoplossingen die eenvoudig in te zetten, te beheren en te gebruiken zijn. Zo biedt Sophos prijswinnende oplossingen aan voor endpoint security, web security, e-mail security, network security, mobile security en encryptie. Deze worden ondersteund door Sophos Labs, een wereldwijd netwerk van threat intelligence centra. Het hoofdkwartier van Sophos bevindt zich in Oxford (UK) en in Boston (VS). Meer informatie over Sophos vindt u op www.sophos.com.

Wij organiseren deze kennissessie bij ons op locatie. Het adres vindt u onderaan deze nieuwsbrief. Klik hier om u in te schrijven en graag tot ziens op 11 maart.

Agenda:

9.30 - 9.45 Ontvangst / koffie
9.45 - 10.15 Start / Welkom - Roy Zwiep, H&R
10.15 - 10.45 Eset: Michael van der Vaart voert live een "Legal-hack" uit om de kwetsbaarheid en noodzaak tot bescherming aan te tonen.
10.45 - 11:15 Sophos: Harm van Koppen laat zien hoe hun produkten ons kunnen beschermen tegen ongewenste indringers. Wat is hot en wat is not.

11.15 - 11:45 VDSS: Aukje Weening van VDSS gaat het hebben over bescherming van gevoelige data van binnenuit. Werknemers kunnen data bekijken, openen, printen, kopiƫren en mailen. Maar wanneer kun je spreken van een verdachte actie, afwijkend gedrag of incorrect gebruik van de data en kan je dat ook monitoren
11.45 - 12:30

Eset: Stefan Boortman bespreekt Endpoint Security en hoe hun produkten uw bedrijf en netwerk beschermen tegen aanvallen.

Werking van ESET 2-factor Secure Authenticatie

12.30 - 13.00 Q&A en lunch met broodjes

Wanneer u interesse heeft in deze interactieve kennissessie en tevens geïnformeerd wilt worden over de huidige en toekomstige oplossingen in de markt, neemt u dan gerust contact op met één van onze accountmanagers.

Klik hier om u in te schrijven.

Met vriendelijke groet,

Roy Zwiep

H&R automatisering
Otto Hahnweg 54-8
3542 AX Utrecht
Tel: 030 6621081

 

 

 

 

 

     
 
 

U ontvangt dit bericht omdat u staat geregistreerd in het klanten bestand van H&R Automatisering of u heeft in het verleden aangegeven dat u onze nieuwsbrief wenst te ontvangen. Indien u geen nieuwsbrief meer van ons wenst te ontvangen dan kunt u op onderstaande link klikken om uw naam en e-mail adres te laten verwijderen uit onze database.

Afmelden Nieuwsbrief

"...Automatisering die werkt"

Otto Hahnweg 54-8 • 3542 AX Utrecht
tel.: 030 - 66 21 081 • fax: 030 - 66 21 004
web: www.hr-automatisering.nl • e-mail: info@hr-automatisering.nl