H&R is nu HP Platinum Partner!

Met grote trots kunnen wij u vertellen dat H&R vanaf heden HP Platinum Partner is!!! Dit is de hoogst mogelijke partnerstatus bij HP Inc. In een landschap van ruim 2.000 wederverkopers, is maar een zeer select gezelschap Platinum Partner en H&R maakt daar nu deel van uit! Met het hele team hebben wij hier keihard aan gewerkt en wij kunnen daarom niets anders dan trots zijn!

Hoe wij Platinum Partner zijn geworden? Onder andere door ons fantastische team, dat bijzonder veel kennis heeft van de werkplekoplossingen van HP en daar ook op getraind en gecertificeerd is.

HP creëert technologieën en belevingen die indruk maken. Geen ander bedrijf heeft zo’n compleet aanbod aan technologieproducten en diensten en dat is een van de redenen waarom H&R graag HP adviseert aan haar klanten. Voor H&R is dit dan ook de kroon op de inmiddels jarenlange en zeer prettige samenwerking met HP.

Wij hebben hier, uiteraard samen met HP, het glas op geheven en genoten van oliebollen en gebak. Wij willen al onze relaties heel hartelijk danken voor het gestelde vertrouwen in H&R als HP-leverancier en wij staan voortaan voor u klaar als uw HP Platinum Partner!