Servicestrippenkaart met cadeau

De feestdagen komen er aan en daarom wil H&R u alvast een cadeau geven.
Bij aankoop van een servicestrippenkaart ontvangt u een cadeau ter waarde van ruim €100.
De servicestrippenkaart heeft vele voordelen zoals:

 • €10 korting op het standaard uurtarief
 • Geen voorrijkosten
 • Gegarandeerde responsetijd
 • Servicekaarthouders hebben voorrang in de planning van de technische dienst

Maak uw keuze uit de drie cadeaus hieronder!

Wij wensen u alvast fijne feestdagen en een gelukkig 2019 toe.
Deze actie is maar tijdelijk, dus neem snel contact op met H&R.

            

PS: staat uw geliefde cadeau er niet tussen, neem dan contact op met uw accountmanager.

H&R sponsort Sim-race team tijdens 24 uurs race in Denemarken

Verslag van Ronald Kracht over de 24 uurs sim-race in Denemarken 2018

Op donderdagochtend om 8 uur zijn we vertrokken vanuit Amersfoort richting Denemarken met een stationwagen, VW Caddy en een camper. Na een lange rit van ongeveer 8 uur zijn we in Middelfart aangekomen. Vanaf 7 uur in de avond mochten we onze race opstelling opbouwen en dit jaar ging dat zonder grote problemen. Half 11 in de avond waren we klaar en alles werkte zoals het hoort. Tijd voor een biertje en gezellig kletsen met alle sim-race fanaten.

Vrijdagochtend was het tijd voor de kwalificatie van 2x 40 minuten waaruit de 2 beste tijden een gemiddeld werd genomen. Het was een spannende kwalificatiesessies waar na 10 minuten regen kwam. Het was achteraf belangrijk om gelijk de baan op te gaan om te profiteren van de droge baan ook al lag er nog geen grip. Richting het einde van de sessie droogde de baan op en konden we het laatste deel op slicks rijden. Naast de racelijn was het nog nat, dus het was belangrijk om op de racelijn te blijven. We stonden heel lang op pole position maar in de laatste ronde ging een andere LMP2 auto net iets harder waardoor we startten op P2 met 0.25 achter de nummer 1. De GTE-auto had het wat lastiger. Door kleine probleempjes met de start van de kwalificatie hebben we niet optimaal kunnen profiteren van de droge baan. Uiteindelijk is het een P11 geworden waar een start positie in de top 10 zeker mogelijk was.

En dan is het raceday de vlag valt iets later dan om 4 uur omdat een team problemen had met het geluid op de race PC. De spanning was duidelijk aanwezig in de zaal. Het eerste uur werd er al fel en eerlijk gestreden in de LMP2 klasse. Als alles rustig is op de baan en iedereen gesetteld is kan je meer je eigen pace/snelheid rijden. In een team waar wij tegen streden reed een Lamborghini fabrieksrijder en hij was heel erg snel maar hun verbruik was veel hoger dan van ons en zijn teamgenoten waren duidelijk minder snel. Helaas hebben we ergens in de nacht een dubbele down shift gehad wat resulteerde in een opgeblazen motor wat ons 2 ronden terugzette. Uiteindelijk hebben we de race uitgereden op P2 in de LMP2 klasse. De GTE-auto had minder geluk, na een uur begonnen de problemen met lag/stotters om de 2 seconden en diverse hangers van 10/15 seconden. Dit heeft ons zover teruggezet dat we een goede klassering konden vergeten. De problemen bleven helaas en na wat rondvragen bij andere teams hadden meer teams hier last van. Uiteindelijk hebben we in de nacht besloten om de auto aan de kant te zetten omdat het niet veilig is en wij niet een gevaar wilden vormen voor andere teams.

Al met al een weekend met een lach en een traan. Een mooie 2de plek voor onze LMP2 auto met leuke prijzen die daarbij horen. De GTE-auto had zeker de pace om gemakkelijk de top 10 in te rijden. Volgend jaar wordt de race gehouden op een locatie waar meer e-sport events worden gehouden en hopen we op een probleem vrije race met 2 auto’s.

Wij willen H&R Automatisering en HP bedanken voor hun steun dit jaar.

Sportieve groet,

Ronald

Rare Endurance Team

 

 

Voor diegene die sim-racing nog niet kennen:

Sim-racing is het racen op een simulator. Tegenwoordig trainen raceteams hier op voor het raceweekend. Niet alleen wordt er zo flink op kosten bespaard (denk aan brandstofkosten en slijtagekosten), maar leren de coureurs ook de fijne kneepjes van een circuit uit hun hoofd waardoor zij gedurende de echte race in het voordeel zijn. 

Daarnaast wordt sim-racen ook veel op hobbymatig niveau gedaan. De grens tussen hobbymatige en professionele simulatoren van raceteams is in de afgelopen paar jaar flinterdun geworden. Hierdoor is het nu voor iedereen mogelijk geworden om te ervaren hoe het is om in een professionele simulator te racen. Dit was voorheen alleen weggelegd voor professionele coureurs!

Dell EMC nomineert H&R Automatisering

Whow, wat zijn we vereerd! Dell EMC heeft ons genomineerd voor de Dell EMC Go Big – Win Big Award omdat we door onze toewijding en betrokkenheid een mooie groei met Dell EMC hebben doorgemaakt. Dank je wel Christian Haselager.

Fingers crossed dat we deze award ook gaan winnen.

Aan onze Faysal El FassiMax OssendrijverJohn VisserTom Berends en  Remy Lambert zal het niet liggen. Zie ze glimmen van trots op de foto.

H&R Automatisering is genomineerd voor de Dutch IT – Channel Awards 2018 in de categorie MKB Reseller of the Year 2018.

En daar zijn wij super trots op! Maar genomineerd worden is heel leuk, alleen is winnen dan nog net even leuker. Om te winnen hebben we stemmen nodig. Ga jij ons daar aan helpen?

Hoe?

 1. Ga naar dutchitawards.nl/stemmen
 2. Vul de naw gegevens in
 3. Ga naar MKB Reseller of the Year
 4. En kies voor H&R Automatisering
 5. Accepteer de voorwaarden en STEM! 

Stemmen kan tot 1 januari 2019 op www.dutchitawards.nl

 

Maak kennis met de vernieuwde HP Elitebook 800 serie

 • HP EliteBook 800 G5 serie

De HP EliteBook 800 G5 serie bestaat uit schitterend gemaakte, zeer veilige en goed te beheren zakelijke notebooks die krachtige samenwerkingstools bevatten zodat u altijd productief blijft. Werk overal in stijl want deze strakke, ultradunne en met precisie vervaardigde notebooks hebben een bijzonder helder scherm (optioneel) dat zich aanpast aan wisselend omgevingslicht. De machinaal vervaardigde aluminium behuizing en het toetsenborddeck zorgen voor een luxe uitstraling. Ook onderweg blijft u probleemloos werken want deze robuuste serie notebooks voldoet aan de MIL-STD 810G testcriteria.

 • Uiterst veilig

De HP EliteBook 800 G5 serie is voorzien van geavanceerde beveiligingsopties zodat u veilig kunt surfen en meekijkers geen kans geeft. Ook wordt het BIOS in het geheugen automatisch bewaakt en hersteld en beschikt het apparaat over een batterij die extra snel oplaadt.

 • Glasheldere samenwerking

Geavanceerde samenwerkingsfuncties zorgen ervoor dat vergaderingen en conferencecalls efficiënt en effectief verlopen. Met het high-performance HP Premium samenwerkingstoetsenbord start en beheert u gesprekken met één druk op de knop. Ook heeft u beter geluid dankzij luidsprekers met geluid aan de bovenzijde en volle bastonen. 360 graden stemregistratie en een derde microfoon aan de achterzijde met ruisonderdrukking laten pc-gesprekken productief verlopen.

 • HP EliteBook 800 modellen

Er zijn drie modellen binnen de EliteBook 800 serie. Bepaal welk apparaat het beste bij uw manier van werken past en breid het uit met optionele kenmerken als een touchscreen, een ultrahelder scherm en een IR-camera.

 • HP EliteBook 830 G5

Intel® Core™ i5-8250U processor

Windows 10 Pro

13,3-inch FHD beeldscherm

8GB geheugen

256GB SSD

Bestelnr.: 3JW87EA

 • HP ELITEBOOK 840 G5

Intel® Core™ i5-8250U processor

Windows 10 Pro

14-inch FHD Touch beeldscherm

8GB geheugen

256GB SSD

Bestelnr.: 3JX02EA

 • HP ELITEBOOK 850 G5

Intel® Core™ i5-8250U processor

Windows 10 Pro

15,6-inch FHD beeldscherm

8GB geheugen

256GB SSD

Bestelnr.: 3JX13EA

H&R is nu Dell Platinum Partner!

H&R is nu Dell Premium partner, en daar plukt u de vruchten van!
Om onze mooie partnership te vieren, bieden wij u inzage in hoe u het meeste uit uw organisatie haalt.

 

 • Wilt u weten hoe u de prestaties en efficiëntie van uw organisatie verder kunt verhogen?
 • Hoe u significant(!) kunt besparen door slim gebruik te maken van de oplossingen van Dell?
 • Of hoe u voorloper kunt zijn op het gebied van design & engineering?

 

Meld u aan, open de link in uw mail en download de White papers!

 

Bedrijfsnaam

Titel

Achternaam*

Voorletter(s)*

Telefoon

E-mailadres

Interesse

Ben of ken jij onze nieuwe Marketeer?!

Wij zijn op zoek naar een Marketeer!

Heb jij marketing ervaring, kan je onze bedrijfsstrategie vertalen naar een marketingplan, ben je zo’n 24 uur per week beschikbaar en herken jij jezelf in dit profiel? Neem dan contact op met Anouk van OnBoard.

.

Storage kan uw bedrijf meer kosten dan alleen de prijs van de disken. Zo bent u bijvoorbeeld veel tijd kwijt aan beheer en heeft u verlies van productiviteit wanneer u niet op uw oplossing kunt vertrouwen en er gaten vallen tussen applicaties en datalevering. De explosieve datagroei en de toenemende complexiteit in workload vragen om systemen die in staat zijn complexe applicaties, databases en virtuele omgevingen op de juiste manier te ondersteunen.

Zou het daarom niet geweldig zijn als problemen worden voorspeld, gedetecteerd en opgelost voordat uw bedrijfsvoering erdoor geraakt wordt? Zo moeilijk is dat niet!

H&R Automatisering heeft als doel, met name voor de kern van onze zakelijke doelgroep, bij uitstek een business partner te zijn die “het wezenlijke verschil kan maken” en op dat gebied een toonaangevende marktpartij te zijn. H&R heeft de kennis in huis om de juiste Nimble systemen optimaal in uw omgeving in te passen.

Bezoek het HPE Nimble H&R event en laat u informeren door onze specialisten over hoe HPE predictive all-flash storage uw bedrijf kan helpen. Het event zal door HPE georganiseerd worden in hun hoofdkantoor in Amstelveen. H&R Automatisering nodigt u hier graag voor uit.

Meld u nu aan via de link in onze nieuwsbrief!

Siemen & Jack lichten de nieuwe HP Zbook 17G5 toe

Onze Siemen en Jack, system engineers bij H&R, nemen u mee in de unboxing van de nieuwe HP Zbook.

Een laptop die met veel aandacht voor detail ontwikkeld is. Kijk even mee!!

 

H&R steunt War Child!

Deze zomer verrassen we onze relaties met blikjes drop. En met deze dropjes steunen we War Child.

10% van het aankoop bedrag gaat naar de hulp voor oorlogskinderen.

Kinderen in conflictgebieden worstelen vaak met ingrijpende ervaringen. Het geweld laat sporen na die hun jeugd frustreren. War Child richt zich met creatieve aanpak op de gezonde ontwikkeling van deze kinderen samen met zoveel mogelijk ouders, leraren, bestuurders en partnerorganisaties.

Grote cheque voor Stichting ALS

Wat was het een mooie dag afgelopen vrijdag. Egen van Zeeland, Elroy Veerman, Esmay Kuipers, Serena Lemsom, Meino Spigt en Dennis Rousse hebben zich ingezet voor de strijd tegen ALS. Niet alleen was het ontzettend leuk om mee te doen aan de tweede editie van de ICT Cup, er is ook nog eens €20.000,- voor Stichting ALS Nederland opgehaald! Een prachtig bedrag dat rechtstreeks naar dit goede doel gaat. ICTWaarborg; dank voor de goede organisatie!

ESET Endpoint Protection Advanced

Gebundelde multiplatform beveiliging, inclusief firewall, antispam en webfiltering.

Over ESET Endpoint Protection Advanced.
De geavanceerde versie biedt, bovenop ESET Endpoint Protection Standard, krachtige web control, een two-way firewall en een antispamfilter als aanvullende beschermingslagen voor uw bedrijfsnetwerk en uw mobiele personeel. Kies voor netwerkbeveiliging voor ESET, al 25 jaar pionier van de antivirusindustrie. Neem contact met ons op voor meer informatie of lees in deze nieuwsbrief meer over Endpoint Protection Advanced.

Endpoint Antivirus
Biedt robuuste bescherming tegen virussen en spyware, ongeacht of uw endpoints draaien onder Windows of macOS. De bekroonde Anti-Phishing-engine beschermt uw gevoelige bedrijfsinformatie tegen vervalste websites.

Mobile Security
De proactieve ESET NOD32 technologie, die is geoptimaliseerd voor mobiele platformen, biedt real-time bescherming voor uw applicaties en bestanden op Android- en iOS-systemen. Met diefstalbeveiliging kunt u apparatuur op afstand vergrendelen/ontgrendelen of alle gegevens wissen.

Virtualisatiebeveiliging
Ongeacht of u VMware of een andere virtualisatie-oplossing gebruikt, met ESET kunt u erop vertrouwen dat uw VM’s goed beveiligd zijn. Met ESET Shared Local Cache en de beveiliging van een agent-gebaseerd ESET-beveiligingsproduct wordt de scansnelheid aanzienlijk verhoogd.

File Security
Antivirus en antispyware verwijderen alle soorten bedreigingen, inclusief malware, rootkits, wormen en spyware. Advanced Memory Scanner bewaakt het gedrag van kwaadaardige processen, terwijl cloudgebaseerde scanning zorgt voor betere prestaties en detectie.

Endpoint Security
ESET Endpoint Security biedt alle voordelen van ESET Endpoint Antivirus, plus Two-Way Firewall, Web Control, Botnet Protection en meer. Met deze oplossing beschikt u over de optie om naar keuze ESET Endpoint Security of ESET Endpoint Antivirus op individuele eindpunten te installeren, voor Windows of macOS.

Beheer op afstand
U kunt de beveiliging van uw bedrijf vanuit één punt beheren, ongeacht of u Windows-, of Mac-eindproducten of zelfs virtuele machines en smartphones gebruikt. Installeer de beveiligingssoftware op afstand voor een overzicht van de netwerkbeveiliging in één oogopslag.

Edge computing

De groei van smart devices en IoT-toepassingen heeft toegang tot data een vereiste gemaakt binnen alle sectoren. Deze realiteit brengt nieuwe mogelijkheden met zich mee, maar ook nieuwe risico’s. Hoe kunnen organisaties de beschikbaarheid en veiligheid van data zeker stellen nu zij daar meer en meer afhankelijk van worden?

Een logische stap in deze ontwikkeling is Edge computing. Met Edge computing wordt de verwerking van data en applicaties dicht bij de eindgebruiker gebracht, aan de rand van het netwerk. Na verwerking van de data kan deze, als dat voor de toepassing nodig is, doorgestuurd worden naar centrale systemen.

Problemen met beschikbaarheid, responsetijden en security

Lokale verwerking en opslag is met name van belang voor toepassingen waarbij verbinding met het internet, bandbreedte en responstijden een rol spelen, zoals bijvoorbeeld een betaling in de winkel. Maar ook voor de data zelf kan het belangrijk zijn om deze lokaal te verwerken en op te slaan. Denk bijvoorbeeld aan privacygevoelige informatie.

Edge computing oplossingen

Met Edge computing wordt het goed functioneren van de lokale infrastructuur belangrijker. De specifieke oplossingen van APC by Schneider Electric bieden de beschikbaarheid, de responsetijden en de security die u nodig heeft. Wij noemen dit ‘Certainty ina Connected World’.

Bekijk de producten en oplossingen.

_______________________________________________________________________
APC by Schneider Electric Edge computing producten en oplossingen:

 • Network UPS
 • Racks & Enclosures
 • Rack Power Distribution
 • Micro Data Center Xpress

Krachtige prestaties met de HP Z4 Desktop

Nieuw: de HP Z4 Desktop Workstation

Met de HP Z4 Desktop Workstation visualiseert u uw project waar dan ook en wisselt u naadloos tussen 3D CAD-, rendering- en simulatie-applicaties. Dankzij hogefrequentieverwerking, meerdere cores en krachtige GPU’s verwerkt de Z4 taken met gemak voor een optimaal ontwerpproces. Kies voor Intel® Xeon® of Core™ X processoren en de ondersteuning voor dual extreme graphics, zodat u alles krijgt wat u nodig heeft.

Wilt u meer informatie over de HP Z4 Desktop Workstation of één van de andere HP Workstations? Neem dan contact met ons op, 030 – 662 1081

Is uw printer AVG-proof?

De kantoorprinters van nu hebben een grote ontwikkeling doorgemaakt en zijn al lang niet meer de op zichzelf staande machines van toen. Tegenwoordig zijn printers en MFP’s (multifunctionals) intelligente netwerkapparaten met – net zoals een pc – een scherm, een toetsenbord, een harde schijf (waarop mogelijk gevoelige gegevens worden opgeslagen) en een besturingssysteem.

Wie aan datalekken en hacken denkt, denkt vaak aan zaken als phishing email en andere vormen van malware. Minder bekend is echter dat ook zogeheten multifunctionals een mogelijk veiligheidsrisico vormen. Geen enkel bedrijf kan meer zonder de taken die een multifunctional uitvoert, maar wegens de AVG is het van belang dat u maatregelen neemt om ongeoorloofde toegang tot uw bedrijfsgegevens te voorkomen. De meeste ondernemingen vergeten hun printers te beveiligen.

Bedreigingen van binnenuit
Als het om digitale veiligheid gaat, gaan de gedachten dus meestal uit naar bedreigingen van buitenaf. Veel datalekken zijn echter niet het gevolg van cybercrime, maar van onachtzaamheid van gebruikers en medewerkers. Juist bij een multifunctional is het zaak hierop attent te zijn. Een vergeten origineel onder de klep van het apparaat of een printopdracht die pas na een half uur wordt opgehaald, vormen serieuze bedreigingen voor de informatieveiligheid van de organisatie.

Een oplossing is in dit geval het inbouwen van een veiligheidsfunctie, met als resultaat dat de verantwoordelijke voor de print- of kopieeropdracht bij het apparaat zelf een authenticatie uitvoert. Dit kan een pincode zijn, een pasje of een ander bewijs dat de persoon in kwestie niet alleen bevoegd is om de betreffende handeling te verrichten, maar ook fysiek aanwezig is om de opdracht ter plaatse uit te voeren.

KYOCERA voor veilige informatie-uitwisseling
H&R Automatisering adviseert organisaties hoe zij professioneel en risicoloos de stap kunnen maken naar efficiënte, digitale bedrijfsprocessen waarbij mobiliteit, beschikbaarheid, veiligheid en compliancy vooropstaan. KYOCERA biedt daarbij de perfecte oplossing.

Ook uw printers beveiligen conform de AVG? Neem contact met ons op! 030 – 662 1081

H&R Automatisering steunt War Child

Kinderen hebben het recht om in vrede op te groeien. Vrij van angst en geweld. Vrij van oorlog. War Child laat kinderen in oorlogsgebieden weer spelen, zorgt voor onderwijs en helpt ze hun trauma’s te verwerken. We kondigen dan ook met trots aan dat H&R Automatisering War Child steunt als Business Friend.

Kinderen zijn de toekomst
Naast het realiseren van onze bedrijfsdoelstellingen, vinden wij het ontzettend belangrijk om als organisatie maatschappelijk betrokken te zijn en ons in te zetten voor een betere wereld. Kinderen zijn de toekomst en daarom hebben wij gekozen voor War Child. Dankzij sport en spel, muziek en onderwijs kunnen de kinderen in oorlogsgebieden hun afschuwelijke ervaringen verwerken. Ze bouwen aan hun vertrouwen, in elkaar en in de toekomst.

Directeur Tjipke Bergsma van War Child:
“Kinderen helpen kunnen we als War Child niet alleen. Mede dankzij de betrokkenheid van bedrijven en hun donaties kunnen we meer oorlogskinderen op een effectievere manier helpen. Het zijn ook bedrijven die ons lagekostenbeleid mogelijk maken, waardoor zoveel mogelijk geld naar de directe hulpverlening aan kinderen gaat. Dankzij uw producten en diensten, uw expertise én uw medewerkers slaagt War Child er in om een groeiend aantal kinderen te bereiken. Uw bijdrage is echter niet alleen waardevol voor ons. Ook voor uw medewerkers is het inspirerend om een maatschappelijke bijdrage te leveren en te weten hoe u dat als bedrijf doet. Oorlogskinderen opnieuw vertrouwen en kansen geven, doen we dus samen met elkaar.”

Steun War Child als Business Friend
War Child kan altijd meer Business Friends gebruiken. Voelt u zich aangesproken, of wilt u meer informatie? Kijk dan eens op de site www.warchild.nl/businessfriend.

Eerste seminar in nieuwe stijl was een succes!

Afgelopen donderdag 5 april vond het VR & Workstation Kennisseminar in de Dreamhall van de TU Delft plaats. Tijdens het event zijn onze relaties alles te weten gekomen over de allernieuwste innovaties op het gebied van HP Workstations, VR in het bedrijfsleven en de unieke samenwerking tussen HP en DARE van de TU Delft.

Dankzij de sprekers Thomas Oude Luttikhuis (HP), Edgar Luten (HP), Dennis Meelis (Xebia), Steven Noorts (AMD) en Jesse Hummel (DARE) was het een zeer informatieve en interactieve middag en hebben onze relaties de HP Workstations en VR daadwerkelijk kunnen ervaren. Het seminar bood de aanwezigen nieuwe inzichten op de vele mogelijkheden en kansen die HP Workstations bieden, hebben ze VR zelf ervaren en weten ze wat intern benodigd is om VR in het bedrijfsleven toe te passen.

Wij danken alle aanwezigen nogmaals voor deze geslaagde middag!

Jack is op weg om CISCO Architect te worden

Deze week heeft onze Jack Hopman de theorie CCNA2 behaald. Hij heeft nu de kennis om een netwerk op te bouwen en te configureren volgens de CISCO systematieken.

We zijn trots op je Jack! Nog even en je bent onze eigen CISCO engineer. Ga door!

Gewonnen Award bij ESET!

Het kan niet op bij ons in Utrecht! Laatst lieten wij u weten dat wij door ESET zijn genomineerd voor de Champion Awards in de categorieën Technology en Security Service.

Vol trots kunnen wij u vertellen dat we de ESET Champion Award in de categorie ESET Security Champion 2017 gewonnen hebben! Dit is een zeer bijzondere award die onze inzet en kennis beloont!

Deze nominaties en de gewonnen award maken ons super blij en trots! Dankzij de samenwerking met Joost van Eijsden, Michael van der Vaart, Wessel Veltman en Dave Maasland van ESET hebben we dit niveau weten te bereiken. Wij danken hen dan ook hartelijk!

Klik hier voor een sfeerimpressie van de uitreikingen tijdens het event ESET Live.

H&R nu ook Platinum Partner HP Nederland

Afgelopen week hebben Rob, Tim, en Bas de award voor Platinum Partner in ontvangst mogen nemen uit handen van Edwin Rubens, Willem van den Nieuwenhuijzen, Jeffrey Vos en Chris Kerker van HP Nederland.

Tijdens een diner hebben we onze samenwerking gevierd. Wij zijn trots op de waardering die door HP werd uitgesproken voor de jarenlange toewijding en het harde werken die tot deze Platinum status geleid hebben.

Wij hebben er alle vertrouwen in dat onze samenwerking in 2018 en alle jaren daarna zeer waardevol zal blijven wat tot uitdrukking komt in onze dienstverlening naar onze relaties, de eindgebruikers.

H&R ontvangt HPE Silver status

Op dinsdag 16 januari 2018 heeft het team van H&R automatisering uit handen van Eelco Broers, Partner Business Manager van HPE, officieel het certificaat dat behoort bij de Silver status, één van de hoogste partner statussen van HPE, ontvangen. Deze worden uitgereikt aan partners die zich onderscheiden door hun kennis en ervaring op specifieke technologiegebieden waardoor HPE-oplossingen kan aanbieden en leveren.

Marco Lesmeister, director channel bij HPE en Bert Leegwater, country manager Aruba, onderstreepte nog eens cruciale de rol van hun partners is in het optimaal benutten van digitale kansen op het gebied van hybride it, de ‘Intelligent Edge’ en het leveren van de benodigde technologische services.’

Ook in 2018 zullen wij deze partnerstatus weer vol trots waar gaan maken.

H&R ondersteunt u bij de HP terugroepactie voor laptops met een mogelijk brandgevaarlijke batterij

HP is een terugroepactie begonnen voor laptops met een mogelijk brandgevaarlijke batterij. Volgens HP is het “extreem belangrijk” dat klanten controleren of hun batterij in aanmerking komt voor vervanging.

Bij de meeste laptops die het probleem hebben, zijn de batterijen ingebouwd. Daardoor kunnen klanten ze niet zelf vervangen. Er zijn ook losse brandgevaarlijke batterijen verkocht of geleverd als vervanging. Volgens HP gaat het om 0,1 procent van de HP-systemen die de afgelopen twee jaar wereldwijd zijn verkocht.

H&R Automatisering die werkt! Ook nu!

Met de tool van HP kan de laptop gecheckt worden via: https://batteryprogram687.ext.hp.com/nl-NL/Home/

Wanneer de batterij in aanmerking komt voor vervanging, kan er een mail gestuurd worden naar TD@hr-automatisering.nl met de vermelding van het serienummer en de uitslag van de validatie tool. H&R neemt zo snel mogelijk contact op. Als u niet zeker bent, kunt u altijd contact opnemen met H&R via het eerdergenoemde mail adres of 030-6621081.

 

Gelukkig Nieuwjaar

Wij wensen u namens het hele team van H&R een gelukkig, gezond en vooral succesvol 2018!

Wist u dat in de top 10 zakelijke voornemens ‘alles op orde krijgen’ staat? Het begin van een nieuw jaar is de ideale mogelijkheid om voor eens en voor altijd af te rekenen met een rommelige werkplek. Tijd voor verandering, productiviteit en eenvoud met de HP Elitebook 1040!

Lees alles over deze notebook in de nieuwsbrief.

Bent u al bekend met ons servicekaartsysteem?

Door een servicekaart aan te schaffen geniet u onder andere van korting op onze service en systeembeheer. Wat zijn uw voordelen nog meer?

 • Geen voorrijkosten
 • Gegarandeerde responsetijd
 • Servicekaarthouders hebben voorrang in de planning van de Technische Dienst
 • Geen uurtarief maar 60 eenheden van 20 minuten (20 uur in totaal)
 • Eenmalige facturatie van de servicekaart en niet bij elke service-actie
 • Toepasbaar bij al uw apparatuur en werkzaamheden

We bieden u verschillende mogelijkheden aan:

Type servicekaart Standaard prijs Per uur
H&R Servicekaart normale respons €  1.800, € 90,-
H&R Servicekaart 8 uur respons €  2.200,- € 110,-
H&R Servicekaart 4 uur respons €  2.850,- € 142,50

U kunt de servicekaart onder andere gebruiken voor al uw IT:

 • Installatie en Migratie
 • Reparatie en Beheer
 • Service en Onderhoud
 • Support Hard- en Software

Heeft u interesse in de servicekaarten? Neem dan contact op met H&R Automatisering via 030 – 662 10 81 of via sales@hr-automatisering.nl

Check hier de HP Workstation december actie!

Als HP Workstation Specialist brengen wij u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom workstations van HP. Op onze website treft u daarom een nieuwsbericht aan over de Broncos, een American Football team waar gebruik wordt gemaakt van de HP ZBook Studio en de HP Z2 Mini Workstation. Daarnaast kunt u profiteren van twee mooie HP Workstation bundelaanbiedingen op basis van een HP Workstation Z240 SFF of een HP ZBook 15 G4.

 

Kent u de dunste en lichtste zakelijk convertible van HP al?

Het is HP weer gelukt om een prachtig product op de markt te brengen.
Dit keer zijn de thema’s productiviteit, veiligheid, flexibiliteit en prestaties uitgangspunt geweest.

Lees hier alles over de dunste en lichtste zakelijke convertible van HP.

 

Tot vrijdag korting op de LENOVO ThinkPad en de ThinkCentre

In samenwerking met Lenovo presenteren wij u de Lenovo Business Deals! Ontvang nu t/m vrijdag 1 december korting op de ThinkPad en de ThinkCentre in combinatie met de ThinkVision. De ThinkPad is een waar begrip en bestaat inmiddels al 25 jaar! Het is de ideale business laptop. De ThinkCentre en de ThinkVision vormen samen een zeer compacte oplossing, dankzij de ThinkCentre die achter de ThinkVision vastgeklikt kan worden. Klik hier voor meer informatie of om een afspraak in te plannen.

Lenovo richt zich op innovatie en operationele efficiency. Dit uit zich in het feit dat Lenovo zich bezighoudt met het ontwikkelen van betrouwbare, hoogwaardige en gebruikersvriendelijke technologische producten en diensten.

Grijp uw kans en profiteer nu van de Lenovo Business Deals! Neem vandaag nog contact op met het team van H&R om de mogelijkheden te bespreken. Wees snel, want deze actie loopt t/m aanstaande vrijdag!

De jeugd heeft de toekomst!

De HC1 van HandbalVereniging Nijenrodes hebben zaterdag nieuwe trainingspakken en wedstrijdkleding gekregen. Dankzij onze sponsoring kon de nieuwe kleding worden aangeschaft.

De toekijkende sponsor en ouders zagen dat de handballers goed voor de dag kwamen in de nieuwe tenues. Met goed combinatiespel en vechtlust werd het de tegenstanders uit Harderwijk erg lastig gemaakt. In de eigen Stinzenhal werd uiteindelijk een knappe 23-13 op het scorebord gezet. Gefeliciteerd!

H&R is nu HP Platinum Partner!

Met grote trots kunnen wij u vertellen dat H&R vanaf heden HP Platinum Partner is!!! Dit is de hoogst mogelijke partnerstatus bij HP Inc. In een landschap van ruim 2.000 wederverkopers, is maar een zeer select gezelschap Platinum Partner en H&R maakt daar nu deel van uit! Met het hele team hebben wij hier keihard aan gewerkt en wij kunnen daarom niets anders dan trots zijn!

Hoe wij Platinum Partner zijn geworden? Onder andere door ons fantastische team, dat bijzonder veel kennis heeft van de werkplekoplossingen van HP en daar ook op getraind en gecertificeerd is.

HP creëert technologieën en belevingen die indruk maken. Geen ander bedrijf heeft zo’n compleet aanbod aan technologieproducten en diensten en dat is een van de redenen waarom H&R graag HP adviseert aan haar klanten. Voor H&R is dit dan ook de kroon op de inmiddels jarenlange en zeer prettige samenwerking met HP.

Wij hebben hier, uiteraard samen met HP, het glas op geheven en genoten van oliebollen en gebak. Wij willen al onze relaties heel hartelijk danken voor het gestelde vertrouwen in H&R als HP-leverancier en wij staan voortaan voor u klaar als uw HP Platinum Partner!

 

HP Workstations november-actie

HP Workstation Specialist brengt u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom workstations van HP. Op deze pagina treft u daarom een nieuwsbericht aan over de introductie van HP’s meest krachtige detachable pc: de HP ZBook x2. Daarnaast kunt u profiteren van twee mooie HP Workstation bundelaanbiedingen, waarbij u een HP Z24nf monitor of een HP Executive Top Load-tas cadeau krijgt.

Lees er hier alles over!

 

 

 

H&R biedt de ESET GDPR Compliance Check aan

U kunt er niet meer omheen: vanaf 25 mei 2018 is de General Data Protection Regulation (GDPR) van kracht. Deze wet vervangt de huidige, nationale Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Met de invoering van de GDPR geldt dezelfde privacywetgeving in de hele Europese Unie.

H&R biedt u de ESET GDPR Compliance check aan. Lees er alles over in onze nieuwsbrief.

HP in Athene, kennis is kracht.

Tim is even niet bereikbaar. Hij is 3 dagen in Athene met Thomas Oude Luttikhuis Business Manager van HP en een aantal andere partners uit Nederland om door HP Europe bijgepraat te worden over Workstations, Thin Clients & Retail Solutions.
Geweldig georganiseerd, veel innovatie, nieuwe inzichten en verbreding van de kennis binnen H&R over de mogelijkheden van HP voor nu en in de toekomst.

Athene, de stad van de oudheid én de stad van vernieuwing.

H&R koploper met ESET certificeringen

Al ruim 10 jaar werken we nauw samen met ESET. Een samenwerking die ons instaat stelt om ICT vraagstukken van onze opdrachtgevers op een deskundige en adequate manier te beantwoorden. En niet in de laatste plaats is onze samenwerking met ESET op het persoonlijke vlak een hele plezierige.

We zijn er dan ook trots op dat H&R de koploper van ESET is als het gaat om gecertificeerde engineers.

De samenwerking tussen ESET en H&R heeft voor onze klanten een grote meerwaarde. Hoe dat precies zit is te lezen in de brochure waarin onze Maarten Oostingh, Senior System Engineer, dit toelicht.

ICT Security is HOT

Het blijft een hot-item: ICT Security. En u denkt hoogstwaarschijnlijk dat het bij u allemaal op orde is. Maar hoe zeker bent u daarvan? Heeft u dat onlangs nog wel eens laten controleren?

Doe dat nou! Voor dat het te laat is… H&R Automatisering kan dat voor u doen. Hoe? Wij verzorgen samen met een Security expert van ESET een health check bij u in het bedrijf. Inventarisatie, evaluatie en advies afgestemd op uw organisatie. Bel uw H&R accountmanager vandaag nog voor het maken van een afspraak!

Lees er hier meer over.

Maarten nu ook Master HPE ASE

Onze Maarten Oostingh, Senior System Engineer, heeft bij HPE zijn Master ASE Advanced server solutions Architect gehaald. En daar zijn we trots op. Dankzij de jarenlange ervaring en het continu op peil houden van kennis kunnen wij met ons team de kwaliteit van dienstverlening en de actualiteit van onze kennis voor onze klanten waarborgen.

Maarten, van harte!

 

Een op de vijf bedrijven doelwit van hackaanval

Een op de vijf bedrijven met minimaal tien medewerkers heeft vorig jaar last gehad van een hackaanval. De helft van die bedrijven heeft dat ook geld gekost. Hackaanvallen komen relatief vaak voor bij bedrijven in de financiële sector en bij energiebedrijven; de horeca is relatief immuun voor aanvallen, blijkt uit cijfers van het CBS.

Zo schrijft de NOS

Hoe zit dat bij u? Heeft u ook last van zo een aanval gehad?

Elroy Veerman, onze pre-sales consultant, zegt er het volgende over:

Zolang bedrijven niet inzien dat ook zij aangevallen kunnen worden, blijft deze manier van criminaliteit erg in trek. Ransomware bijvoorbeeld, gegijzeld blijven totdat je geld betaalt, kan men heel anoniem uitvoeren.

Met behulp van malwarebestanden op servers en PC’s kunnen hackers bestanden versleutelen, die pas weer geopend kunnen worden na betaling van een flink geldbedrag.

Wereldwijd zal dit een groot probleem blijven. De vraag is wat we hier samen tegen kunnen doen.

Om bedrijfsdata goed te beschermen, moet ingezien worden dat het echt iedereen kan overkomen. Plaats een goede firewall. Zorg dat personeel goed wordt geïnformeerd over de risico’s en gevaren en hoe te handelen.

Zorg ervoor dat servers en werkplekken goed zijn beveiligd en dat de laatste updates uitgevoerd zijn. Als er gebruik wordt gemaakt van openbaar WIFI, laat dan geen dataverkeer hierop verwerken en als laatste moet er gezorgd worden voor een up2date back-up, want elk goed beveiligd netwerk kan gekraakt worden, wees daar op voorbereid!

Laat u verder inlichten over de mogelijkheden om uw netwerk goed te beveiligen door uw IT partner. Bel mij en ik help u verder.

Elroy Veerman, Presales consultant

H&R Automatisering, 030- 662 1081

 

Nimble storage diploma’s behaald

Onze collega’s (v.l.n.r.) Bart Loef, Steven Stootman, Rene Lauterslager en Mark van den Beuken hebben weer met succes een Nimble Storage diploma behaald: “NS-1000-E: Selling Nimble Storage – The Company and the Solutions”.

 

Met het licht aan

Hoe zorg je dat het licht blijft branden als de stroom uitvalt…

Dat lees je hier !

Valt dit nog te lijmen?

Zal de TU-Delft raket volledig bestaan uit samengestelde materialen? De dames en heren van Delft Aerospace Rocket Engineering (DARE) doen hun best, omdat iedere kilo die ze aan gewicht besparen hun raket een kilometer hoger brengt! HP Inc. en H&R sponsoren DARE en hopen natuurlijk dat hun raket hoger komt dan die van de andere teams die wereldwijd in competitie zijn met elkaar. Deze twee leden van het constructieteam lijmen het aanhechtingspunt van de remparachute aan de raket op z’n plaats.

In de wolken

De cloud begin in je eigen huis. Dat is de titel van het aanstaande seminar dat H&R en APC by Schneider Electric samen geven.

Lees hier meer en meld je aan!

Mobiel werken

Wie wil er nou niet mobiel werken tegenwoordig?

Die vraag heeft HP zich ook gesteld en zij hebben de website: ‘ikwilmobielwerken.nl‘ in het leven geroepen.

Naast heel veel info over de voordelen van mobiel werken staan er op dit moment een paar geweldige aanbiedingen op die je zeker even moet bekijken. Interessant is dat wij daar ook op staan, samen met een hand vol andere grote resellers.

Een van de aanbiedingen is de HP EliteBook x360. Een verleidelijke en veilige laptop voor onderweg. De perfecte pc voor mobiele professionals zodat je ook optimaal effectief bent buiten de deur. Erg populair onder advocaten. Je wilt altijd alles bij de hand hebben zodat je nooit met je mond vol tanden staat. Heb je nou ook het idee dat je meer uit jouw mobiele werkervaring kunt halen, neem dan hier eens een kijkje.

Wie weet is het iets voor jou!

Seminar gemist?

Op vrijdag 12 mei wist WannaCry-ransomware door te dringen tot talloze computers en netwerken wereldwijd. Een groot probleem, maar je kunt je tegen dergelijke aanvallen beschermen. Mits je weet waartegen je vecht.

Op dinsdag 4 juli 15.00 – 17.00 uur organiseerden wij samen met ESET Security een seminar met als titel: ‘Cybercrime: Waar vechten we tegen?’ Die middag kwam daarop een duidelijk antwoord.

Hier vindt u de originele uitnodiging

Als u een mail stuurt krijgt u de slides van de Powerpointpresentatie

Kennis brengt je verder

Dit is de neus van de raket van de TU Delft student rocket society: Delft Aerospace Rocket Engineering (DARE) die HP Inc. en H&R sponsoren.

Geweldig hoeveel kennis die jongens en meiden hebben!

Nog minimaal tot einde 2018 kunnen ze op ons rekenen en staan we hen bij daar waar nodig.
Zo werken ze inmiddels op de nieuwste HP-workstations, -monitoren, -tablets en andere HP-devices zoals bijvoorbeeld de HP Elite x3.

And the winner is….

Bij deze willen we iedereen die op ons gestemd heeft – jury, publiek, onze klanten en relaties – bedanken!

Donderdagavond tijdens de feestelijke uitreiking van de ICTWaarborg Awards, mochten wij de – voor ons – belangrijkste awards mee naar huis nemen:
Beste Zakelijke Dienstverlener (gekozen door het publiek) en de Marketing Award (gekozen door de vakjury en het publiek samen).

De uitreiking vond plaats in de tot de nok toe gevulde en tot de verbeelding sprekende Harbour Club Amsterdam. Hier hebben ook de andere deelnemers hun beste beentje voorgezet.

L’Équipe

Hier stond de H&R l’équipe vrijdag 16 juni klaar vlak voor het eerste optreden op de #ICTCUP. Goeie locatie, lekker weer, strak georganiseerd, super BBQ. Een groot succes dus. Volgend jaar treden wij weer aan!

 

Surface Pro 4

Surface Pro 4 is ultradun, snel en veelzijdig: de perfecte balans van draagbaarheid en kracht. De Surface Pro is gemaakt voor professionele software dankzij het gebruik van 6e generatie Intel Core-processors en opslagruimte van 1 TB. En het PixelSense-beeldscherm heeft prachtige kleuren en contrast die tot leven komen met Surface pen en aanraking.

Waar vechten we tegen?

Op vrijdag 12 mei wist WannaCry-ransomware door te dringen tot talloze computers en netwerken wereldwijd. Een groot probleem, maar je kunt je tegen dergelijke aanvallen beschermen. Mits je weet waartegen je vecht.

Op dinsdag 4 juli 15.00 – 17.00 uur organiseren wij samen met ESET Security een seminar met als titel: ‘Cybercrime: Waar vechten we tegen?’ Die middag komt daarop een duidelijk antwoord.

Lees hier meer…

De ruimte in

De ruimte in begint achter je beeldscherm. Geen ambitie is voor HP Inc. en H&R te hoog. The sky is the limit. En zelfs dat niet, want we gaan nog hoger. Met de raket van de studenten van de TU Delft doorbreken we de stratosfeer! Zowel HP Inc. als wij sponsoren de TU Delft student rocket society: Delft Aerospace Rocket Engineering (DARE).

Tot en met 31-12-2018 kunnen de studenten rekenen op de nieuwste HP-workstations, -monitoren, -tablets en andere HP-devices zoals bijvoorbeeld de HP Elite x3.

Op de afbeelding een van de TU Delft engineers achter zijn HP apparatuur. Hij berekent hier in welke hoek de raket afgeschoten dient te worden.

Zie hier de niet te missen video van DARE

3D Seminar

Op donderdag 22 juni organiseerden we we iets bijzonders! Een seminar waar we samen met HP Inc. en Builder 3D Printers Virtual Reality combineerden met 3D Printing en 3D Scanning. Niet te geloven? Je had er bij moeten zijn.

Lees meer…

 

Het enthousiasme blijft

ICT Waarborg magazine: “H&R Automatisering bestond vorig jaar precies 25 jaar. Een prachtige mijlpaal die goed is gevierd door de ICTWaarborg-deelnemer. Enthousiasme speelt een belangrijke rol bij dit bedrijf en dat is duidelijk te merken aan directeur en medeoprichter Rob van Rooij. Vol energie vertellen hij en zijn collega’s over de afgelopen 25 jaar en de passie voor Muziekids. Verder blikt hij met ons vooruit op de toekomstplannen van H&R.”

Een prachtig artikel (pagina’s 41-43) dat een mooi kijkje geeft achter de schermen bij H&R Automatisering. Lees het artikel hier!

Documenten

Hoeveel versies van een document zijn er in omloop? Waar staan de laatst besproken contractvoorwaarden? Het zijn vragen waarop je met Windows Verkenner geen antwoord kunt krijgen. Hoe los je dit dan op?

Hier leer je meer…

 

 

 

The sky is the limit

Geen ambitie is voor HP Inc. en H&R te hoog. The sky is the limit. En zelfs dat niet, want we gaan nog hoger. Met deze raket doorbreken we de stratosfeer! Zowel HP Inc. als wij sponsoren de TU Delft student rocket society: Delft Aerospace Rocket Engineering (DARE). Woensdag 19 april hebben Felix Lindemann (DARE) en Tim Bogaerts (H&R) het contract getekend waarin afgesproken is dat de studenten tot en met 31-12-2018 kunnen rekenen op de nieuwste HP-workstations, -monitoren, -tablets en andere HP-devices zoals bijvoorbeeld de HP Elite x3. Zie hier de niet te missen video van DARE.

Premium Partner

Ook dit jaar mogen we ons weer Lenovo Premium Business Partner noemen. Al jaren werken we met veel plezier en succes samen. Dus we zijn trots dat we onze status weer verlengd hebben door aan alle partner certificeringseisen te voldoen.

Award binnen handbereik

Het publiek vormt de jury van de ICTWaarborg Awards en kiest uit 5.000 deelnemende bedrijven de winnaars in diverse categorieën. En dit jaar is H&R Automatisering genomineerd in de categorie Zakelijke Dienstverlener van Nederland van het Jaar. We willen dan ook iedereen die op ons gestemd heeft afgelopen jaar hartelijk bedanken!

Tijdens een feestelijke en sfeervolle avond in de Amsterdamse Harbour Club zal ICTWaarborg op 29 juni 2017 opnieuw de ICTWaarborg Awards uitreiken. In 2016 werd een viertal bedrijven bekroond met een landelijke titel in de vakgroepen Service, Winkel, Webwinkel en Zakelijk. Daarnaast werd de publieksprijs per provincie uitgereikt.

Op 29 juni weten we dus of we deze award mee naar huis mogen nemen.

“Disrupt or be disrupted”

De noodzaak om een digitale leider te worden, wordt gedreven door mensen: Je klanten en collega’s. Beide eisen steeds meer. Ze verwachten beveiligde verbindingen en onmiddellijke service. Dell plaatst technologie in het centrum van het voldoen aan die behoeften dankzij producten, services en oplossingen van wereldklasse. Wil je weten wat Dell allemaal in petto heeft voor je de komende jaren?

Kom dan 9 mei naar het seminar Dell: “Disrupt or be disrupted”. Want het is niet de magie dat zorgt voor een digitale transformatie. Dell doet dat.

Seminar 3D Printing

Het kan met polyester en met gips, het kan met titanium en met keramiek en het kan zelfs met zand, goud en hout. Bovendien bestaat het al meer dan dertig jaar: 3D-Printen. De techniek wordt steeds goedkoper, de toepassingen zijn eindeloos en met de huidige technieken is het dichterbij dan je denkt.

Vrijdag 10 maart hielden we in de 3D Makers Zone in Haarlem een zeer geslaagd seminar: 3D Printing – dichterbij dan je denkt.

Lees hier meer

 

 

Tablets voor Muziekids

Muziek ontspant, muziek verzacht, muziek leidt af, en dat is iets waar (zieke) kinderen in een ziekenhuis behoefte aan hebben.

Stichting Muziekids is uniek en heeft als doel om het ziekenhuisverblijf voor kinderen aangenamer te maken via muziekbeleving. Dit doen ze door het realiseren van Muziekids Studio’s in ziekenhuizen, waarin gedurende de hele week muziek beleefd en gemaakt kan worden door kinderen. De eerste studio is de René Froger Muziekids Studio in ziekenhuis Ter Gooi in Blaricum, al 3 jaar is de Guus Meeuwis Muziekids Studio in het ETZ Elisabeth in Tilburg operationeel. Lees alles over deze en de ander studio’s op http://muziekids.nl/

Rob van Rooij draagt de stichting al jaren een warm hart toe wat er in geresulteerd heeft dat hij regelmatig een schenking doet. Wat begon met de kantoorautomatisering voor de stichting gaat nu door met laptops voor de Muziekids Studio’s en afgelopen week de eerste 2 HP Tablets waarmee muziek geluisterd, gemaakt en beleefd kan gaan worden. Door de kinderen in de studio’s.

Welkom heren!

Deze drie accountmanagers hebben inmiddels hun draai gevonden. Ook opzoek naar een gave baan? We zoeken er nog vier. Hier lees je er alles over!

Mooi dat jullie zo lekker gaan mannen. (V.l.n.r.) Milan van Woudenberg, ☑️ Ramiro Romano Redouane Currie en Rene Lauterslager! Na een week al taart van Ramiro vanwege de eerste happy klant. Super!

 

Complimenten!

“Mag ik op Nationale Complimentendag een compliment geven aan mijn jongens en meiden? Bij deze. Ik zeg het misschien niet altijd, maar ik heb jullie hoog zitten. Vorig jaar is gigantisch geweest en de eerste twee maanden van dit jaar bevestigen dat 2017 nog beter wordt. Dat betekent dat het druk is. Soms té druk. Ik weet dat. Ik zie hoe hard jullie werken. Mijn complimenten dat jullie dat toch iedere keer weer voor elkaar boksen.” – Rob van Rooij

Welkom collega’s!

Deze drie heren hebben volmondig gekozen voor de leukste ICT werkgever van Nederland!

Vandaag starten Ramiro Currie (New Business), Sjouke Kruizinga (Logistiek) en Milan Woudenberg (New Business). Inmiddels zijn ze al druk aan de slag. We zijn hartstikke blij met de heren en wensen hen veel succes met hun nieuwe carriére stap.

En met het tempo waarin ons bedrijf groeit en de ambitieuze doelstellingen die we voor ogen hebben, hebben we behoefte aan nog meer ICT’ers. Zowel op accountmanagement als op de technische service afdeling. We bieden je een baan in een dynamische en gedreven omgeving, waar het de bedoeling is dat je bij goed functioneren voor lange tijd bij ons blijft werken.

Op onze vacaturepagina lees je er alles over.

 

Gratis printen*!

Tot 1 juli GRATIS printen* met Print365.

Sluit je in de periode 1 februari 2017 t/m 31 maart 2017 een Print365 contract met een Epson Workforce Pro RIPS Printer af, dan print je tot 1 juli 2017 GRATIS*!

Lees hier hoe je profiteert!

* zie de actievoorwaarden

H&R staat klaar!

De ICT Cup – een initiatief van ICTWaarborg – is de onderlinge competitie tussen toonaangevende Nederlandse ICT-bedrijven. ICTWaarborg zet hierbij in op teambuilding en informeel netwerken. Deze bedrijven strijden een dag lang met elkaar om de felbegeerde Cup.

En natuurlijk doet H&R mee! We hebben vele sportieve collega’s die maar wat graag de degens kruisen met andere ICT-ers. Dus tegen alle anderen zeggen wij: “Maak je borst maar nat!”

Wees welkom…

Mission-critical Storage Infrastructure  met Nimble Storage, Veeam & ExaGrid. Er wordt gezegd: “Nimble Storage, Veeam & Exagrid – Het beste van drie werelden.” Hoezeer dit waar is kun je zelf ontdekken in het seminar dat deze drie partijen samen met H&R organiseren.

Lees hier meer!

 

 

Aan de slag!

Collega Maarten Oostingh is samen met zijn team druk aan de slag om een nieuwe infrastructuur op te bouwen. Deze bestaat uit HPE DL 380 Gen9 servers met interne storage (SSD & SAS) en Aruba 2920 switches. Doel is de oude Lefthand omgeving vervangen met spiksplinternieuwe hardware en de HPE VSA. (Virtual Storage Appliance) #VERVANGEN

Meer weten? Laat even een berichtje achter – zoals velen reeds gedaan hebben – via Linkedin:

Aan de slag!

 

 

 

 

 

 

 

 

Das Coen und Sander Fest

Das Coen und Sander Fest was een groot succes!

En wij waren erbij, samen onze VIP-prijswinnaars.

Onze promodames waren druk in de weer met het op de foto gaan met de feestvierders. En díe foto’s staan hier!

Welkom Rene!

Kom jij óók werken bij de leukste ICT werkgever van Nederland?

Vandaag is gestart Rene Lauterslager, in de functie van Account Manager New Business. We zijn nu al hartstikke blij met hem en heten hem daarom ook van harte welkom!

Maar met het tempo waarin ons bedrijf groeit en onze ambitieuze doelstellingen voor ogen hebben we behoefte aan nog meer ICT’ers. Zowel op accountmanagement als op de technische service afdeling. We bieden je een baan in een dynamische en gedreven omgeving. Het is de bedoeling dat je bij goed functioneren voor lange tijd bij ons blijft werken.

Op onze vacaturepagina lees je er alles over.

HPE Silver Partnerstatus

Op 24 januari heeft H&R, tijdens de nieuwjaarsreceptie van Hewlett Packard Enterprise, opnieuw de HPE Silver Partnerstatus ontvangen. Deze wordt uitgereikt aan partners die volgens HPE over de juiste technische en salescapaciteiten beschikken. Deze worden ieder jaar getoetst door middel van trainingen en bijbehorende examens.

Als u samenwerkt met ons als HPE Silver Partner levert u dat direct voordelen op:

 • U profiteert van de beste prijzen, productbeschikbaarheid en support
 • U beschikt over een IT expert, die u begeleidt bij de snelle en dynamische ontwikkelingen binnen de zakelijke IT
 • U beschikt via ons over korte lijnen naar HPE

Rob van Rooij, DGA : “Voor ons is het belangrijk dat onze relaties bevestigd krijgen dat wij over de juiste kennis en vaardigheden beschikken om het volledige HPE palet te kunnen leveren en servicen.”

Channelweb: Telefoon roodgloeiend na Award

Op Channelweb verscheen een prachtig stuk over hoe bij ons de telefoon rood aanliep nadat Rob van Rooij verkozen werd tot Channel Personality of the Year.

Teamleider New Business John Visser vertelt…

Seminar H&R mini HPE Discover

Hewlett Packard Enterprise en H&R Automatisering organiseerden 2 februari j.l. het H&R HPE mini Discover.

Het zal u niet ontgaan zijn. Hewlett Packard Enterprise heeft in 2016 twee waanzinnige congressen georganiseerd. Getiteld:

 “HPE Discover”

Eerst in Las Vegas, daarna in Londen en dit jaar in Madrid. Letterlijk tienduizenden mensen zijn hier op afgekomen en hebben zich laten onderdompelen in een wereld zoals HPE die in de nabije toekomst voorziet.

Omdat H&R een waardevolle kennispartij is heeft HPE dat met ons nog eens dunnetjes over gedaan. Helemaal in Utrecht deze keer.

En het was een groot succes!

Lees hier de uitnodiging

Dezelfde IT-oplossing, maar dan makkelijk

Je wilt flexibel zijn, dus je zoekt naar IT-oplossingen die het leven gemakkelijker maken. Toch?

Vrees niet, wij helpen je verder.

Channel Award-winnaar aan het woord: Rob van Rooij

De winnaars van de Channel Awards 2016 zijn bekend! Een mooi moment om terug te blikken. In deze reeks spreekt ChannelWeb met de winnaars over de award(s) die ze gewonnen hebben en de betekenis hiervan voor hun bedrijf. Deze keer vertelt onze directeur Rob van Rooij  ‘Channel Personality of the Year’, over wat de prijs voor hem en ons bedrijf betekent.

Lees hier het hele interview met Rob.

 

 

Medewinnaars Channel Awards: gefeliciteerd!

Als er iemand blij is met zijn award ben ik het wel. Helaas kon ik de prijs gisteren niet persoonlijk in ontvangst nemen wegens een zware griep. Na 25 jaar H&R Automatisering is dit voor mij de spreekwoordelijke kers op de taart.

Uiteraard was ik al erg blij met de nominatie voor deze eervolle prijs – Channel Personality of the Year 2016 – door Channelweb en het prachtige interview dat er van mij verschenen is halverwege het jaar.
Minstens zo blij ben ik nu met alle steun die ik vanuit de markt heb gekregen waardoor ik deze Award gewonnen heb. Onze relaties zijn het allerbelangrijkste voor mij, dus het doet mij goed dat er zoveel gestemd is. Het zijn duidelijk de stemmers die uiteindelijk de doorslag gegeven hebben.

Bovenal ben ik mijn mensen dankbaar voor hun inzet al die jaren om van H&R een Trusted Advisor te maken voor onze relaties! We hebben een fantastisch jaar achter de rug en het ziet er naar uit dat 2017 nog veel beter wordt. Het jaar 2017 zal in het teken staan van de rol die wij als Value-Added Reseller vervullen voor onze klanten. Uiteindelijk doen mensen zaken met mensen en draait alles om vertrouwen. Als Trusted Advisor kunnen we met de kennis die we in huis hebben waarde toevoegen.

Last-but-not-least wil ik de gelegenheid nemen om mijn medewinnaars te feliciteren. Van harte!

 

Rob

Flexibeler, slimmer, handiger & effectiever werken met Office 365

Op vrijdag 9 december 2016 heeft H&R automatisering samen met Microsoft weer een Customer Immersion Experience georganiseerd. Hierin zullen H&R en Microsoft u laten zien wat Microsoft op basis van Office365, SharePoint, Yammer, CRM-online en Business Intelligence voor u kan betekenen.

Tijdens deze workshop bieden H&R automatisering en Microsoft u de mogelijkheid om zelf te ervaren hoe de techniek u kan helpen om productiever, flexibeler en effectiever te werken. U leert slimmer vergaderen, handiger communiceren en effectiever samenwerken aan verschillende soorten documenten. Dit doet u door gebruik te maken van Office365, SharePoint, Yammer, CRM-online en Business Intelligence: Ook wel ‘Het Nieuwe Werken’ genoemd.

U gaat zelf aan de slag op tablets, laptops en smartphones en u ervaart wat het gemak is van de allerlaatste Microsoft-technologieën.

Klik hier voor meer informatie én om u aan te melden.

Vacatures

H&R is altijd op zoek naar goede mensen.

Ben jij goed in je vak, leergierig en ambitieus? Dan moet je zeker op onze vacaturepagina kijken.

En als er iets tussen zit voor je, kom dan snel een kop koffie doen!

 

Salesteam zoekt Topper

Het Salesteam van H&R Automatisering is op zoek naar een Accountmanager met een echte hunters mentaliteit. In deze functie ga je je richten op het genereren van New Business via telefonisch contact en Social Media.

Doorzetten

Acquisitie doe je door middel van outbound calling en inzet van Social Media. Als een echte hunter zie je commerciële kansen en heb je de gedrevenheid, doorzettingsvermogen en flair om deze kans om te zetten in een offerte, een opdracht of een afspraak voor je collega’s in de buitendienst.

Werken met A-Merken

Een uitdagende fulltime functie waarbij je het beste uit jezelf moet halen. Een positieve instelling is daarbij heel belangrijk. Je staat constant op scherp en bent vakvolwassen. Je hebt contact met beslissers op allerlei niveaus en je werkt met verschillende A-merken. Daarnaast is er veel ruimte voor ontwikkeling d.m.v. trainingen.

Lees hier wat we een New Business Accountmanager nog meer te bieden hebben!

Sales team zoekt dynamische collega!

We hebben niet alleen recent een aantal toppers aangenomen, we zoeken er nog steeds een aantal! Waaronder een Sales Support Medewerker die zijn/haar hoofd koel houdt tijdens het meedenken en proactief handelen 😉

H&R Automatisering zoekt een Sales Support medewerker

Dynamische en sales gedreven omgeving

Ben jij instaat je hoofd koel te houden in een dynamische en sales gedreven omgeving? Dan zit je bij ons op je plek.

Alles rondom sales, klanten, leveranciers en relaties komt bij H&R Sales Support bij elkaar. De Sales Support medewerker zit letterlijk tussen de New Business- en de ICT Accountmanager in. Wil jij de accountmanagers en de klanten ontzorgen door mee te denken en proactief te handelen? Dan zoeken wij jou!

Verder verwachten wij dat je voldoende technische ICT kennis hebt (hardware/software/licenties), zodat je de account managers en klanten hier juist over kan informeren.

Lees hier wat we zoeken en wat we bieden.

 

Technisch, Sales, Support? Diverse vacatures bij de leukste ICT’er van Nederland.

We zoeken ter uitbreiding van ons team een New Business Accountmanager (junior)

Het Salesteam van H&R Automatisering is op zoek naar een extra Accountmanager met een echte hunters mentaliteit. In deze functie ga je je richten op het genereren van New Business via telefonisch contact en Social Media.

Doorzetten

Acquisitie doe je door middel van outbound calling en inzet van Social Media. Als een echte hunter zie je commerciële kansen en heb je de gedrevenheid, doorzettingsvermogen en flair om deze kansen om te zetten in een offerte, een opdracht of een afspraak voor je collega’s in de buitendienst.

Lees meer op onze vacaturepagina.

Ook zoeken we ter uitbreiding van ons Sales team een Sales Support medewerker

Dynamische en sales gedreven omgeving
Dit is geen baan, dit is een roeping. Hier worden de puntjes op de i gezet en hier wordt keihard gewerkt. Jij bent in staat je hoofd koel te houden in deze drukke, dynamische en sales gedreven omgeving. Alles rondom sales, klanten, leveranciers en relaties komt bij Sales Support bij elkaar. De Sales Support medewerker zit letterlijk tussen de New Business- en de ICT Accountmanager in. Wil jij de accountmanagers en de klanten ontzorgen door mee te denken en proactief te handelen? Dan zoeken wij jou!

Lees de uitgebreide omschrijving hier.

Voor de TD zoeken we per direct een Service & Support Engineer

Ons Supportteam heeft behoefte aan een servicegerichte, klantgerichte en probleemoplossende collega met ervaring in de automatiseringsbranche.

 • Houd jij het hoofd koel binnen een drukke, dynamische  en sales gedreven omgeving?
 • Ben jij een medewerker die ziet wat er moet gebeuren?
 • Kan je omgaan met vrijheid en tegelijkertijd verantwoordelijkheid nemen?
 • Zie je het als een uitdaging om klanten te allen tijde tevreden te houden?
 • Wil jij de klanten ontzorgen door mee te denken en proactief te handelen?

Dan zoeken we jou!

Lees verder op onze vacaturepagina.

Vol = Vol! Kom naar de HP Inc. Mobility Lunch & Learn dinsdag 22 nov.!

Op dinsdag 22 november organiseren wij samen met HP Inc. de Mobility Lunch & Learn.

Het thema van deze Mobility Lunch & Learn sessie is de ‘Smartphone als volwaardige PC’. Hier willen we jullie bekend maken met de verschillende Mobile Devices van HP Inc. Waarin we o.a. de nieuwe HP Elite x3 3-in-1 (een volwaardige werkplek in één smartphone), client virtualisatie van VMWare, Citrix en HP Workspace adresseren.

De volgende onderwerpen worden besproken:

 • De mogelijkheden rond Microsoft Windows 10 en Windows 10 Mobile.
 • Het beheer en de beveiliging daarvan.
 • De HP Elite x3 met HP Workspace.
 • De mogelijkheden om uw huidige applicaties te gebruiken in Windows 10 Mobile.
 • Overige mobiele devices van HP Inc.
 • Rondleiding door het HP Experience Center.

Lees verder als u interesse heeft in het programma en om u aan te melden.

 

 

 

Heeft u zich al aangemeld voor het Cyber Security seminar van donderdag 10 november aanstaande?

Op donderdag 10 november organiseren wij een Cyber Security Seminar. Hier zullen verschillende sprekers vanuit hun achtergrond en expertise het onderwerp op originele wijze belichten.

En niet alleen hard- en software komen aan bod, ook de juridische kant van het verhaal wordt steeds belangrijker. Sinds 1 januari 2016 zijn de gevolgen van een datalek ook juridisch een heet hangijzer geworden.

Een ongeluk zit dus in een klein hoekje tegenwoordig. Daarom is het belangrijk u voldoende voor te bereiden en u te wapenen. Hoe? Dat wordt in dit seminar volkomen duidelijk. Lees hier alles over het programm en de sprekers en laat ons weten of we op u mogen rekenen.

 

 

 

Winnaar Cadac Summit 2016

 

De HP X2 Tablet is gewonnen door Bud Pongers van HMB Profit Locks & Tools uit IJsselstein!

Een indrukwekkende 2-in-1 oplossingHP Elite x2 1012
Deze tablet en notebook in 1 laat schoonheid en kracht samenkomen. Mobiele professionals hoeven onderweg dan ook geen enkele concessie te doen op het gebied van snelheid, connectiviteit, productiviteit en stijl.

 • Zeer dun (8mm) en licht aluminium (840gram)
 • Optioneel 4G incl gratis 200MB data per maand, 3 jaar lang

Optioneel travel of advanced smartcard toetsenbord

Beste Bud, we wensen je heel veel geluk met je prijs!

img_20161005_120246

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Uitreiking prijs door Marc Neuteboom (links) aan Bud Pongers.

 

Sfeerimpressie Jubileumborrel

Op vrijdag 16 september 2016 hebben we onder het genot van een hapje en een drankje, samen met alle collega’s en veel relaties, ons 25-jarig bestaan gevierd. De opkomst was groot en de gezelligheid was duidelijk hoorbaar. Kijk hier met ons mee!

Onze dank gaat uit naar alle gasten en naar de aanwezige leveranciers die hun inhoudelijke bijdrage aan deze feestelijke bijeenkomst hebben gegeven.

Hewlett Packard Enterprise, Lenovo, HP Inc., Epson en Microsoft waren van de partij om onze gasten te vertellen en te laten zien wat de nieuwste ontwikkelingen van hun merken zijn.

patricia-jubileumborrel-videoEen mooie middag met fijne relaties, top collega’s en geweldige leveranciers.

Rob & Patricia: “Wij willen iedereen bedanken voor de felicitaties met het 25-jarig bestaan van H&R Automatisering. We waren tijdens de borrel zeer verheugd met de grote opkomst en de warme woorden die er werden gesproken. Dank jullie wel!”

 

 

Onze nieuwste seminars

Onze mensen hebben een enorme schat aan kennis en ervaring. We willen dit graag met je delen zodat je daarmee je voordeel kunt doen.

De afgelopen jaren hebben we vele druk bezochte en hoog gewaardeerde seminars gegeven. Zie hier. Ook in 2016 was dit weer het geval.

[De planning stellen we op in overleg met onze leveranciers en de sprekers op de bijeenkomsten. Het kan voorkomen dat de data zoals we die nu aankondigen nog gewijzigd worden maar dat hoor je op het moment dat het via onze nieuwsbrief uitgenodigd wordt. Houd je mailbox goed in de gaten. We informeren je tijdig over definitieve data, tijden en wijze van aanmelden.]

 

Voor de komende periode staan de volgende seminars op de agenda:

Juni
do 22 3D Printing + 3D Scanning + VR Aanmelden
Juli
do 4 GDPR: Waar vechten we tegen? Aanmelden
September
di 5 APC
Oktober
HP Workstations
September
di 5 APC

 

Spoedig zullen er nieuwe seminars worden toegevoegd. Houdt onze website in de gaten!

 

H&R jubileumborrel een groot succes

Op vrijdag 16 september hebben we onder het genot van een hapje en een drankje, samen met alle collega’s en veel relaties, ons 25-jarig bestaan gevierd.

De opkomst was groot en de gezelligheid was duidelijk hoorbaar.

Onze dank gaat uit naar alle gasten en naar de aanwezige leveranciers die hun inhoudelijke bijdrage aan deze feestelijke bijeenkomst hebben gegeven.

Hewlett Packard Enterprise, Lenovo, HP Inc., Epson en Microsoft waren van de partij om onze gasten te vertellen en te laten zien wat de nieuwste ontwikkelingen van hun merken zijn.

Een mooie middag met fijne relaties, top collega’s en geweldige leveranciers.

collage-jubileum-event

Pokémon Go en het beperken van de security risico’s

Pokémon Go is ongekend populair al lijkt de hype over het hoogtepunt heen te zijn.

Volgens de analyse van Google werd er op 23 augustus meer gegoogeld op Pokémon Go dan naar het woord Porno, Weer of Nieuws. Dat is echt ongekend en nog niet eerder voorgekomen bij mijn weten in de geschiedenis van het internet.

Maar de bezeten spelers zoeken juist nu naar manieren om eenvoudiger hun doel te bereiken en daar schuilt een groot gevaar in.

Hoogste tijd om onze Internet-Security visionair Dave Maasland, directeur ESET Nederland, aan het woord te laten.

Waar ik geen mening heb over de fysieke gevaren van Pokémon Go (niet opletten in het verkeer etc.) zie ik wel een aantal zeer belangrijke uitdagingen in dit fenomeen.

 • Pokémon Go is niet beschikbaar in elk land.

Pokémon Go was zeker in de beginfase niet beschikbaar in elk land. Dit zorgt ervoor dat veel gebruikers de applicatie op een andere manier hebben moeten bemachtigen, één daarvan is via onofficiële app stores. Cybercriminelen weten dit ook en er duiken op dit moment honderden fake Pokémon Go apps op die we kunnen bestempelen als Malware.

 • Pokémon Go is gevoelig voor “cheating”

Veel gebruikers willen in zo’n kort mogelijke tijd alle Pokémons vangen. Dat maakt gebruikers inventief, ze gaan op zoek naar makkelijkere manier om Pokémon te vangen. Er zouden kaarten beschikbaar zijn, gratis pokecoins via verschillende apps. Veel van deze apps zijn ook beschikbaar via onofficiële appstores en sommige kwaadaardige apps dringen zelfs door tot de Google Play store. Cybercriminelen spelen hier handig op in door Apps te publiceren met Malware die beloven het leven van de gebruiker en Pokémon trainer een stukje makkelijker te maken!

 • Inloggen met Google

In de app van Niantic is in te loggen met jouw Google gegevens. Het probleem hier is dat de app belachelijke permissies krijgt op jouw Google gegevens. Zo heeft Niantic in theorie toestemming om:

 1. Toegang te hebben tot Google zoekgeschiedenis
 2. Persoonlijke informatie
 3. Google foto’s
 4. Alles op Google Drive
 5. Locatie geschiedenis
 6. Niet alleen lezen van data, e-mail en kalender maar ook het aanpassen daarvan. 

Samenvattend kunnen de makers van Pokémon Go mailtjes versturen namens jouw en al je foto’s online plaatsen…

Tips van Dave

 1. Download alleen van officiële app-stores
 2. Log nooit in met jouw Google gegevens
 3. Installeer beveiligingssoftware op toestellen waar dit mogelijk is (Android)
 4. En niet in de laatste plaats: waarschuw je collega’s voor de risico’s “

H&R bestaat 25 jaar en dat gaan we samen met u vieren!

2016 is een heel bijzonder jaar voor ons. Op 2 september bestaat H&R Automatisering alweer 25 jaar. Dit jubileum willen we natuurlijk vieren en heel graag met u!
Daarom nodigen wij u van harte uit voor een feestelijk hapje en drankje op vrijdag 16 september. Wij verwelkomen u graag vanaf 15.30 uur tot 19.00 uur.

Voor deze speciale gelegenheid hebben wij ook verschillende leveranciers uitgenodigd die bij ons interessante demonstraties zullen geven. Dit wordt gegarandeerd bijzonder! Welke bedrijven dit zijn hoort u komende week van ons.

Volg deze link om u aan te melden.

Vakantieperiode dus meer tijd om de dingen te doen die er steeds bij inschieten?!

Herkent u dat? Door het jaar heen zijn er van die zaken waarvan je denkt “die doe ik in de zomerperiode wel even, dan heb ik daar tijd voor”.

Dan heb ik er één die nu ook wel even tussen door kan. Paar minuten van uw kostbare tijd.

In juli is bekend gemaakt dat onze Rob één van de genomineerden is voor de Channel Personality of the Year. Wij hebben u toen gevraagd uw stem uit te brengen. Of dat ook gedaan wordt weten we natuurlijk pas op 7 december maar voor de zekerheid even deze reminder.

Stem op Rob!

Kan Rob van Rooij op uw stem rekenen?

Zeil voor Goud RIO2016

Als één van de donateurs van de Olympische zeilploeg zijn we enorm trots op de prestaties die daar neergezet worden. Om op de hoogte blijven van het reilen en zeilen van het team is er een website gelanceerd met diverse logboeken, koppelingen naar alle Social Media en nieuwsfeiten.

Door op onderstaande foto te klikken kom je op deze website terecht!

Zeilen voor goud

Seminar SharePoint Online

 

Hoe benut u Office 365 optimaal voor uw organisatie?

Tijdens het seminar dat H&R Automatisering op dinsdag 13 september organiseert zal uitgebreid ingegaan worden op hoe SharePoint Online het antwoord is op deze vraag.

H&R heeft samen met Microsoft geconstateerd dat binnen het MKB veel Office 365 gebruikers vaak maar een deel van de mogelijkheden benutten. Veelal gebruikt men op dit moment alleen nog Exchange Online en/of Skype for Business. Het web applicatie platform SharePoint Online biedt u eindeloos veel mogelijkheden om de functionaliteit van Office 365 optimaal te benutten en ondersteunt in het effectiever runnen van uw organisatie.

Het programma ziet er als volgt uit:

09.00 Ontvangst met koffie
09.15 Welkom door Roy Zwiep Adjunct Directeur Sales & Marketing
bij H&R Automatisering
09.30 Slimmer, handiger en effectiever werken samen met SharePoint Online
12.00 Netwerk Lunch
Het seminar vindt plaats bij Microsoft.
Evert van de Beekstraat 354, 1118 CZ Schiphol

 

Klik hier voor meer informatie én om u aan te melden.

Print365 – dé alles-in-één zakelijke printoplossing

Vol trots presenteren wij u een nieuwe printoplossing, Print365. Een zakelijke printoplossing die past bij elke organisatie, hoeveel of hoe weinig u ook print, voor een vast bedrag per maand.

Hieronder leggen we u in het kort uit hoe het werkt én hoe u er gebruik van kunt gaan maken.

Print365 bundel calculator

Wat is Print365

 • Print365 is dé alles-in-één zakelijke printoplossing, waarbij u voor een vast bedrag per maand in de printbehoeften van uw organisatie kunt voorzien.
 • Print365 abonnementen stelt u eenvoudig zelf samen: kies de printer en bundel die het best bij uw verbruik past!
 • U heeft al een Print365-abonnement vanaf €35,00 per maand en kunt onbeperkt printen, scannen en kopiëren vanaf slechts €189,00 per maand.
 • Alle printbundels zijn inclusief printer, verbruiksmaterialen, drie jaar on-site service en Document Capture Pro scannersoftware.
 • Afhankelijk van uw abonnementsvorm betaalt u gedurende 36 maanden een vast bedrag per maand.
 • We garanderen dat u 36 maanden profiteert van dit voordelige abonnement, zonder bijkomende kosten.
 • Gedurende de looptijd van uw contract staan onze technici klaar om storingen te verhelpen.
 • In de MijnPrint365 portal kunt u uw verbruik, inktniveaus en verbruiksmateriaal monitoren.

Print365 werkt uitsluitend met printers die beschikken over de groene en betrouwbare inkjettechnologie, wat u een besparing tot 96% op uw energieverbruik oplevert in vergelijking tot kleurenlaserprinters.

Tarieven & voorwaarden
Op onze website vindt u alle abonnementen die u momenteel kunt afsluiten. Deze abonnementen hebben een contractduur van drie jaar en het bundeltegoed is één maand houdbaar. Indien u meer print dan omschreven staat in uw bundel, zullen er extra kosten in rekening worden gebracht. Uw bundel is altijd verbonden aan één en dezelfde printer.

Wilt u al meer informatie? Neem dan contact op met H&R Automatisering via 030-6621081 of via
sales@hr-automatisering.nl.

Of bekijk de mogelijkheden op onze website via

Print365 bundel calculator

 

 

Korting op stijlvolle zakelijke 3-in-1 tablet

H&R Automatisering viert dit jaar haar 25-jarig bestaan en om u mee te laten delen in de feestvreugde hebben wij een speciale aanbieding voor u in petto. Tot 24 juli kunt u als relatie van H&R namelijk profiteren van een fikse korting van minimaal 200 euro (incl. BTW) op een stijlvolle zakelijke 3-in-1 tablet van Lenovo!

Met de Ideapad Miix 700 kunt u moeiteloos schakelen tussen Laptop-, Tablet- en Portretstand. Dus of u nu een spreadsheet moet bijwerken, een document moet lezen of iets moet presenteren, u heeft de flexibiliteit en het gebruiksgemak om nog meer te doen, waar u ook bent.  Daarnaast geeft deze tablet u ook nog eens nieuwe manier om draadloos te werken en spelen. Tevens is het afneembare systeem ongeveer 11% lichter dan de concurrentie.

Klik hier voor meer informatie over de Ideapad Miix 700 en profiteer nu van deze exclusieve korting.

H&R trotse donateur van de Olympische Delta Lloyd zeilploeg

Dat we vanuit H&R graag ons steentje bijdragen aan maatschappelijk organisaties mag duidelijk zijn. Deze keer hebben we ervoor gekozen om te doneren aan de Olympische zeilploeg die ons land vertegenwoordigt in Rio2016. Op de foto het complete team inclusief haar begeleiders.

We wensen het gehele team enorm veel succes toe en we gaan ze op de voet volgen.

LET OP: Stemmen op Rob van Rooij kan nog tot 13 november

Channelweb maakte onlangs in drie verschillende persoonscategorieën de genomineerden bekend voor haar Channel Awards 2016. De genomineerden werden bepaald door de redactie van Channelweb, waarin de redactieleden gezamenlijk alle voordrachten binnen de Personal Achievement Awards hebben beoordeeld. Onze eigen Rob van Rooij is genomineerd voor Channel Personality of the Year.

H&R Automatisering bestaat dit jaar 25 jaar en dat zou zonder Rob’s passie voor het vak, zijn ondernemerschap en vooruitziende blik niet mogelijk zijn geweest. Niet voor niets zijn meerdere van onze relaties al klant sinds het ontstaan van H&R in 1991. De nominatie voor Channel Personality of the Year is al een mooi gebaar, maar de ultieme bekroning van dit jubileumjaar is natuurlijk het daadwerkelijk winnen van de award. U kunt daar als relatie van H&R een steentje aan bijdragen door op Rob van Rooij te stemmen.

U kunt tot en met 13 november uw stem uitbrengen. De winnaars worden tijdens een spectaculaire awardshow op 7 december 2016 bekend gemaakt.

Rob van Rooij – Channel Personality of the Year

STEM NU!
channel awards 2016

Waar wilt u het over hebben in het H&R IT Kenniscentrum?

Het weer doet anders vermoeden maar het is toch echt zomer. Vakanties worden gevierd, de één op verre bestemmingen, anderen dichtbij huis of misschien in alle rust op de zaak.

In deze periode plannen wij even geen seminars en workshops in maar na de zomervakantieperiode gaan we daar volop mee verder.

Uiteraard staat IT Security dan weer op de planning en ook een bijeenkomst voor de BNA, de branchevereniging voor Nederlandse architectenbureaus.

Maar waar bent u in geïnteresseerd? Waar wilt u over geïnformeerd worden of waarover wilt u een workshop volgen? Laat het ons weten in reactie op dit bericht of mail uw suggesties naar info@hr-automatisering.nl

Pas op; Zo geraffineerd komen phishing mails bij u binnen

Eén van onze klanten in paniek. Zij waren getroffen door een virus waardoor enkele PC’s niet meer werkten en zelfs de server gelockt werd.

Bram op pad gestuurd en na een uitgebreide scan van servers en PC’s én na het verwijderen van een roaming profile van één van de gebruikers in het netwerk heeft hij alle databases en data restored. Back-up teruggezet en onze klant kon weer aan de slag.

Bij de oplevering van het gecleande systeem de beveiliging software van ESET geïnstalleerd en de organisatie en haar team uitgebreide instructies gegeven ter voorkomen van deze situatie.

Hoe toevallig maar terwijl we hiermee bezig waren kwam er een e-mail binnen over een aangevraagde pinpas, tenminste zo leek het. Niets was minder waar. Eén van de medewerkers had wel een nieuwe pinpas aangevraagd en op diezelfde ochtend kwam er een phishing mail binnen over een nieuwe pinpas. Wie zou daar niet op doorklikken. Maar gelukkig was de beveiligingssoftware van ESET net geïnstalleerd én was de medewerker goed geïnformeerd. Anders had een nieuwe infectie met het locky virus zijn slag geslagen.

H&R, Automatisering die werkt!

Seminar; Hoe ziet de toekomst van ICT er uit volgens H&R en HPE?

Graag nodigen H&R Automatisering en Hewlett Packard Enterprise u op 30 juni a.s. uit om samen met ons een tour te maken door de verschillende oplossingen en producten die wij te bieden hebben.

Ontwikkelingen in de IT volgen elkaar in rap tempo op. Om die reden organiseren H&R en HPE dit seminar waarin wij alle oplossingen en producten de revue laten passeren en u hiermee een goed en volledig inzicht geven in waar de IT markt zich al in de nabije toekomst naartoe beweegt.

Er zijn veel nieuwe innovatieve oplossingen beschikbaar voor de problematiek die u als klant wellicht ervaart. Denk hierbij o.a. aan Aruba Clearpass, HPE Synergy, HPE Hyperconverged en niet te vergeten de management tool van de toekomst, HP Oneview. Om u zo helder mogelijk te informeren over hoe deze oplossingen u met deze problematiek kunnen helpen nemen we u graag mee voor een rondleiding door het vernieuwde HPR experience center.

Bekijk de uitnodiging voor het volledige programma en om u aan te melden.

Workshop Office 365 bij Microsoft

Op maandag 20 juni 2016 heeft H&R Automatisering samen met Microsoft een seminar in de vorm van een workshop voor u georganiseerd waarin H&R en Microsoft u zullen laten zien wat Microsoft op basis van Office 365, SharePoint, Yammer, CRM online en Business Intelligence voor u kan betekenen. Tijdens deze workshop bieden H&R Automatisering en Microsoft u de mogelijkheid om zelf te ervaren hoe de techniek u kan helpen om productiever, flexibeler en effectiever te werken.

Office-365

U gaat zelf aan de slag op tablets, laptops en smartphones en u ervaart wat het gemak is van de allerlaatste Microsoft-technologieën. Het seminar vindt plaats bij Microsoft, Evert van de Beekstraat 354, 1118 CZ Schiphol

Lees onze nieuwsbrief voor meer informatie én om u aan te melden.

VMTurbo automatiseert performance management

Virtuele- en Cloud omgevingen zijn complex. In deze omgevingen – waar hardware gedeeld wordt – kunnen applicaties elkaar beïnvloeden. Elke wijziging kan een impact hebben op bestaande workloads in uw datacentrum. De complexiteit en de dynamiek worden steeds moeilijker te overzien, te beheren en te voorspellen.

VMTurbo-Logo-1152x490

VMTurbo’s Demand-Driven Control systeem begrijpt de behoefte van applicaties en zorgt ervoor dat er automatisch capaciteit en performance wordt toegewezen. De aanpak van VMTurbo is uniek: de software kijkt naar de vraag en het aanbod (van capaciteit en performance) en grijpt automatisch in waar nodig.

Lees meer over de mogelijkheden.

Ransomware momenteel grootste cyberdreiging

Ransomware is momenteel de grootste cyberdreiging in Nederland. Uit diverse onderzoeken blijkt dat de makers van ransomware zich niet langer richten op consumenten, maar dat steeds vaker het midden- en kleinbedrijf (MKB) het doelwit is.

ransomware

Met de ESET Anti-Ransomware Setup, een hardening guide gericht op het voorkomen van ransomware infecties, heeft uw organisatie optimale bescherming tegen de populaire malware. De setup biedt een drielaagse beveiliging. Het bestaat uit antispamregels voor ESET Mail Security voor MS Exchange, firewallregels voor Endpoint Security en HIPS-regels voor Endpoint Security en Endpoint Antivirus

Lees meer over de mogelijkheden.

HP Nederland met H&R Automatisering nieuwe partner van de BNA

Een schoolvoorbeeld van Partnership:

HP Nederland is een nieuwe partner van de BNA (Branchevereniging van Nederlandse Architecten) en de dagelijkse samenwerking ligt in onze handen. Of zoals de BNA dat zelf omschrijft: in handen van één van de grootste Utrechtse dienstverleners op het gebied van IT: H&R Automatisering. De leden van de BNA krijgen de mogelijkheid om in de toekomst op een laagdrempelige manier IT advies in te winnen en hardware en software af te nemen.

Wij van H&R Automatisering zijn trots op het vertrouwen dat we hiermee krijgen van HP Nederland waarmee we een jarenlange intensieve samenwerking hebben en van de BNA waarmee we vol verwachting een jarenlange samenwerking op gaan bouwen.

Op de site van de BNA wordt de samenwerking uitvoerig toegelicht.

 

 

Komt u naar het SharePoint seminar op 9 mei aanstaande?

Tijdens het seminar dat H&R Automatisering op maandag 9 mei organiseert zal uitgebreid ingegaan worden op hoe SharePoint Online het antwoord is op de vraag: Hoe benut u Office 365 optimaal voor uw organisatie?

H&R heeft samen met Microsoft geconstateerd dat binnen het MKB veel Office 365 gebruikers vaak maar een deel van de mogelijkheden benutten. Veelal gebruikt men op dit moment alleen nog Exchange Online en/of Skype for Business. Het web applicatie platform SharePoint Online biedt u eindeloos veel mogelijkheden om de functionaliteit van Office 365 optimaal te benutten en ondersteunt in het effectiever runnen van uw organisatie.

Meer info vindt u hier en ook de link om u  in te schrijven.

Geniet van Koningsdag

Woensdag 27 april 2016, de 3e Koningsdag na de inhuldiging van Willem-Alexander.

Wij maken er een feestje van, doet u mee?

Donderdag 28 april staan we weer fris en fruitig voor u klaar.

Automatisering die werkt…

ICTwaarborg erkenning voor H&R

Vanaf heden is H&R Automatisering aangesloten bij ICTWaarborg.

Wat houdt dit voor u als klant in?

ICTWaarborg voor uw zekerheid

Brancheorganisatie ICTWaarborg is dé belangenbehartiger voor de ICT-branche en biedt duidelijkheid en zekerheid.

Ruim 1.300 deelnemers van ICTWaarborg onderscheiden zich met extra zekerheden. Deze bedrijven zijn gecertificeerd en conformeren zich aan onze kwaliteitsnormen. Door te kiezen voor een bedrijf dat is aangesloten bij ICTWaarborg is uw ICT in deskundige en vertrouwde handen.

Meer informatie over het keurmerk

Meer informatie over de 7 zekerheden

Meer informatie over de certificeringsscan

Laat uw IT security checken

Al tijden wordt u overspoeld met informatie over de wijzigingen die vanaf 1 januari 2016 in de Wet bescherming persoonsgegevens doorgevoerd zijn.  Wijzigingen die u verantwoordelijk stellen voor datalekken binnen uw organisatie.

Maar hebben de aanpassingen die u gedaan heeft ook daadwerkelijk het gewenste effect? Om daar zeker van te zijn kunt u dit laten checken door H&R Automatisering.

Hoe? Dat leest u in onze nieuwsbrief.

Trots op referenties over H&R seminars

Wij waarderen het zeer dat wij enkele van de bezoekers van onze seminars bereid hebben gevonden om hun bevindingen met u te delen. Wij hopen u hiermee inzicht te geven in hoe onze seminars gewaardeerd worden.

Heeft u interesse om ook een seminar bij ons te bezoeken?

Lees dan hier hoe onze bezoekers de bijeenkomsten ervaren hebben.

Bespaar opslagcapaciteit tot wel 75%

Iedereen heeft meer data opslagcapaciteit nodig in 2016 maar niemand wil data verliezen of downtime riskeren. Bovendien wil iedereen super snel kunnen werken en niet zitten wachten op een bestand wat te traag opent of een applicatie die niet reageert.

Tegile

Tegile heeft de oplossing een intelligente Flash Storage oplossing die all-flash en hybride storage weet te combineren in 1 apparaat. (array) Dit zorgt ervoor dat de kosten van uw storage (dataopslag) naar beneden gaan en toch de continuïteit gegarandeerd blijft, bovendien weet Tegile de performance van uw virtual server, virtual desktop (VDI) and database applications te verhogen.

Lees meer over de mogelijkheden.

Ons team!

Met trots presenteren wij ons aan u. Met elkaar zorgen wij ervoor dat Uw automatisering werkt.

Dit doen we anno 2016 jaar alweer 25 jaar. En dat doen we met heel veel plezier, dat ziet u vast wel aan de foto.

Of we u nu kunnen helpen bij het maken van keuzes voor infrastructuren, aanschaf van hardware, keuzes in data security, mogelijkheden voor opslag of dat we u bijvoorbeeld kunnen ondersteunen bij het onderhouden van uw ICT. We staan vol enthousiasme voor u klaar.

Wilt u weten wie van ons nu wie is neem dan eens een kijkje op onze pagina met persoonlijke foto’s.

Team-H&R-www

Lunch & Learn; Client Virtualisatie, Mobility en Workstations by HP op 15 maart 2016

Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan de “Lunch & Learn” bijeenkomst bij HP op dinsdag 15 maart 2016. Tijdens deze “Lunch & Learn” hoort u het laatste nieuws over Workstations, Mobility en Client Virtualisatie, kunt u het HP Democenter bekijken en natuurlijk mag u genieten van een uitgebreide lunch.

Lees er alles over in onze nieuwsbrief. Hier vindt u ook de aanmeldmogelijkheid.

Kom alles te weten over The Cloud op donderdag 3 maart 2016

Wegens ziekte van één van onze sprekers verplaatst.

Nu op donderdag 3 maart!

Wel in de Cloud werken, niet in de Cloud werken, kansen, bedreigingen, hybride Cloud. Iedereen heeft het er over maar wilt u er ondertussen niet het fijne van weten?

Op donderdag 25 februari  3 maart 2016 organiseren wij een seminar over The Cloud. Wij verwelkomen u graag bij ons op kantoor in Utrecht om u bekend te maken met tal van mooie en praktische oplossingen die wij u kunnen bieden.

Wat er op het programma staat en hoe u zich in kan schrijven leest u in onze nieuwsbrief.

Hoe staat het met uw licentie beheer?

Welke Microsoft Software draait er? Wanneer lopen de Microsoft licenties af en hoeveel  hebben wij er daadwerkelijk nodig? Ben ik volledig compliant?

Dit zijn ongetwijfeld vragen die u zichzelf wel eens stelt, maar waar u het volledige antwoord niet op heeft.

Wij hebben de oplossing voor u. Lees er meer over in onze nieuwsbrief.

SAM

H&R dienstentableau

Al 25 jaar zijn wij leverancier van alle A- merken op IT gebied. Hardware, software, al uw IT vraagstukken; H&R heeft voor alles een passende oplossing.

Maar weet u dat wij naast het leveren van hard- en software ook een dienstenpakket aanbieden met ons team van hoog gekwalificeerde Engineers?

Onze slogan ‘Automatisering die werkt” maken wij waar. Hoe we dat doen?

Ons lifecycle management systeem is daar volledig op gebaseerd. In het overzicht hieronder leest u wat dit inhoudt.

Workshop “Haal het maximale uit Microsoft 365”

Wilt u ook flexibeler, slimmer, handiger en effectiever werken?

Op vrijdag 12 februari 2016 heeft H&R Automatisering samen met Microsoft een seminar in de vorm van een workshop voor u georganiseerd waarin H&R en Microsoft u zullen laten zien wat Microsoft op basis van Office365, SharePoint, Yammer, CRM online en Business Intelligence voor u kan betekenen.
Tijdens deze workshop bieden H&R Automatisering en Microsoft u de mogelijkheid om zelf te ervaren hoe de techniek u kan helpen om productiever, flexibeler en effectiever te werken.
U leert slimmer te vergaderen, handiger te communiceren en effectiever samen te werken aan verschillende soorten documenten door gebruik te maken van Office365, SharePoint, Yammer, CRM online en Business Intelligence. Ook wel Het Nieuwe Werken genoemd.

U gaat zelf aan de slag op tablets, laptops en smartphones en u ervaart wat het gemak is van de allerlaatste Microsoft-technologieën.

Het seminar vindt plaats bij Microsoft, Evert van de Beekstraat 354, 1118 CZ Schiphol.

Lees voor meer informatie en aanmelden de nieuwsbrief.

H&R Automatisering is DELL Preferred Partner 2016

Na een traject van kennisdelen en online examens is het H&R Automatisering gelukt om de status DELL Preferred Partner 2016 te verkrijgen. Het gehele team, van System Engineers tot Account Managers, is getraind en heeft de bijbehorende examens met goed gevolg afgelegd.

Daarnaast hebben System Engineers Dennis Heijmans en Arjen Gijsbertsen examens op het gebied van diagnosticeren en repareren afgelegd zodat H&R ook gecertificeerd is om de garantie afhandeling van DELL te verzorgen.

Met de status DELL Preferred Partner is H&R Automatisering erkend als partner om u te helpen bij het vinden van de beste DELL hardware en diensten oplossing voor uw bedrijf én het leveren van service aan al uw DELL hardware. Of het nu gaat over Storage, Servers, Clients of Service, H&R helpt u om uw ICT vraagstuk op te lossen.

Wij helpen u graag bij al uw vragen en behoeftes rondom DELL.

H&R Dell Preferred Partner 2016

Na het succesvol afleggen van de examens door Elroy Veerman, Robert van der Helm en Bas Boonstoppel is de laatste stap in het traject succesvol afgerond.

H&R Automatisering bedankt HP Inc

Als dank voor de inzet van het H&R Automatisering team werden we door HP Inc in het zonnetje gezet. Of beter, in de kou. We werden immers getrakteerd op een Koek & Zopie lunch bij ons in Utrecht.

Namens het gehele team: “HP bedankt!”

HP Koek en Zopie

Het team van H&R

Met trots presenteren wij ons aan u. Een bedrijf zonder medewerkers is immers niets. Ons top team staat voor u klaar. Wilt u weten wie er allemaal onderdeel uitmaken van H&R Automatisering of bent u benieuwd wie u aan de telefoon heeft gehad of met wie u heeft gemaild?

Bekijk ons dan hier.

Win een Samsung Galaxy Tab E – 8GB ter waarde van 199 euro

Sinds een paar jaar informeren wij u over de laatste ontwikkelingen op ICT gebied via diverse media waaronder Emailingen maar meer en meer via Social Media. Op LinkedIn delen we actualiteiten van de dag en praten we met ons netwerk over wat er leeft in ons vakgebied. Als dank voor uw aandacht, reacties en commentaren verloten we onder onze volgers op LinkedIn aan het einde van het eerste kwartaal een Samsung Galaxy Tab E – 8GB. Wilt u ook kans maken op deze tablet volg onze LinkedIn bedrijfspagina dan vandaag nog!

Beschrijving Samsung Galaxy Tab E – 8GB

Stijlvol en ergonomisch design

Met slechts 8,5 mm dikte en 490 gram neem je de Galaxy Tab E overal mee naartoe. Naast het strakke design is hij ook ongelooflijk praktisch. De unieke anti-slip achterkant biedt een veilige en comfortabele grip.

Diverse camera opties

Leg de meest onvergetelijke momenten van je leven vast met de geavanceerde camerafuncties van de Galaxy Tab E. Denk aan de krachtige 5 MP camera en de eenvoudige één klik foto- en video-optie. Houd de cameraknop ingedrukt om Continuous Shot te activeren. Hiermee maak je razendsnel foto’s achter elkaar – zo kun je altijd de beste uit de reeks kiezen. Ook handig voor bij een bewegend onderwerp!

Nóg beter multitasken

Maak optimaal gebruik van je tijd met de Multi Window functie. Hiermee kun je tegelijkertijd in twee apps werken. Met de split-screen modus haal je alles uit het ruime 9,6 inch scherm. 

Meer geheugenopties

Breid het geheugen van je Galaxy Tab E uit met een micro SD-kaart van maximaal 128 GB. Zo heb je altijd je favoriete films, muziek en boeken bij de hand. Maak van je tablet een mobiel entertainment center! 

Smart Tutor

Lukt het niet om met de vele functies van de Galaxy Tab E aan de slag te gaan? Geen zorgen! Met de Smart Tutor app ontvang je hulp op afstand van toegewijde technische experts. Hiermee heb je toegang tot een scala aan diensten en informatie over software-updates, nieuwe functies en meer – zonder dat je iemand in een service center betaalt.
* Samsung Smart Tutor is beschikbaar als een Galaxy Apps download.
* Hoewel Samsung Smart Tutor momenteel beschikbaar is in 45 landen, is de beschikbaarheid onderhevig aan de regionale variatie. 

Kindvriendelijke functies

Kids Mode heeft een heleboel leuke en educatieve apps voor kinderen, vol leuke en schattige personages en iconen. Je kunt heel makkelijk alle activiteiten op de Galaxy Tab E bijhouden, ongeschikte apps blokkeren en tijdslimieten instellen voor gebruik. 

Data bescherming. Hoeveel is het u waard?

HP biedt diverse oplossingen voor het beschermen van uw data.

Back-up technologie, dataherstel, bewaren van data.

Lees er alles over in de HP nieuwsbrief.

 

Seminar Meldplicht Datalekken

Er is veel te doen over de aanscherping van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). De daarin opgenomen Meldplicht Datalekken heeft vergaande technische en juridische gevolgen. Dit heeft impact op uw organisatie en uw klanten!

Op donderdagmiddag 23 juni a.s. organiseren ESET Security, Nysingh Advocaten – Notarissen en H&R Automatisering een bijeenkomst voor ondernemers over dit thema. Hiervoor nodigen we u van harte uit! Tijdens deze bijeenkomst bespreken Michael van der Vaart (Head of Technology bij ESET Security), Rutger Ketting (ICT-recht Advocaat bij Nysingh) en Ranjith Postma (Accountmanager bij H&R Automatisering) de belangrijkste technische en juridische aspecten van deze aangescherpte wetgeving.

Lees onze nieuwsbrief voor meer informatie én om u aan te melden.

H&R in UtrechtBusiness

Lage Weide is als Utrechts oudste en grootste bedrijventerrein een vaste waarde in de regionale economie. Na een periode van veel leegstand mag het gebied zich verheugen in een toenemende populariteit. Zowel bedrijven uit logistiek en transport als dienstverleners kiezen voor de centrale ligging en de goede bereikbaarheid. Lage Weide is weer hot. Bewoners van het gebied hebben zich verenigd in de Industrievereniging Lage Weide (ILW) die in 2016 vijftig jaar bestaat.

Utrecht Business zet de 50 jarige Industrievereniging in het zonnetje en heeft in dat kader ook het team van H&R geïnterviewd.

Lees hier het hele artikel.

2016 is begonnen, PROOST!

PROOST! Het is een feit, het nieuwe jaar is begonnen. Een jaar waar we veel van mogen verwachten. Een jaar waarin we veel gaan doen. Een jaar waarin we u gaan ondersteunen op het gebied van IT.

Wat dat is? Houd onze site de komende weken in de gaten en u bent volledig op de hoogte.

We wensen u een fantastisch en onvergetelijk 2016. Tot spoedig.

HenR Kerst-Nieuwjaarsgroet 2015-2016

 

Wij wensen u een mooi en onvergetelijk 2016. Ook in het nieuwe jaar staat het gehele team van H&R Automatisering u weer met ICT raad en daad ter zijde.

Tijdens de jaarlijkse kerstborrel van vrijdag 18 december 2015 heeft een groot aantal medewerkers een kerstgroet uitgesproken. Ter afsluiting van een voor ons zeer goed jaar en met het volste vertrouwen in een prachtig 2016.

De sfeer zegt al genoeg toch?

 

 

HPE JUST RIGHT IT

Het verschil maken voor het MKB!

Wij realiseren ons steeds meer dat in de huidige dynamische marktomstandigheden hoogwaardige en geïntegreerde IT-faciliteiten onmisbaar zijn voor bedrijven om business kansen te verzilveren. Binnen HPE kunnen we onze kennis en ervaring nog gerichter bundelen om de juiste IT-oplossingen te ontwikkelen, ook voor het MKB.”, aldus Marco Lesmeister, Country Manager Indirect & SMB Hewlett Packard Enterprise. Lees het volledige interview.

Hoeveel dataverlies kunt u zich veroorloven?

Het moderniseren van uw IT-productie is noodzakelijk om uw klanten een betere ervaring te bieden en nieuwe marktkansen te benutten. Maar vaak blijkt dat de data in die omgeving niet op de juiste manier worden beschermd… Lees hier meer.

 

Moderne back-up met HPE StoreVirtual VSA

Maak van interne of direct aangesloten storage op een Microsoft Hyper-V® of VMware® gevirtualiseerde server een volwaardig SAN met HPE StoreVirtual VSA. Test het zelf met een gratis proeflicentie voor 1TB StoreVirtual VSA!

Als u meer capaciteit nodig hebt, kunt u eenvoudig upgraden met de 4TB aanbieding.

Productnummer D4U01A
€ 2.699,-
Excl. BTW

Meer informatie kunt u hier terugvinden.

Security Seminar goed ontvangen

Door het jaar heen worden er veel seminars georganiseerd vanuit het kenniscentrum van H&R. Dat de seminars goed ontvangen worden door de bezoekers geeft ons de energie om door te gaan op de ingeslagen weg.

Lees hieronder enkele reacties.

Luuk Naaijkens – Security Kenner Vos Logistics

“Vos Logistics helpt u uw zakelijke doelen te behalen door middel van een breed palet aan transport- en logistiekdiensten. Leuk dat het seminar ook voor niet-it-ers – zoals de juristen die ook aanwezig waren – goed te begrijpen was. Persoonlijk zat ik al behoorlijk in de stof, maar ook mij heeft het op nieuwe ideeën gebracht.”

Bruce Engel – Project Manager Thoughts 2 Vision

“Als Interim ICT Project Manager krijg ik regelmatig vragen over ICT security. Daarom zorg ik dat mijn kennis altijd up-to-date is. Zeker in deze snel veranderende wereld. De wetswijziging “meldplicht datalekken en uitbreiding bestuurlijke boetebevoegdheid College Bescherming Persoonsgegevens” heeft verregaande consequenties voor vrijwel iedere organisatie. Dat kon Dave Maasland als geen ander over de bühne brengen. Een seminar van H&R als deze kan ik iedereen aanraden.”

Marcel Greep – Directeur Digizone ICT

“Digizone levert advies en ondersteuning op het gebied van IT en Telecom aan de MKB-markt. Ik vond het seminar in één woord ‘TOP’. Iedereen zou hiermee bezig moeten zijn. Dit seminar over meldplicht datalekken geeft ons weer een nieuwe kijk op security en triggert ons scherp te blijven.”

Roy Versteegh – Operations Director IP Connectivity

“IP Connectivity maakt het nieuwe werken eenvoudig, veilig en beheersbaar. Wij als VOIP-bedrijf doen al veel aan security. Ondanks dat vond ik het zeer verhelderend. Het is goed om iedere keer opnieuw met de neus op de feiten gedrukt te worden.”

Jeroen Bakker – Systeembeheerder Het Natuur Historisch Museum

“Fijn om op deze manier bijgepraat te worden. We zijn onmiddellijk de zwakke plekken gaan beveiligen er is beleid geschreven om van wachtwoorden wachtzinnen te maken. De komende weken wordt dit geïmplementeerd. Daarna willen we graag een security check.”

 

 

 

Hoe veilig staat uw data opgeslagen? Laat dit checken door H&R Automatisering!

Het kan u bijna niet zijn ontgaan. Vanaf 1 januari 2016 wordt de Wet bescherming persoonsgegevens verscherpt en zullen organisaties verantwoordelijk worden gehouden voor een goede dataprivacy.

Meldplicht datalekken

Een belangrijk onderdeel van de wetswijziging is de meldplicht datalekken. Deze meldplicht houdt in dat organisaties die persoonsgegevens verwerken datalekken moeten melden aan het College bescherming persoonsgegevens en in bepaalde gevallen ook aan de betrokkene.

 • Weet u hoeveel risico uw organisatie loopt op het gebied van Cybercrime?
 • Is uw data optimaal beschermd?
 • Hoe kunt u uw data het beste beschermen?
 • Bent u klaar voor deze nieuwe wetgeving?

Laat uw organisatie scannen door H&R Automatisering.

De Security Scan die wij uitvoeren is ontwikkeld door ESET en brengt uw huidige beveiligingsniveau gedetailleerd in kaart en biedt inzicht in de reële risico’s bij een (gerichte) cyberaanval of bij een datalek.
Na de scan adviseren wij u over vervolgacties om veiligheidsrisico’s te minimaliseren.
Meer info over de werkwijze van de Security Scan leest u via deze brochure.

Wilt u klaar zijn voor de nieuwe Wet Bescherming Persoonsgegevens? Klik dan op onderstaande link voor een offerte aanvraag, een oriënterend gesprek of voor het maken van een afspraak voor de security scan.

Informatie aanvragen via deze link.

Of neem contact op met H&R voor de Security Scan via 030-6221081 of via sales@hr-automatisering.nl

 

Hoe veilig staat uw data opgeslagen? Laat dit checken door H&R Automatisering!

Het kan u bijna niet zijn ontgaan. Vanaf 1 januari 2016 wordt de Wet bescherming persoonsgegevens verscherpt en zullen organisaties verantwoordelijk worden gehouden voor een goede dataprivacy.

Meldplicht datalekken

Een belangrijk onderdeel van de wetswijziging is de meldplicht datalekken. Deze meldplicht houdt in dat organisaties die persoonsgegevens verwerken datalekken moeten melden aan het College bescherming persoonsgegevens en in bepaalde gevallen ook aan de betrokkene.

 • Weet u hoeveel risico uw organisatie loopt op het gebied van Cybercrime?
 • Is uw data optimaal beschermd?
 • Hoe kunt u uw data het beste beschermen?
 • Bent u klaar voor deze nieuwe wetgeving?

Laat uw organisatie scannen door H&R Automatisering. Lees hier hoe!

 

 

 

H&R gaat voor duurzaam

Afgelopen weken zijn in ons bedrijfspand de bestaande tl bakken vervangen door een 60-tal Siella LED verlichtingsarmaturen.

Door de besparing van ruim 30% aan lichtpunten en het gebruik van LED verlichting in plaats van TL zal het energie verbruik ruim 60% dalen op jaarbasis.

En niet te vergeten de voordelen van het prettige lichtbeeld van LED ten opzichte van TL. Daar hebben al onze collega’s profijt van.

H&R Kenniscentrum

Met grote regelmaat publiceren wij nieuwsbrieven over actuele onderwerpen. Al deze nieuwsbrieven verzamelen we op onze site met als doel een kenniscentrum voor u te zijn.

Lees verder voor de meest recente nieuwsbrieven of meld u aan om de nieuwsbrieven in uw e-mailbox te ontvangen.

Meldplicht datalekken mét TIP

Op dit moment vindt het seminar over Data Protectie & Netwerk Security plaats.

De aanwezigen hangen Dave Maasland van ESET aan de lippen. Vooral de wijze waarop hij de hele problematiek rondom CyberCrime en CyberRisico herkenbaar maakt, óók voor de hele MKB branche, is heel succesvol.

In slechts een enkel geval gaan Security problemen over Cyber aanvallen, de zwakste schakel is veelal de mens.

De eerste tip van de dag naar aanleiding van alle commotie rondom het maken van wachtwoorden waar ook de NOS een item een heeft besteed: Als je een wachtwoord sterker wilt maken, maak hem dan langer! Geen gedoe dus met hoofdletters, cijfers en leestekens 😉

H&R uw gids tijdens Storage Expo en Info Security

H&R, uw gids tijdens Storage Expo en Info Security op 4 en 5 november 2015  in de Jaarbeurs Utrecht.

Computing Everywhere is het overkoepelende thema van de achttiende editie van het grootste IT-evenement van Nederland – een combinatie van Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event. Het thema is de paraplu voor zeven thematische ‘theaters’ die op hun beurt ruimte geven aan diverse sessies: Cloud Computing, Cyber Security, Data Center & Infrastructure Optimisation, Data Growth & Storage Capacity, Enterprise Mobility, IT Service Management & Control en Privacy, Governance & Risk Management.

De vakbeurzen Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event vinden gelijktijdig plaats op 4 en 5 november 2015 in de Jaarbeurs in Utrecht. Via seminars, keynotes en casestudies verwoorden marktleiders, verenigingen en ICT-professionals hun visies, ideeën en antwoorden op de meest actuele ICT-thema’s. Met deze editie als overkoepelend thema: Computing Everywhere.

De Nederlandse IT-sector is ook dit jaar weer breed vertegenwoordigd onder de exposanten: van lokale speler tot multinational en van datacenter tot IT-dienstverlener. Daarnaast kunnen bezoekers hun kennis bijspijkeren tijdens de diverse seminars en biedt Jaarbeurs weer een interessant keynoteprogramma – onder andere een live stage show gebaseerd op een echte hackingcampagne door de strijdende partijen in het Syrische conflict. Het volledige seminarprogramma wordt binnenkort bekendgemaakt.

H&R Automatisering is uw gids voor zowel Infosecurity.nl als voor Storage Expo. Gratis kaarten zijn via H&R verkrijgbaar. Laat u ons weten waar uw interesse naar uitgaat, dan organiseren wij uw rondleiding, informatiesessies en/of demo’s bij onze partners. De beurs is geopend op 4 en 5 november 2015 van 9.30 uur tot 17.00 uur. Aanmelden voor de beurzen, opgeven voor een H&R rondleiding en aangeven van uw behoeftes en wensen kan via

aanmelden

Wilt u meer weten over de beurzen of over andere producten en diensten van H&R neem dan contact op met H&R Automatisering via 030 – 662 10 81 of via

email sales

Robert Labaar wint HP Slate

Tijdens het BIM Congres van Cadac hebben we onder de bezoekers aan de H&R Automatisering stand een HP Slate verloot. Afgelopen dinsdag kreeg de gelukkige winnaar,  Robert Labaar Coördinator Tekenbureau  van Boonstoppel Engineering BV, uit handen van onze Accountmanager Ranjith Postma zijn prijs overhandigd.

Naderhand kregen we het volgende bericht van Robert: “Ik ben enorm blij met de HP Slate Pro die ik gewonnen heb bij H&R tijdens het BIM Congres van Cadac. Hij bevalt zeer goed!”

Fijn Robert, alsnog van harte!

Boonstoppel Engineering is al 20 jaar specialist in het ontwerpen, coördineren, begeleiden en beheren van installatietechnische installaties.

 

Maarten Oostingh 20 jaar bij H&R

Op woensdag 11 oktober 1995 kwam Maarten als knul van 21 jaar bij H&R binnen. In ons toenmalig team kwam Maarten de Technische dienst versterken.

Nu, maar liefst 20 jaar later, is Maarten in zijn rol van Senior System Engineer de rots in de branding van de Service & Support afdeling. Met net zoveel liefde en passie als dat hij heeft voor het zeilen, is hij aan het werk bij H&R.

Uiteraard wordt Maarten in het zonnetje gezet. Want niet alleen voor de klanten is hij de stabiele factor, ook zijn collega’s waarderen hem enorm;

Elroy Veerman, Presales Consultant:

“Met Maarten 3x per jaar in een HP 3par hands-on training. Ook komt er weleens de HP MSA voorbij, wat er allemaal weer veranderd is en zo. Een productupdate en upgrade.. Dat vinden we prachtig, dus elke x als we elkaar zien is het weer: ‘MSA, mooi man!’”

Diana van Dijk, Receptioniste:

“Maarten is bij de vrijdagmiddagborrel vaak de DJ……hij laat dan muziek horen vanaf zijn PC, vooral ACDC vindt hij leuk …….”

Monique Amse, Social Media Manager:

Behalve dat Maarten altijd bereid is mijn ICT vragen te beantwoorden kan hij ook heerlijk vertellen over zijn grote passies zeilen en reizen. De foto’s die hij daar van maakt zijn zo mooi, het lijkt bijna alsof je het zelf beleeft.

Onderhoud loont! H&R biedt u twee acties aan.

De Technische dienst van H&R Automatisering biedt u twee unieke acties aan:

Printeronderhoud!

Heeft u al nagedacht over kostenbeheersing? Dan is de eerste stap goed printeronderhoud, de tweede stap is kiezen voor H&R Automatisering.
H&R is officieel Service Provider en Preferred Gold Partner van HP en Lenovo. We beschikken over de meeste technische kennis voor uw print- en automatiseringsvraagstukken.

In onze nieuwsbrief leest u meer over deze actie.

De ICT APK keuring!

De APK keuring, bekend en noodzakelijk voor uw auto, nu ook voor uw ICT omgeving!
Zolang uw ICT omgeving goed werkt, denkt u niet na over het onderhoud. Maar denkt u zich eens in dat ineens 1 of meer apparaten in uw netwerk het begeven. Dan is er stress. Voorkomen is beter dan genezen. Veel problemen die optreden kondigen zich van tevoren aan en zijn dan ook te voorkomen.

In onze nieuwsbrief leest u meer over deze actie.

Gijs Meeuwissen van MITRA over het Cloud seminar van H&R

Gijs Meeuwissen – ICT Beheer Mitra

Mitra behoort tot de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland. Wij zijn al samen met H&R the cloud in gegaan, daarom was ik op het seminar om het net op te halen en meer mogelijkheden te ontdekken.  Wij willen veilige externe toegang voor gebruikers en onze 180  winkels. Ook willen we een “Dropbox” achtige oplossing voor de uitwisseling van bestanden met onze winkels. H&R toonde de mogelijkheden van hun oplossing. Binnenkort laat ik mij daarover nader informeren door H&R. Het was een prima informatieve ochtend.”

Seminar “Security; Data protectie & netwerk security”

Data-Security is anno 2015 een belangrijk thema. Op dinsdag 27 oktober 2015 organiseren wij een seminar waarin u volledig bijgepraat wordt over de risico’s die u loopt op dit gebied en de wijze waarop u zich tegen deze risico’s kunt beschermen.

U bent vanaf 9.30 uur van harte welkom op ons kantoor in Utrecht.
Om 10.00 uur opent Roy Zwiep van H&R het seminar waarna Dave Maasland, Managing Director ESET, u zal bijpraten over het veranderende landschap van data bedreigingen en hoe deze bedreigingen uit zijn op uw data. Is data überhaupt nog wel veilig?

In dit seminar nemen we u mee in de wereld van cybercrime door te leren hoe cybercriminelen te werk gaan en hoe men zich hier tegen kan verdedigen. Ransomware, Encryptie, 2FA, alles komt aan bod! Om ongeveer 12.30 uur is het officiële programma ten einde en staat de lunch klaar.

Meer info kunt u lezen in de nieuwsbrief. Aanmelden kan via de link in de nieuwsbrief.

Hoe is het CLOUD seminar ervaren door Ariën van J.C. Kersbergen?

Aríën van Berkel – Projectleider J.C. Kersbergen

“Inmiddels zijn wij als installatiebedrijf met 70 vakmensen en leveren we gecertificeerd hoogwaardige kwaliteit en veiligheid. Ik was benieuwd naar de kosten- batenanalyse. Omdat het er goed uitziet heb ik H&R uitgenodigd binnenkort langs te komen om specifiek voor ons dit uit te zoeken.”

Hoe is het CLOUD seminar ervaren door Vincent van BrightONE?

Vincent van der Linde – Systeem Beheerder bij BrightONE

“Bij BrightONE zijn we gespecialiseerd in interacties tussen klant en organisatie. H&R levert al ‘dozen’ aan ons. Na het seminar hebben we besloten dat we willen gaan kijken of ze ook onze dienstverlener kunnen worden.”

H&R gaat het schip in

Op zaterdag 26 september was het hele team van H&R samen met enkele relaties van HP uitgenodigd om zich te verzamelen bij Ottenhome in Kortenhoef. Warme kleding en extra droge kleding mee was het advies. Waterproof!

Aangekomen en hartelijk ontvangen door Tim Emmelot van Ottenhome en zijn team was al snel de knoop doorgehakt dat we geen gebruik gingen gaan maken van de 7 klaar liggende 16m2 zeilboten maar vanwege het gebrek aan wind in te schepen op 4 van de sloepen.

De sloepen brachten ons onder een stralend blauwe hemel over het Hilversums kanaal en de Vecht naar de Loosdrechtse plassen en weer terug de Wijde Blik op waar bij Ottenhome de BBQ klaar stond.

Onder gemor van het grootste deel van het team werd het team van de sloep van kapitein Patricia uitgeroepen tot de winnaar van de dag.

Het was simpelweg een TOP dag.

Namens het hele team van H&R super veel dank aan Rob en Patricia!

 

 

 

Hoe is het CLOUD seminar ervaren door Erik van FP-Ruys?

Erik Radder – System administrator bij FP-Ruys
“FP-Ruys is een gecertificeerd PostNL leverancier van o.a. frankeermachines. Op het H&R The Cloud in The Cloud seminar heb ik gezien dat de mogelijkheden oneindig zijn. Daar ben ik van onder de indruk. Ik ga onderzoeken wat wij er mee kunnen.”

VMTurbo, NextGeneration datacenter oplossing

In gevirtualiseerde omgevingen concurreren applicaties met elkaar om de beschikbare resources. VMTurbo automatiseert performance management en biedt capacity management in virtuele omgevingen. H&R Automatisering ziet VMTurbo als logische aanvulling op het portfolio voor Next Generation datacenter oplossingen.

Virtuele- en Cloud omgevingen zijn complex. In deze omgevingen – waar hardware gedeeld wordt – kunnen applicaties elkaar beïnvloeden. Elke wijziging kan een impact hebben op bestaande workloads in uw datacentrum. De complexiteit en de dynamiek worden steeds moeilijker te overzien, te beheren en te voorspellen.

Lees alles over VMTurbo in de nieuwsbrief.

 

 

http://www.hr-automatisering.nl/mailing/2015/25-vm-turbo/

Uitnodiging Microsoft workshop ‘Het Nieuwe Werken’

Wilt u ook slimmer, handiger en effectiever werken?

Kom dan naar de Customer Immersion Experience waarin H&R Automatisering en Microsoft u gezamenlijk laten zien wat Het Nieuwe Werken op basis van Office365, SharePoint, Yammer, CRM online en Business Intelligence voor u kan betekenen.

Tijdens deze workshop op maat bieden H&R Automatisering en Microsoft u de mogelijkheid om zelf te ervaren hoe de techniek u kan helpen om productiever en effectiever te werken.
Tijdens de Customer Immersion Experience leert u slimmer te vergaderen, handiger te communiceren en effectiever samen te werken aan verschillende soorten documenten door gebruik te maken van Office365, SharePoint, Yammer, CRM online en Business Intelligence.

Lees alle ins en outs in de nieuwsbrief.

 

 

#JustRightIT van HP

De nieuwste  e-zine #JustRightIT van HP is uit met Server-, Storage-, Netwerk- en Serviceoplossingen en aanbiedingen voor MKB bedrijven: bekijk de e-zine hier!

BIM Congres donderdag 1 oktober 2015

Op donderdag 1 oktober 2015 organiseren Cadac Group en NedGraphics de 24e editie van de NedGraphicsdag en voor de 4e maal het BIM Congres. Met diverse inspirerende gastsprekers, 28 parallelsessies en meer dan 600 specialisten uit de bouw, geo, installatie, infra, civiele techniek en fabrikanten.

H&R Automatisering is één van de partners van Cadac Group die ook op het BIM congres aanwezig is. Vanuit onze stand adviseren wij u over de beste hardware om maximaal rendement uit uw software te halen zoals bijvoorbeeld Revit, Inventor en andere AutoDesk tooling.

Voor meer informatie en aanmelden kunt u terecht op de site van het BIM congres.

Top Management EPSON bezoekt H&R Automatisering

Op dinsdag 8 september hebben we een delegatie van 9 personen bestaande uit het Top management uit Europa en Japan van EPSON op bezoek gehad.

Na een warm welkom in het Japans door onze TD stagiair Romain Engelen hebben we met elkaar in een ongedwongen sfeer gesproken over de introductie van PRINT365 in Nederland. H&R is één van de partners in Nederland die door EPSON is uitgekozen voor het Managed Print Services concept PRINT365.

Het enthousiasme van de Japanse gasten werd nog groter toen ook op de Sales afdeling het woord tot hen werd gericht in het Japans door onze PR consultant Ranjith Postma, die zijn feedback deelde over de eenvoud van het concept en de behoefte naar inzicht  op het gebied van printing.

Een bijzondere bijeenkomst waarvoor onze dank aan EPSON Nederland.

Wilt u meer weten over PRINT365 lees er dan over op onze site.

Of wilt u gelijk inzicht in uw printerpark en de bijbehorende kosten, meldt u dan aan voor ons kosteloze assessment door te bellen met 030-6621081 of door te mailen naar info@hr-automatisering.nl.

H&R Automatisering geautoriseerd Microsoft Surface Pro 3 leverancier

Per 1 september heeft Microsoft op basis van strikte criteria nieuwe resellers geselecteerd die geautoriseerd zijn om Microsoft Surface Pro te verkopen in Nederland en België.

H&R Automatisering is er één van en wij zijn trots dat wij onze (potentiële) klanten nu ook kunnen adviseren bij aanschaf van en ondersteunen bij implementatie van de Surface Pro 3 met Office 365 en Microsoft Azure.

Tim Bogaerts, Adjunct Directeur Operations H&R Automatisering: “Gezien de marktontwikkeling en de groei die Microsoft doormaakt op het hardware platform zijn wij verheugd dat wij door Microsoft beloond worden met deze status. Het is een waardevolle aanvulling op ons brede producten en diensten portfolio. Zo maken wij onze slogan steeds weer waar. Automatisering die werkt!”

 

HP grootste speler in Client Virtualisatie!

Client Virtualisatie is niet meer weg te denken uit ons huidig IT landschap. Hierin is HP de grootste speler. Speciaal voor u brengen we een aantal unieke eigenschappen van HP Thin Clients onder de aandacht.

HP thin clients bieden u maximale beveiliging waar de concurrent niet aan kan tippen.

Lees hier alles over in onze nieuwsbrief!

 

Heb jij je al aangemeld voor het CLOUD Seminar?

Wat is er mooier dan kennismaken met de Cloudoplossingen van H&R automatisering ‘in de wolken’, in de mediatoren van IJsselstein.  De toren van Alticom vormt één van onze mooiste datacentrumlocaties. Dankzij het unieke concept van free air cooling behoort deze locatie tot de groenste datacentra van Nederland.

Op donderdag 24 september 2015 organiseren wij een seminar over The Cloud. Wij verwelkomen u graag in de mediatoren, letterlijk in en rond The Cloud, om u bekend te maken met tal van mooie en praktische oplossingen die wij u kunnen bieden. En natuurlijk ook om te genieten van het prachtige uitzicht dat u, bij helder weer, hebt vanuit de toren.

Lees meer in de nieuwsbrief. 

Top Management EPSON op bezoek bij H&R

Druk met de voorbereidingen voor het bezoek van aanstaande dinsdag 8 September

Een delegatie van 9 personen bestaande uit het Top management uit Europa en Japan van EPSON komt met ons praten over Print en Scan oplossingen, MPS activiteit, waarom we gekozen hebben voor PRINT365 en onze visie op MVO.

We zullen H&R presenteren en aandacht hebben voor mogelijke verbeterpunten in onze samenwerking gebaseerd op de behoefte van onze klanten, de eindgebruikers.

Dank aan Oscar van der Linden Country Manager Epson The Netherlands  en Peter Thaens Business Account Manager Epson Europe, voor het organiseren van deze bijeenkomst.

SAVE THE DATE

U bent het al van ons gewend, ook in het najaar van 2015 houdt H&R Automatisering u weer op de hoogte van de nieuwste ICT ontwikkelingen. Om dat zo concreet en specifiek mogelijk voor u te doen hebben we weer een aantal seminars op de planning staan. Alle seminars starten, na een kop koffie of thee, om 10.00 uur en duren tot 12.00 uur. De traditie om af te sluiten met een netwerklunch houden we uiteraard in ere.

Dit kunt u in de 2e helft van het jaar van ons verwachten:

24 september 2015
Cloud en de mogelijkheden van Hybride opslag
sprekers: Juliën Beyé en Harry Mauritz
locatie: Media Toren IJsselstein

6 oktober 2015
Hyper Converged Systems HP
sprekers: Maurice de Haan
locatie: HP Amstelveen

27 oktober 2015
Security; Data protectie & Netwerk Security (ESET en Sonicwall)
sprekers: Dave Maasland
locatie: H&R Utrecht

3 november 2015
Thin Client en Workstations HP
sprekers: Jeroen de Wolf en Raymond Drielinger
locatie: HP Amstelveen

17 november 2015
Het Nieuwe Werken; Office365, Sharepoint, Azure
spreker: Bianca Ritchi
locatie: H&R Utrecht of Microsoft Schiphol Rijk

17 december 2015
Ontwikkelingen 2015 en trends 2016
spreker: Roy Zwiep
locatie: H&R Utrecht

De uitnodiging met het programma en de mogelijkheid om u aan te melden ontvangt u circa 3 weken voor het geplande seminar. Als u zich nu al aan wilt melden kan dat ook. Klik op de naam van het seminar en vul het aanmeldformulier in.

Overigens kunt u vanaf heden ook al onze seminars en andere belangrijke data terugvinden op onze homepage in de Kalender.

Heeft u suggesties of vragen laat ons dat dan weten. Mail via sales@hr-automatisering.nl of bel met 030-6621081.

H&R Portable Power bank

Ze zijn er weer, de Selencia Portable Power banks.
Meer dan 1,5 keer extra power voor uw Mobiel of Tablet.
Komende weken delen we ze uit aan de relaties die we bezoeken en tijdens de seminars.

Speciale dank aan Bart ten Herkel van Ten Herkel Grafisch Compleet die voor de strakke bedrukking heeft gezorgd op zijn nieuwste Canon printer.

Nomineren Channel Awards 2015

Op 18 november 2015 reikt Channelweb voor de 14e keer de Channel Awards uit.

Deze prijzen worden toegekend aan bedrijven, partners en personen die zich volgens hun netwerk en Channelweb-lezers het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden.

Wij willen vanuit H&R Automatisering een gooi doen naar de ‘Value Added Reseller of the Year’ award.

Maar daar hebben we wel hulp bij nodig! Lees hier hoe u dat kunt doen.

Direct zicht op de status van uw netwerk?

H&R Automatisering maakt het mogelijk dankzij Remote Monitoring.

Remote Monitoring monitort uw netwerk en signaleert potentiële problemen proactief.

Remote Monitoring is van toegevoegde waarde om in te zetten in alle IT-omgevingen die door een eigen IT-afdeling of door H&R automatisering worden onderhouden.

Onze Remote Monitoring oplossing is 24/7 actief en signaleert daardoor mogelijke problemen veel sneller, vaak voordat de problemen zich daadwerkelijk voordoen of voordat deze ervaren worden. Uw IT afdeling of onze technische dienst ontvangt de betreffende waarschuwingen en kan deze vervolgens proactief oplossen en u kunt doorwerken zonder storingen dus zonder oponthoud.

Wat kunnen we bijvoorbeeld voor u monitoren:

 • Dagelijkse controle van de back up log
  • Dagelijkse monitoring van de vrije diskruimte
  • Dagelijkse inventarisatie van de hard- en software
  • Dagelijkse controle van de antivirus- en spamfilterupdates
  • Continue controle van eventlogfiles
  • Controle van netwerkcomponenten zoals de switch en de firewall
  • Controle van de verbinding van de apparatuur met het netwerk
  • Beheer van belangrijke services en alarmering

 

Wekelijks worden er automatisch rapportages per e-mail verstuurd, waarin u in één overzicht de status van uw server(s) en/of werkstation(s) kunt bekijken.

De monitoring van uw server(s) vindt plaats met een interval van 5 minuten. Uw werkstations worden met een interval van 60 minuten gemonitord. H&R Automatisering biedt u hiermee een 24/7 monitoring.

Kortom, wij houden uw systemen continu en compleet in de gaten én up to date. Wij zorgen ervoor dat uw gebruikers iedere dag zorgeloos aan de slag kunnen gaan en blijven!

Wilt u antwoord op al uw vragen naar aanleiding van dit bericht of wilt u gebruik gaan maken van Remote Monitoring? Neem dan contact op met H&R Automatisering via 030 – 662 10 81 of via sales@hr-automatisering.nl

H&R ontmoet u graag.

Zomerse groeten uit Utrecht!

Beste relatie,

Wat gaat de tijd toch snel. Het eerste half jaar zit er al weer op en de zomer is begonnen.

Vanuit zonnig en warm Utrecht wensen wij u een fantastisch zomer toe. Neem de tijd om bij te tanken en te genieten, ieder op uw eigen manier! Wij gaan daar zeker aan mee doen. Uiteraard hebben we dit zo gepland dat u ook in deze periode met raad en daad terzijde kan worden gestaan door ‘de achterblijvers’. Ondanks dat al onze collega’s plannen hebben gemaakt en de komende weken gaan genieten van hun welverdiende vakantie.

In de tweede helft van het jaar gaan we door op de ingeslagen weg maar in de komende weken kijken we met een frisse blik naar de actualiteiten en smeden we plannen om u op het gebied van automatisering te ondersteunen in alle ontwikkelingen. Dit zal in elk geval tot uitdrukking komen in de Seminars en Lunch & Learn sessies die we gaan organiseren. Vanaf medio augustus gaan we u hierover informeren.

De zomerweken worden verder door ons gebruikt om onze vernieuwde website, die sinds vorige zomer online is, een metamorfose te geven. Uw op- en aanmerkingen hierover kunt u via de mail bij ons kwijt.

Hartelijke groet namens het gehele H&R Team,

Rob van Rooij

Wat betekent de Meldplicht Datalekken?

Al eerder berichtten wij u over het wetsvoorstel voor een meldplicht van datalekken en het uitbreiden van de boetebevoegdheid voor het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) dat door de eerste kamer in mei 2015 werd aangenomen.

Nu is bekend geworden dat zowel private als publieke organisaties die persoonsgegevens verwerken met ingang van 1 januari 2016 verplicht worden om inbreuken op de beveiliging te melden die leiden tot bijvoorbeeld diefstal, verlies of misbruik van persoonsgegevens. Dat zijn dus meer organisaties dan de aanbieders van elektronische communicatienetwerken en -diensten voor wie op grond van de Telecommunicatiewet reeds een meldplicht geldt bij diefstal, verlies of misbruik van persoonsgegevens van abonnee of gebruiker. Het doel van de meldplicht is om tot een betere bescherming van persoonsgegevens te komen. Het inwerkingtredingsbesluit van de Wet meldplicht datalekken en uitbreiding boetebevoegdheid is vandaag in het Staatsblad gepubliceerd.

De meldplicht verplicht bedrijven, die te maken krijgen met een ernstig datalek, dit te melden bij de overheid en getroffen gebruikers die benadeeld kunnen worden door het lek. De meldplicht is alleen geldig voor ernstige datalekken, waarbij privacygevoelige informatie is uitgelekt. Ook een grootschalig datalek kan als ernstig datalek worden omschreven.

Het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) gaat toekijken op de naleving van de wetgeving. Het CBP kan een boete opleggen van maximaal 450.000 euro aan partijen die de meldplicht overtreden.

Na de zomer gaan wij weer twee uur durende sessie organiseren waarin u geinformeerd wordt over de inhoud van de vernieuwde wetgeving rondom de meldplicht van datalekken en over de consequenties die deze verandering voor u met zich mee brengt.

De oplossingen om ernstige datalekken te voorkomen worden voor u door Eset en H&R uiteengezet.

In bijgevoegd bericht van de rijksoverheid leest u meer actuele informatie over de nieuwe wetgeving.

De Nederlandse Cloud Infographic

In TerZake van Elsevier Media Lab stond in het thema nummer over ICT en The Cloud en interessante Infographic van René van Asselt over de ontwikkeling in cijfers The Cloud computing in Nederland.

Onderzoeksbureau Pb7 Research verwacht dat het aantal bedrijven dat van clouddiensten gebruik maakt tot 2020 jaarlijks met 19% zal toenemen, wat een verdrievoudiging is ten opzichte van 2014.

Bekijk de infographic en laat ons weten als wij u kunnen helpen met de cloudoplossingen die passen bij uw wensen en behoeftes.

De Nederlandse Cloud Inforgraphic 0715

 

 

 

 

 

 

Ontdek de portfolio van HP Qualified Options voor al uw server en storage behoeften in de whiteboard video. U krijgt hierin een goed overzicht van de HP Qualified Options: Smart Memory , HDD , SSD’s , Storage Controllers en PCIe Workload Accelerators .

Vacatures New Business ICT Account managers

Het Salesteam van H&R Automatisering is aan het uitbreiden en zoekt Accountmanagers met echte hunters mentaliteit. In deze functie ga je je richten op het genereren van New Business via telefonisch contact en Social Media.

Alle ins en outs vind je op onze vacaturepagina.

Wat is het ‘Just Right IT’ EZine?

In deze Just Right IT vindt u al onze HP promoties rond Servers, Storage, Networking en Services bijeen. Wij bieden een aantal van de best verkochte producten aan voor het midden- en kleinbedrijf tegen sterk gereduceerde prijzen, compleet met bijbehorende serviceopties. Dat geeft een gerust gevoel.

In het online magazine vindt u onze aanbiedingen, productvideo’s, chalk talks, casestudy’s allemaal bij elkaar in één catalogus. U kunt het ook bekijken op mobiele apparaten, het afdrukken, het zoeken via speciale pagina’s met een indexfunctie en in opgeslagen vorm als PDF distribueren.

Alle in deze nieuwsbrief genoemde prijzen zijn indicatief. Prijzen zijn geldig vanaf het moment van verschijnen van deze nieuwsbrief. Raadpleeg ons voor de exacte prijzen.

 

Meldplicht datalekken?! Laat u bijpraten op 2 of 7 juli.

Het wetsvoorstel voor een meldplicht datalekken en het uitbreiden van de boetebevoegdheid voor het College Bescherming Persoons-gegevens (CBP) is door de Eerste Kamer op 26 mei 2015 unaniem aangenomen. Het CBP gaat richtlijnen opstellen voor bedrijven om de meldplicht concrete invulling te geven.
De meldplicht verplicht bedrijven, die te maken krijgen met een ernstig datalek, dit te melden bij de overheid en getroffen gebruikers die benadeeld kunnen worden door het lek. De meldplicht is alleen geldig voor ernstige datalekken, waarbij privacygevoelige informatie is uitgelekt. Ook een grootschalig datalek kan als ernstig datalek worden omschreven.Het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) gaat toekijken op de naleving van de wetgeving. Het CBP kan een boete opleggen van maximaal 450.000 euro aan partijen die de meldplicht overtreden.In een twee uur durende sessie informeren wij u over de inhoud van de vernieuwde wetgeving rondom de meldplicht van datalekken en over de consequenties die deze verandering voor u met zich mee brengt.

De oplossingen om ernstige datalekken te voorkomen worden voor u door Eset en H&R uiteengezet.

Meld u aan voor één van de seminars op 2 of 7 juli 2015.

 

Wat kan HP OneView voor u betekenen?

HP OneView is het eerste software platform dat een modern en geïntegreerd platform creëert voor lifecycle management van HP Converged Infrastructure. HP heeft de ervaringen van de consumentwereld gemapped naar de complexe taak van infrastructure management, zodat uw IT-team de voordelen van een natuurlijke en interactieve manier van samenwerken ten volle kan benutten.

Deze aanpak verschuift de management focus van ‘hoe devices werken’ naar ‘hoe mensen werken’. Met een ongekend gebruiksgemak, kunt u uw IT-omgeving nu sneller implementeren en beheren, tegen lagere kosten, terwijl u de productiviteit maximaliseert.

Ontdek de nieuwe aanpak in ons eBookOf bekijk in 90 seconden wat HP OneView voor u kan betekenen.

Over alle mogelijkheden die HP OneView voor u te bieden heeft praten wij u graag bij. Heeft u interesse of vragen neem dan contact op met H&R Automatisering via 030-662 1081.

Wat is HPE Insight Remote Support?

Wist u al dat H&R Automatisering via HPE Insight Remote Support (IRS) gratis 24/7 remote support voor HPE servers, HPE storage en HPE network aanbiedt? IRS bewaakt remote alle systemen met behulp van uiterst veilige encryptietechnologie.
Via de Insight Online Portal krijgt u overzichten van alle apparatuur die bij u staat, inclusief een overzicht van de daarop geldende contracten/garantievormen. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen, is de ID van H&R in de IRS installatie op te geven als Preferred Service Provider.

De voordelen van HPE Insight Remote Support zijn:

 • Eenvoudige, betrouwbare 24/7 bewaking van servers, storage en netwerk, probleempreventie en –oplossingen
 • Vrijwel continu, automatische remote incidentbewaking met geavanceerde foutdetectie en -melding
 • Genereert serviceverzoeken naar de supportdesk van HPE en H&R Automatisering bij hardware problemen met servers, netwerken en storage
 • Helpt u om problemen actief te voorkomen en technische problemen snel en accuraat op te lossen
 • Tijd- en kostenbesparend omdat potentiële onderbrekingen worden voorkomen. Door snellere kwalificatie van het probleem treedt minder downtime op.

 Het gebruik van IRS levert minder downtime en een kostenreductie op.

IRS oplossingen zijn gratis beschikbaar voor klanten met een geldige HPE garantie, Care Pack of Supportcontract. Voor vragen en informatie over IRS installatie op uw omgeving kunt u contact met ons opnemen via 030-6621081 of via sales@hr-automatisering.nl.

Alles over The Cloud in The Cloud op 25 juni 2015

Wat is er mooier dan kennismaken met de Cloudoplossingen van H&R automatisering ‘in de wolken’, in de mediatoren van IJsselstein.
De toren van Alticom vormt één van onze mooiste datacentrumlocaties. Dankzij het unieke concept van free air cooling behoort deze locatie tot de groenste datacentra van Nederland.

Op donderdag 25 juni 2015 organiseren wij wederom een seminar over The Cloud. Wij verwelkomen u graag in de mediatoren, letterlijk in en rond The Cloud, om u bekend te maken met tal van mooie en praktische oplossingen die wij u kunnen bieden. En natuurlijk ook om te genieten van het prachtige uitzicht dat u, bij helder weer, hebt vanuit de toren.

Lees meer over dit seminar en meldt u aan!

Lunch & Learn 16 juni in Utrecht

H&R Automatisering nodigt u uit voor de Nimble Storage Lunch & Learn sessie in Utrecht op dinsdag 16 juni 2015.

Nimble Storage oplossingen zijn gebouwd met het idee dat bedrijven geen compromissen hoeven te sluiten tussen prestaties, capaciteit, eenvoudig beheer en prijs. Nimble Storage is een start-up die in 2008 is opgezet door een aantal veteranen uit de storage markt (NetApp en Data Domain) en staat nu al bekend als de snelst groeiende storage vendor uit de geschiedenis.

Tijdens de Lunch & Learn zal worden ingegaan op de strategie achter Nimble Storage, wat de grote verschillen zijn ten opzichte van de bestaande alternatieven in de markt en op welke wijze dit organisaties kan helpen bij hun dataprotectie, virtualisatie/consolidatie en back-up/DR strategie.

Meer informatie over de Lunch & Learn kunt u lezen in de nieuwsbrief.

Mail migratie van Novec BV naar Office 365

Novec wil graag services in de Cloud gaan brengen om beheer kosten en on-premiss kosten van opslag terug te brengen. Als eerste service heeft Novec gekozen voor Office 365 van Microsoft. Rene Frederiks heeft dit besproken met H&R Automatisering en samen is er onderzoek gedaan naar wat de beste oplossing zou zijn, uitgaande van de wensen en eisen van Novec.

De keuze is gevallen Office 365 van Microsoft.

 • 1 Office 365 contract
 • Per gebruiker per jaar betalen
 • Geen investering in nieuwe hardware
 • Naadloze aansluiting bij huidige on-premis active directory.

Maarten Oostingh, Senior System Engineer van H&R heeft de migratie op locatie bij Novec in Vianen verzorgd. De migratie is zo succesvol verlopen dat de gebruikers er praktisch geen hinder van ondervonden hebben.

Lunch & Learn HP Hyper-ConvergedSystem 6 oktober Amstelveen

Tijden veranderen. Binnen veel organisaties krijgt IT een andere functie. Steeds vaker wordt het een onderdeel van de bedrijfsstrategie. Daarom heeft HP Hyper-ConvergedSystem ontwikkeld; geïntegreerde systemen voor servers storage networking, management en support.

Met het HP Hyper-ConvergedSystem wordt u veel zorg uit handen genomen en kunt u zich blijven concentreren op uw kerntaken. Met dit systeem is uw IT-Infrastructuur in één keer klaar. Het innovatieve HP Hyper-ConvergedSystem zorgt er voor dat u:

 • Uw datacenterbeheer in één oogopslag duidelijk en overzichtelijk heeft
 • Direct aan de slag kunt; de oplossing wordt kant en klaar geleverd
 • Risico’s en kosten verlaagt
 • Een nog grotere innovatiekracht krijgt.

Op dinsdag 6 oktober 2015 organiseren we samen met HP een Lunch & Learn bijeenkomst op het hoofdkantoor van HP in Amstelveen. Lees alle ins en outs in de nieuwsbrief. 

 

 

 

Welkom MITRA Drankenspeciaalzaken

Afgelopen week heeft Roy Zwiep, Adjunct Directeur Sales & Marketing van H&R, in Doesburg op het hoofdkantoor van MITRA de samenwerkingsovereenkomst getekend met Jan Veninga, Projectmanager ICT van MITRA.

Tijdens persoonlijke gesprekken tussen Jan Veninga en Gijs Meeuwissen, beiden van MITRA en Tom Berends en Roy Zwiep van H&R was de verouderde infrastructuur onderwerp van gesprek. Dat Outsourcing (the Cloud) de beste oplossing kon bieden op basis van de wens om met de nieuwste bewezen technologie te werken en tegelijkertijd kosten te reduceren, werd duidelijk na een grondige evaluatie en een technisch advies van Elroy Veerman. Er is een strategisch stappenplan geschreven om de infrastructuur volledig klaar te stomen voor de toekomst.

Maarten Oostingh van H&R is aangesteld als projectmanager voor de implementatie bij MITRA. Hij heeft het plan gemaakt om de bestaande infrastructuur van MITRA te moderniseren en volledig naar de Cloud te brengen in één van onze Data Centra in Nederland. Het beheer, de monitoring en de 1e + 2e lijnsupport wordt neergelegd bij H&R Automatisering.

Dank voor het gestelde vertrouwen en we gaan ons volledig inzetten voor een lange succesvolle samenwerking.

ICT-APK keuring door H&R ook voor u?

Zolang uw ICT omgeving goed werkt, denkt u niet na over het onderhoud. Maar denkt u zich eens in, dat ineens 1 of meer apparaten in uw netwerk het begeven. Dan is er stress. Voorkomen is beter dan genezen. Veel problemen die optreden, kondigen zich van tevoren aan en zijn dan ook te voorkomen.

H&R biedt u de ICT APK keuring aan. Wanneer u hier gebruik van gaat maken, voeren wij controle uit op de werking en status van uw servers (hardware en virtueel), storage-oplossing, switches, firewalls, routers en back-up device.

Lees alle ins & outs in de nieuwsbrief.

Ondernemers Vereniging Lage Weide

Op donderdag 7 mei 2015 was een 40-tal collega ondernemers van bedrijventerrein Lage Weide op bezoek bij ons op kantoor.

Na een verdere kennismaking met H&R werden ze bijgepraat over de veranderende wetgeving op het gebied van ontslagrecht. Tijdens de lunch werd er bijgepraat en bleek dat we als ondernemers weer veel meer voor elkaar kunnen betekenen dan dat we nu doen. Een zinvolle bijeenkomst waarbij het nuttige en het aangename werden verenigd.

 

Lunch & Learn HP Hyper Converged System

De Lunch & Learn die op 23 april 2015 plaatsvond bij HP in Amstelveen is een groot succes geworden.

Sander de Jong, Presales consultant HighEnd Servers bij HP, wist de twintig deelnemers te boeien met zijn uitleg. In reactie kregen we de volgende quotes terug:

 • Mooie alles in 1 oplossing
 • Hier zitten we op te wachten
 • Slimme zet
 • Snel implementeerbaar

Het enthousiasme heeft er mede voor gezorgd dat we deze L&L bijeenkomst nogmaals ingepland hebben. De exacte datum communiceren we zo snel mogelijk.

HP Partner in the spotlight

De rubriek ‘Partner in the Spotlight’ is bedoeld om de HP partners kennis te laten maken met collega-HP partners. In deze aflevering praat onze Tim Bogaerts, Adjunct Directeur Operations, met HP. Over Verkoop en advisering, Specialisaties en herstructurering én Automatisering die werkt!

HP_Essentials_Maart_HenR

Security Seminar groot succes

Op donderdag 16 april 2015 vond bij ons op kantoor in Utrecht een seminar plaats rondom Security.

Tijdens drie praktische en heldere presentaties hebben Stefan Boortman van ESET, John Veldhuis van SOPHOS en Martijn van Lom van KASPERSKY de deelnemers bijgepraat.

In de evaluatie, waar we op een 8.3 uitkwamen, en tijdens de lunch na de bijeenkomst, kregen we veel positieve reacties terug.

Veel gehoord is dat de bewustwording essentieel is. Dat het informeren van gebruikers veel problemen kan voorkomen. En niet in de laatste plaats dat het ervaringen delen met elkaar erg waardevol was.

Onze dank gaat uit naar de sprekers én de aanwezigen voor de actieve bijdrage aan deze ochtend.

HP Partner 2015

H&R is HP Client Virtualisation Partner van het jaar 2015 geworden.

Tijdens een spannende bijeenkomst bij HP in Amstelveen zijn op 14 april 2015 de HP Partner Awards uitgereikt.

Super trots zijn wij van H&R erop dat wij HP Client Virtualisation Partner van het jaar 2015 geworden zijn. Een compliment aan ons team maar zeker ook een compliment voor onze samenwerking met HP waarmee we ook een duidelijk team vormen. De toegevoegde waarde van technisch advies, commerciële visie en goede end-users seminar in combinatie met de prettige persoonlijke samenwerking wordt hiermee onderschreven.

HP-Client-Virtualisation-Partner-of-the-Year-2015

H&R genomineerd voor HP Partner 2015

Met trots laten we weten dat we zijn genomineerd voor de HP Partner of the Year Awards 2015.

Het blijft nog even spannend want de winnaars worden pas bekend gemaakt tijdens HP Crosstalk op dinsdag 14 april 2015.

Bij deze feliciteren wij ook de andere genomineerden!

HP Client Virtualisation Partner of the Year 2015 genomineerden: 

– Infotheek Nederland B.V.
– Central Point B.V.
– H&R Automatisering

Denktank RFP

Om tot een gedegen reactie op een RFP te komen wordt per opdracht een team van specialisten uit verschillende disciplines geformeerd, afhankelijk van de facetten van de vraag.

Deze keer de Account Manager, onze Cloud Specialist, System Engineer, Server Storage deskundige, Implementatie-Support en Beheer specialist en niet in de laatste plaats een Financieel deskundige.

In een pressure cooker setting worden zaken besproken en knopen doorgehakt. Effectief voor klant en voor H&R.

HP brochure Hyper-converged system 2015

Tijden veranderen. Binnen veel organisaties krijgt IT een andere functie. Steeds vaker wordt het een onderdeel van de bedrijfsstrategie.

Daarom heeft HP Hyper-converged system ontwikkeld; geïntegreerde systemen voor servers storage networking, management en support.

Met het HP Hyper-converged system wordt u veel zorg uit handen genomen en kunt u zich blijven concentreren op uw kerntaken. Met dit systeem is uw IT-Infrastructuur in één keer klaar.

Het innovatieve HP Hyper-converged system zorgt er voor dat u:

 • Uw datacenterbeheer in één oogopslag duidelijk en overzichtelijk heeft
 • Direct aan de slag kunt; de oplossingen worden kant en klaar geleverd
 • Risico’s en kosten verlaagt
 • Een nog grotere innovatiekracht krijgt.

H&R adviseert en ondersteunt u bij de keuze van het juiste systeem. Er wordt geanalyseerd wat uw wensen en behoeftes zijn ten aanzien van onder andere mobility, schaalbaarheid en flexibiliteit, data-opslag, en virtualisatie. Nadat we met elkaar de juiste keuze hebben gemaakt, maakt H&R een implementatieplan voor u zodat u daar ook geen omkijken naar heeft. H&R Automatisering die werkt.

Lees meer over de mogelijkheden in de brochure: HP Hyper-converged system 2015

H&R in RTL Z!

Zondag 29 maart was de uitzending van Een Zaak van De Gemeente waarvoor wij bezoek hebben gehad van Peter R de Vries.

Gemist? Bekijk de uitzending dan alsnog; UITZENDING.

Live Your Dream

We zijn er trots op dat we vanuit H&R Automatisering een bijdrage mogen leveren aan de Live Your Dream “Race of the Classics”, het grootste zeilevenement van Nederland, door het Team VU te sponsoren.

Stichting Live Your Dream zet zich in om sportevenementen voor chronisch zieke jongeren te realiseren en richt zich met name op zeilevenementen.

Meer informatie over de stichting Live Your Dream en over de Race of the Classics.

Wat een prachtige dag voor ons seminar in én over The Cloud.

Vragen over veiligheid van data in The Cloud, bereikbaarheid van data, gebruik van eigen hardware, producten en diensten in en rondom The Cloud werden beantwoord door Roy Zwiep en Juliën Beyé.

Veel geïnteresseerden woonden deze uitgebreide bijeenkomst op deze bijzondere locatie bij. Zoals bijvoorbeeld de Mitra, IT Staffing en Lekkerkerk BV. Heeft u ook interesse om een seminar rondom The Cloud bij te wonen. Laat ons dat dan alvast weten. Rond de zomer staat dit thema weer op onze planning. Meer informatie volgt via onze nieuwsbrief en via onze accountmanagers.

Autodesk certificeert de kleinste workstation in de markt, HP Z230 sff

Vanzelfsprekend zijn AutoCad en de Workstations van HP een ideale match. In deze mailing lichten we dat nog eens haarfijn toe.

En om u te enthousiasmeren hebben we ook een interessante actie voor u in petto. Meer hierover leest u onderaan de e-mailing.

H&R wint ESET Secure Authentication Award

Tijdens de partnerdag van ESET is H&R wederom in de prijzen gevallen. In 2014 behaalden we al de Platina reseller status.

Voor 2015 mochten we de ESET Secure Authentication Award in ontvangst nemen. En daar zijn we trots op. Zeker in de tijd waarin Security zo een belangrijk item is. Mede dankzij de samenwerking met ESET zijn onze accountmanagers volledig op de hoogte van alle innovatie op Security gebied. Voor onze klanten een bron van kennis.

 

SAVE THE DATE voor de komende seminars

U kent het al van ons. Om u goed geïnformeerd te houden over alle ontwikkelingen op het gebied van ICT organiseren wij regelmatig Seminars en Lunch & Learn sessies waar wij u van harte voor uitnodigen.

Voor de maanden maart en april hebben wij weer het één en ander op de planning staan. Om ervoor te zorgen dat uw, ongetwijfeld volle, agenda geen ruimte  meer biedt om aanwezig te zijn laten wij u nu alvast weten wanneer welke bijeenkomsten gepland staan.

Voor alle programma’s geldt dat we starten rond 9.30 uur en dat we eindigen om ongeveer 12.30 uur waarna er tijdens de lunch ruimte is om na te praten en te netwerken.

Lees er alles over én schrijf u in via de nieuwsbrief.

Automatisering die werkt… Bram vertelt!

H&R Automatisering. Automatisering die werkt…

Dat maakt nieuwsgierig. Steeds een H&R collega of product/dienst centraal met antwoord op de vraag hoe hij/zij  of het product/dienst ervoor gezorgd heeft dat Automatisering werkt.

Nummer 6: vervangen 500 werkplekken

Bram Wijman, Service Engineer.

Een door de wol geverfde techneut die goed begrijpt dat een klant maar één behoefte heeft als het om automatisering gaat. Automatisering die werkt!

Quion Groep BV, de grootste onafhankelijke third party servicer van Nederland voor hypotheken en consumptief krediet, is al lange tijd trouwe klant van H&R.

Hun vraag om 500 werkplekken te vervangen en nieuw in te richten is het project van Bram geworden. Uiteraard was het doel om de installatie en plaatsing zo geruisloos mogelijk te laten verlopen.

De keuze is gemaakt voor de Thin Client van HP, de T620 met Windows Embedded 8.

Stap 1 was de levering van één Thin Client die door Quion softwarematig naar eigen wens en behoefte ingericht is. Met de bestaande master image was iets mis gegaan, wat door Bram aangepast en hersteld is. Van deze Thin Client heeft Bram een Image gemaakt die vervolgens teruggezet is op een nieuwe Thin Client waarna deze door en door getest is door de klant. Na akkoord zijn alle bestelde Thin Clients deployed door Bram.

Van deze Thin Client heeft Bram een Image gemaakt die vervolgens teruggezet is op een nieuwe Thin Client en door en door getest is door de klant. Na akkoord zijn alle bestelde Thin Clients gedeployed door Bram.

Alle Thin Clienst zijn door H&R voorzien van een Asset Tag zodat de systeembeheerder van Quion met de HP device manager, welke door H&R is ingericht, alle thin clients kan beheren.

Tot slot zijn alle Thin Clients uitgepakt, afgeleverd, geplaatst en geïnstalleerd op de diverse locaties van Quion.

Een volgende traject heeft Bram inmiddels al weer op gestart, bij deze organisatie gaan op dezelfde manier ook een groot aantal Thin Clients geleverd worden.

H&R Automatisering, automatisering die werkt.

Reminder Seminar Microsoft ‘EoS Windows 2003’ op 24 februari

Eind januari hebben we het seminar van 24 februari 2015 al aangekondigd waar de End of Support van Windows 2003 door Microsoft centraal staat. Om u voor te bereiden op de consequenties en de mogelijke oplossingen te bespreken hebben we een drie uur durend seminar georganiseerd.
Wilt u zich aanmelden, doe dat dan via de website.Programma 24 februari 2015
We heten u vanaf 9.30 uur van harte welkom op ons kantoor in Utrecht. Om 10.00 uur begint het programma en rond 12.00/12.30 uur  hebben we een lunch voor u klaar staan.Tijdens het seminar vertelt Robbert de Grauw, Platform Architect van Hewlett Packard Nederland over de migratie naar “The New Style of IT” door de combinatie van ervaring, kennis en producten van HP en Microsoft. Bianca Ritchi, Partner Sales Executive van Microsoft en Roy Zwiep, salesmanager van H&R Automatisering nemen u bij de hand en helpen u door dit traject heen.Wilt u al eerder antwoord op al uw vragen naar aanleiding van deze mail, neem dan contact op met H&R Automatisering via 030 – 662 10 81 of via sales@hr-automatisering.nlWilt u vooraf lezen wat de EoS voor u kan betekenen lees daar dan over op onze site;http://www.hr-automatisering.nl/server2003/

Klik hier om u aan te melden voor het seminar op 24 februari 2015.

H&R ontmoet u graag.

Vriendelijke groet,
Rob van Rooij
Directeur
H&R Automatisering
Otto Hahnweg 54-8
3542 AX Utrecht
Tel: 030 6621081

 

 

 

Gezocht; Accountmanager met hunters mentaliteit!

New Business Accountmanager

Het Salesteam van H&R Automatisering is opzoek naar een Accountmanager met een echte hunters mentaliteit. In deze functie ga je je richten op het genereren van New Business.

Werken met A-Merken
Een uitdagende fulltime functie waarbij je het beste uit jezelf moet halen. Een positieve instelling is daarbij heel belangrijk. Je staat constant op scherp en bent vak volwassen. Je hebt contact met beslissers op allerlei niveaus en je werkt met verschillende A-merken. Daarnaast is er veel ruimte voor ontwikkeling d.m.v. trainingen.

Stel jij de kandidaat aan ons voor met wie wij een arbeidsovereenkomst aangaan dan krijg je van ons een Apple TV ter waarde van € 79,-

Lees hier alle info over deze vacature! 

Info over alle Cloud mogelijkheden

Het zal u niet ontgaan zijn. In 2014 was Security een belangrijk item als het om Data opslag gaat. Berichten over SPAM via Dropbox, foto’s die naar buiten leken te komen door een lek bij Apple, Cloud omgevingen die gehackt werden. En niet in de laatste plaats de complexiteit van de eigendomsrechten op basis van de Amerikaanse wetgeving.

Lees alle mogelijkheden die wij u te bieden hebben op het gebied van Cloud toepassingen in onze nieuwsbrief.

Seminar “Microsoft Windows Server 2003 End of Support”

Op dinsdag 24 februari 2015 organiseren wij een seminar over de End of Support van Microsoft voor Windows Server 2003

Programma 24 februari 2015
We heten u vanaf 9.30 uur van harte welkom op ons kantoor in Utrecht. Om 10.00 uur begint het programma en rond 12.00/12.30 uur hebben we een lunch voor u klaar staan.

Tijdens het seminar vertelt Robbert de Grauw, Platform Architect van Hewlett Packard Nederland over de migratie naar “The New Style of IT” door de combinatie van ervaring, kennis en producten van HP en Microsoft. Bianca Ritchi, Partner Sales Executive van Microsoft en Roy Zwiep, Salesmanager van H&R Automatisering nemen u bij de hand en helpen u door dit traject heen.

Wat is er precies aan de hand?
Op 14 juli 2015 stopt Microsoft de ondersteuning van Windows Server 2003.
Dit betekent dat gebruikers daarna geen security-updates, support of technische content meer krijgen en niet meer compliant zijn. Dat heeft voor u ingrijpende consequenties, ongeacht de omvang van uw organisatie.
De officiële End of Support (EoS) voor Microsoft Windows Server 2003 stelt u voor nieuwe uitdagingen. Maar het is ook bij uitstek de gelegenheid voor migratie van applicaties van verouderde servers naar een nieuwe fysieke of virtuele serveromgeving. Een nieuwe omgeving op basis van servers van HP die geoptimaliseerd zijn voor Windows Server 2012 R2. HP en Microsoft hebben een programma opgezet om bedrijven te ondersteunen bij een soepele transitie van Windows Server 2003 naar nieuwe versies; snel, veilig en kosteneffectief.

Zorgeloos migreren naar ‘the New Style of IT’
H&R heeft ruim 23 jaar ervaring met HP en Microsoft oplossingen. We zetten graag al onze gezamenlijke kennis en ervaring in om u van de beste oplossing te voorzien. Zodat u over de juiste, innovatieve infrastructuur beschikt die uw business ondersteunt. Nu… èn in de toekomst.

Loop geen risico’s. Kies voor een moderne infrastructuur
Wachten is geen optie. U loopt het risico dat u uw applicaties niet meer kunt updaten, dat er gaten in de beveiliging vallen en dat u niet meer kunt voldoen aan wettelijke regels. H&R helpt u graag op weg met een oplossing die u risico’s en kosten kan besparen, complexiteit kan reduceren en uw IT toerust voor toekomstige ontwikkelingen.
Maak gebruik van onze kennis en kunde. Wij zijn er voor u!
H&R is dé partner om deze klus samen met u te klaren. Onze professionals helpen u bij het plannen, implementeren, managen en migreren naar een nieuwe omgeving.

Klik hier om u aan te melden voor het seminar op 24 februari 2015.

Wilt u al eerder antwoord op al uw vragen naar aanleiding van deze mail, neem dan contact op met H&R Automatisering via 030 – 662 10 81 of via sales@hr-automatisering.nl

Zet de volgende data alvast in uw agenda:
Op dinsdag 17 maart 2015 organiseren we van 9.30 uur tot 12.30 uur een Seminar rondom Data Cloud waarin de thema’s veiligheid, bereikbaarheid en delen centraal zullen staan. Dit seminar zal plaats vinden in de Gerbrandy Mediatoren in IJsselstein.

Op donderdag 16 april 2015 staat van 9.30 uur tot 12.30 uur een seminar over Security ingepland waar de onderwerpen Encryptie, Authenticatie, Next Generation Firewall en een nieuwe ontwikkelde security check tool belicht zullen worden. Dit seminar zal plaats vinden bij ons op kantoor in Utrecht.

Automatisering die werkt… Tom vertelt!

H&R Automatisering. Automatisering die werkt…

Dat maakt nieuwsgierig. Steeds een H&R collega of product/dienst centraal met antwoord op de vraag hoe hij/zij  of het product/dienst ervoor gezorgd heeft dat Automatisering werkt.

Nummer 5: aanbesteding voor 222 laptops

Tom Berends, New Business Accountmanager in hart en nieren.

Jong en toch al door de wol geverfd heeft Tom op enig moment de stoute schoenen aangetrokken en gebeld met CVO ’t Gooi in Hilversum. Ondanks dat Tom en de contactpersoon van CVO ’t Gooi, René van den Burg, elkaar niet kenden ontstond er een prettig gesprek, was René gecharmeerd van Tom zijn verhaal en werd H&R uitgenodigd om mee te doen in de aanbesteding voor 222 nieuwe laptops voor alle docenten.

Nog net voor het einde van het jaar zijn de DELL laptops geleverd door H&R. In samenspraak met onze Tim Bogaerts en John Visser is het dienstenpakket uitgebreid. De laptops zijn uitgepakt geleverd, verpakkingsmateriaal is afgevoerd door H&R. Ze hebben een DOA test gehad, zijn voorzien van ASSET tagging en weer ingepakt in een mooie laptoptas. Vervolgens zijn de laptops in batches geleverd waardoor de klant precies de machines binnen kreeg op het moment dat de gebruikers de machines in ontvangst konden nemen.

Mooi samenwerking waarin het belang van de klant en haar gebruikers centraal is gesteld. Leveren en aan de slag. Dank aan René van den Burg die achteraf nog aan heeft gegeven uitermate tevreden te zijn over de dienstverlening, de inzet en het strak nakomen van de afspraken.

Automatisering die werkt!

Muziekids bedankt H&R

Wat mooi. Als dank voor onze bijdrage aan de Stichting @Muziekids hebben we dit filmpje ontvangen. Hartverwarmend! We wensen de stichting dan ook voor 2015 alle goeds toe. Veel nieuwe studio’s om kinderen te laten genieten van de muziek. En dus veel donateurs!

Pieter van Kekem over 2015…

Samen op weg naar een succesvol jaar, all the best voor 2015

Voor 2015 wenst Paul van Denderen u…

Veel geluk, kracht en wijsheid in het nieuwe jaar. Een schitterend 2015.

Meino Spigt’s belofte voor 2015…

Ook in het nieuwe jaar komt elke klus weer voor elkaar. Ik wens je een enorm goed 2015.

Voor 2015 wenst Liane Henebiens u…

Stap vol vertrouwen het nieuwe jaar in. Op weg naar een gelukkig en gezond 2015.

Joost Jozen’s wens voor 2015…

Ik wens alle collega’s, huidige en toekomstige klanten en leveranciers een warm, gezellig, succesvol 2015 toe. Dat het mag brengen waar je op hoopt.

Eva van der Velde over 2015…

Ik wens je een sprankelend nieuwjaar vol uitdagingen!

Edwin Kroon kijkt vooruit…

Alle goeds voor 2015 wens ik u, samen met al wie u lief is. In het nieuwe jaar staan wij weer vol energie voor u klaar om u te ontzorgen op het gebied van ICT.

Diana van Dijk wenst u voor 2015…

Dat het nieuwe jaar rijk mag zijn aan mooie dagen, veel liefde en voorspoed.

Bram Wijman over 2015…

Ik wens je het allerbeste voor het komende jaar. Vrolijk kerstfeest en een warm en liefdevol Nieuwjaar.

Bas Boonstoppel’s wens voor 2015…

Alweer een jaar voorbij. Ik wens dat u tevreden terug kijkt naar 2014 en vol vertrouwen 2015 tegemoet treedt.

Arjen Gijsbertsen kijkt vooruit…

Ik wens u 12 schitterende maanden waarin H&R als altijd voor u klaar staat. Maak er wat moois van.

Roy Zwiep kijkt terug en vooruit…

Op de drempel van het Nieuwe Jaar danken wij u voor het in ons gestelde vertrouwen en de goede samenwerking. Wij wensen u Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar.

Marc Neuteboom wenst u voor 2015…

Ik wens u graag een bijzonder goed en succesvol 2015! Mag het een energiek jaar zijn met mooie samenwerkingen!

Tom Berends wens voor 2015…

Ik wens iedereen hele fijne feestdagen toe en een gezond nieuw jaar! Dat we er met elkaar weer een mooi jaar van gaan maken.

Elroy Veerman wenst u voor het nieuwe jaar…

Allemaal een goed en succesvol 2015! Namens H&R Automatisering sta ik ook in het nieuwe jaar weer voor u klaar!

Youssef Lalout’s wens voor 2015…

Ik wens U 365 dagen gevuld met warmte en licht, een nieuw jaar boordevol geluk en ICT oplossingen! Op naar een gezamenlijk succesvol jaar.

De nieuwjaarswens van Tim Bogaerts…

Ik wens iedereen een sprankelend en gezond nieuwjaar vol uitdagingen, welke we samen tot een succes brengen!

Ronald Kracht wenst u voor 2015…

De beste wensen voor iedereen in 2015 en laten we vooral verder gaan op de weg die we in 2014 ingezet hebben.

Patricia van Rooij wenst u voor 2015…

Ik wens je het allerbeste voor het komende jaar. Vrolijk kerstfeest en een warm en liefdevol Nieuwjaar

Monique Amse wenst u voor 2015…

Ik wens u voor 2015 toe dat het een jaar wordt om nooit meer te vergeten. In liefde en gezondheid, uitdagend en naar tevredenheid.

Max Ossendrijver over 2015…

Ik wens u een jaar vol plezier, geluk en uiteraard goede zaken! Dat alle dromen en ambities uit mogen komen.

Eindejaarsgroet van Maarten Oostingh…

Iedereen een super goed, gezond en succesvol 2015 toegewenst! Dat het voor jou dat mag brengen wat je ervan verwacht.

John Visser’s wens voor 2015…

Voor 2015 wens ik een ieder een succesvol en niet te vergeten gezond en gelukkig jaar. Wij doen er alles aan om uw jaar te laten slagen!

Dinish Bhugwansing’s Oud en Nieuw groet…

Ik wens al onze klanten optimaal gestroomlijnde ICT-processen en een uitermate succesvol 2015 toe! Met elkaar nét weer een stap verder.

De wens voor 2015 van Dennis Heijmans…

Fijne kerstdagen en een gezond Nieuwjaar! Ook in 2015 is geen technische vraag ons te gek. Altijd een antwoord te vinden.

De belofte van Rob van Rooij voor 2015…

Ik wens u een nieuw jaar, bruisend, gezond en gelukkig, zorgeloos en prachtig! Ook in 2015 staan wij weer vol enthousiasme voor u klaar.

222 laptops klaar voor levering

De laptops voor CVO ’t Gooi in Hilversum zijn bijna klaar om afgeleverd te worden. Alle 222 uitgepakt, DOA check op gedaan en ingepakt in de bijbehorende laptoptas.

Mooie samenwerking tussen René van den Burg van CVO ’t Gooi en onze John Visser.

Weer een organisatie klaar voor 2015.

Online trainingsfilm Windows Server 2003 end of support

Zoals u wellicht weet, stopt Microsoft vanaf juli 2015 met het ondersteunen van Windows Server 2003. Dat heeft grote gevolgen voor veel bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan het stoppen van de beveiligingsupdates en support. Maar wat houdt het precies in?

Dàt laten we u nu graag zien. Met een film, omdat HP ROK het je graag makkelijk maakt, waar en wanneer je maar wilt. Sander (HP) ging op bezoek bij Jeffrey (Microsoft) om de effecten van de End of Support te bespreken en de unieke kansen in kaart te brengen. Kijk snel naar wat Jeffrey en Sander te vertellen hebben, want het is nu tijd om te migreren naar een moderne IT-omgeving. LET’S ROK!

 

Collega’s vertellen over de openstaande functies!

Bas, Max en Monique vertellen in korte filmpjes over het werken bij H&R. Wil jij in aanmerking komen voor één van deze vacatures? Stuur ons dan een filmpje waarin jij uitlegt waarom wij met jou het gesprek aan moeten gaan.

Bekijk het filmpje van Max over de ontwikkelingen bij H&R Automatisering

Bekijk het filmpje van Bas over de functie van ICT Accountmanager

Bekijk het filmpje van Max over de functie van New Business Accountmanager

Bekijk het filmpje van Monique over de functie van Sales Support Medewerker

…en Maarten Oostingh vertelt hoe!

 

H&R Automatisering. Automatisering die werkt…

Dat maakt nieuwsgierig. Steeds een H&R collega of product/dienst centraal met antwoord op de vraag hoe hij/zij  of het product/dienst ervoor gezorgd heeft dat Automatisering werkt.

Nummer 4: Snel, sneller, snelst…

Maarten Oostingh, Senior System Engineer, al bijna 20 jaar onderdeel van het H&R team heeft oplossingsgerichtheid hoog in het vaandel staan.

Via Accountmanager John Visser kreeg Maarten de vraag om er voor een klant voor te zorgen dat zij een zo snel mogelijke storage omgeving of oplossing zouden krijgen. De snelheid moest omhoog omdat de klant er meerdere grote SQL databases op gaat draaien die snel geraadpleegd moet kunnen worden.

Maarten heeft een Nimble Storage Array geadviseerd en ondertussen ook geplaatst in een “Proof of Concept”. Waarom deze oplossing? Nimble heeft storage oplossingen die met weinig disks veel performance leveren. Dit komt omdat Nimble een nieuwe manier van data verwerking heeft bedacht waarbij ze de performance niet uit het aantal “ disk/ spindles” halen maar uit de processor en geheugen capaciteit.  (nieuwsgierig hoe dit precies werkt, bel ons voor meer informatie)

Afgelopen week is de storage geplaatst en is de Proof of Concept gestart, zijn we begonnen met het testen van de performance en, minsten net zo belangrijk, de beschikbaarheid / redundantie. Bij het verwijderen van zelfs 4  schijven bleef de Nimble Storage Array operationeel. Een heel essentieel onderdeel voor de klant. Op dit moment wordt er getest met live data. Ook deze fase van de POC verloopt vlekkeloos.

De gewenste snelheid van de storage wordt behaald; essentieel voor het functioneren van de organisatie.

Voor de vak fanaten onder ons; de throughput is 325MB per seconde en de gemiddelde iops is bijna 8.000.

En weer en vraag van een klant voor meer dan 100% opgelost.

H&R regelt het, automatisering die werkt ten top!

Nimble-Storage-Array-2-nov-14

Uw Printeronderhoud op orde?

Heeft u al nagedacht over kostenbeheersing? Dan is de eerste stap goed printeronderhoud, de tweede stap is kiezen voor H&R Automatisering.

H&R is officieel Service Provider en Preferred Gold Partner van HP en Lenovo. We beschikken over de meeste technische kennis voor uw print- en automatiseringsvraagstukken.

Printeronderhoud

Printeronderhoud is noodzakelijk om kosten te besparen. Slijtage en vervuiling door toner, papier en stof is funest voor uw printer en resulteert in stilstand en hoge reparatiekosten wanneer u er niets aan doet.

Regeren is vooruitzien en dat doet u door uw printer preventief te laten onderhouden. Wij hebben daarvoor een speciaal gereduceerd tarief! Voor slechts € 35,00 per printer* komt een medewerker van onze landelijk opererende Support Afdeling bij u langs voor onderhoud.

Meer informatie over preventief printeronderhoud en de strippenkaart actie die H&R daarvoor aanbiedt leest u in de nieuwsbrief.

HP oplossingen voor Windows Server 2003 EoS

H&R biedt HP oplossingen voor Microsoft Windows Server 2003 End of Support en begeleidt u in de transitie naar de nieuwe IT-stijl

Op 14 juli 2015 stopt Microsoft de ondersteuning van Windows Server 2003. Dat betekent dat gebruikers daarna geen security-updates, support of technische content meer krijgen en niet meer compliant zijn. Dat heeft voor u ingrijpende consequenties, ongeacht de omvang van uw organisatie.

Lees meer in deze nieuwsbrief.

Samenwerking met Data Comfort bezegeld

“H&R Automatisering & Data Comfort bezegelen hun samenwerking met het aansnijden van een prachtige taart”

Na uitgebreide gesprekken over de toegevoegde waarde van een samenwerking tussen Data Comfort, als specialist op het gebied van zakelijke Cloud oplossingen op een hoog en betrouwbaar niveau, en H&R Automatisering, als zeer succesvol full service ICT bedrijf, is de samenwerking vandaag bezegeld met het aansnijden van een prachtige taart. Met zijn allen klaar voor u!

Voor meer informatie staan wij voor u klaar; 030-6621081 of info@hr-automatisering.nl

 

Onderhoud ICT via strippenkaart

Voordelig onderhoud èn een geweldig cadeau!

Bij aanschaf van 1 strippenkaart ontvangt u van H&R een Lego Bouwdoos van een Volkswagen T1 Camper of een Friends Heartlake Winkelcentrum. Bij aanschaf van 2 strippenkaarten ontvangt u van H&R een Lego bouwdoos van een op afstand bedienbare Volvo L350F Wiellader of een Friends Heartlake Winkelcentrum PLUS Friends Olivia’s Boomhut.

Mocht Lego u niet aanspreken, neem dan contact met ons op voor een ander leuk of aantrekkelijk aanbod.

Een strippenkaart kunt u bijvoorbeeld gebruiken om uw printers preventief te laten reiningen en te laten nakijken. Voor 1 strip per printer controleren en reiningen wij uw printer (bij aanmelding van minimaal 3 printers).

Deze aktie is geldig tot 31 december 2014.

Waarom werken in en met de Cloud?

Waarom werken in en met de Cloud, verslag van het seminar dat plaatsvond op 4 november 2014

Op dinsdag 4 november vond het tweede Cloud Seminar van H&R plaats in de GerbrandyToren (vernoemd naar de toenmalige Minister President) in IJsselstein, beter bekend als de Zendmast van Lopik.

De aanwezigen, waaronder ICT adviseurs (zowel intern als extern) en ICT verantwoordelijken, gaven aan vooral geïnteresseerd te zijn in de mogelijkheden van werken in de Cloud, de juridische aspecten, wat dit zal betekenen voor de aanwezige hardware en wat het vraagt van de internetverbindingen.

De Toren

Floris de Kievit van Alticom praatte ons eerst bij over de oorsprong en de huidige bestemming van de toren. Alticom is eigenaar van deze en 23 andere hoge mediatorens en 9 lagere masten. Samen vormen die torens en masten een belangrijk deel van de Nederlandse omroep- en telecommunicatie-infrastructuur. In deze torens en masten verhuurt Alticom ruimte en levert Alticom een aantal aanvullende diensten zoals energievoorziening en koeling aan alle telecommunicatie- en omroep-operators in Nederland.

En, nice to know, over 2 weken wordt de beroemde kerstverlichting weer ontstoken.

GerbrandyToren Mediatoren Lopik IJsselstein 2

Werken in de Cloud

Daarna werden de aanwezigen geinfomeerd over de mogelijkheden van werken in de Cloud en de toegevoegde waarde om dit te doen in samenwerking met H&R.  Onbewust werken we allemaal allang in de Cloud. Denk hierbij bijvoorbeeld aan veel emailtoepassingen en het hosten van uw websites.

Hoe veilig staat uw data?

H&R beschikt over redundante hardware in datacentra op geografisch gescheiden locaties. Deze staan middels netwerken van meerdere internetverbindingen en eigen private-networks aan elkaar verbonden. Hierdoor bent u voorzien van zogenoemde fail-over switching.

Het juridische aspect

In tegenstelling tot andere Cloud partijen werkt H&R met een Nederlands bedrijf dat haar Data Centra op Nederlandse bodem heeft staan. Dit impliceert dat voor uw data de Nederlandse wetgeving van kracht is.

Welke mogelijkheden biedt de Cloud?

Wat zijn uw wensen en eisen? Dat staat voorop bij de keuzes die gemaakt worden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om ‘slechts’ serverruimte te gebruiken en deze volledig zelf te beheren maar u kunt er ook voor kiezen om het beheer volledig bij ons onder te brengen. Van online werkomgeving, online back-up, data in de Cloud, webhosting tot Hosted Exchange. Welke keuzes u ook maakt, u kunt rekenen op 24/7 hulp en ondersteuning. Zelfs als u er voor gekozen heeft om het beheer in huis te houden.

Waarom Cloud oplossingen via H&R Automatisering?

In persoonlijk contact met uw dedicated accountmanager wordt een inventarisatie gemaakt van uw wensen, behoeftes en eisen. Via H&R geniet u van de voordelen van samenwerking met een Nederlandse, deskundige en innovatieve partij. Met één contact persoon heeft u toegang tot alles wat u nodig heeft, alles onder één dak, altijd toegankelijk.

Veel informatie op een prachtige locatie door boeiende sprekers.

Wilt u meer informatie toegespitst op uw organisatie laat dat dan weten dan komen wij bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Werkt u nog met Windows Server 2003, waarvoor de ondersteuning in juli 2015 stopt, dan is dit wellicht het moment om de mogelijkheden van werken in en met de Cloud grondig te onderzoeken.

Op onze site vindt u nog meer uitgebreide informatie;

http://www.hr-automatisering.nl/diensten/cloudoplossingen/

The Philips Cloud Base

En als u dan toch besluit om de overstap te maken, dan biedt Philips de ‘Philips Cloud Base’. Zo vertelde Roy van Weert van Philips ons. De Philips Cloud Base is een  ‘all-in-one’ oplossing, een compacte werkplek. Gebruikers hoeven alleen maar hun huidige Philips-monitor aan te sluiten op de standaard en kunnen vervolgens meteen inloggen op de virtuele desktopinfrastructuur(vdi) van hun bedrijf. Zo hebben ze direct toegang tot de centrale it-applicaties, dataopslag en beveiliging. Via H&R wordt u de mogelijkheid geboden om gebruik te maken van demo’s zodat u kosteloos kunt testen.

Via H&R naar Congres “Zakelijk succes met Apps” met 50% korting!

Hoe ontwikkelt en lanceert u de juiste Apps die leiden tot meer sales, betere marketing, een hogere klantloyaliteit en de verbetering van uw bedrijfsprocessen?

Op AppGarage krijgt u het inzicht op deze vragen. Door slim in te spelen op de laatste trends en mogelijkheden bent u voorloper in uw markt en klaar voor de toekomst.

Schrijf u nu in voor AppGarage op 12 november 2014. Maar wees er snel bij – er zijn een beperkt aantal plaatsen.

Tickets voor AppGarage kosten € 295,- maar met de kortingscode HR2014 krijgt u 50 % korting op de toegangsprijs.

Het evenement vindt plaats op 12 november, Vol = Vol.

Klik hier voor uitgebreide informatie. 

Windows Server 2003 bereikt end-of-life status

Microsoft heeft aangekondigd dat Windows Server 2003 op 14 juli 2015 het ‘end of life’-stadium zal bereiken.

Het einde van de ondersteuning komt niet onverwacht. Maar het zal voor veel organisaties ongelegen komen. Hoeveel kopieën van het besturingssysteem nog in gebruik zijn, is niet precies bekend. Maar alleen al van de bedrijven met 50 medewerkers of meer gebruikte april van dit jaar nog 28 procent deze variant van Windows Server, bleek uit onderzoek van Computer Profile.

Net als Windows XP destijds, zal Windows Server 2003 niet meteen op 15 juli 2015 onwerkbaar worden. Maar ook hier geldt dat na verloop van tijd de risico’s en problemen snel toe zullen nemen.

H&R Automatisering begeleidt u graag naar de juiste oplossing. Van analyse en advies tot migratie naar de nieuwste versie van Microsoft Windows Server.

Wacht niet te lang. Neem voor al uw vragen contact met ons op via email:
sales@hr-automatisering.nl of bel: 030 – 6621081

Binnenkort wordt er door H&R Automatisering een seminar georganiseerd rond dit thema. Exacte data en locatie hoort u nog van ons.

H&R Automatisering is lid van Nederland ICT

H&R Automatisering is per 1 september 2014 lid van Nederland ICT. Met een achterban die € 30 miljard omzet en meer dan 250.000 medewerkers telt, is Nederland ICT dé belangenbehartiger van de IT-, Telecom-, Internet- en Officesector.

Over Nederland ICT
Nederland ICT is de branchevereniging van ruim 550 ICT-bedrijven in Nederland, waarvan 80% tot het Midden- en Kleinbedrijf behoort. Ook de grootste ICT-bedrijven van Nederland zijn lid. Nederland ICT vertegenwoordigt een sector met een omzet van €30 miljard, die werk biedt aan een kwart miljoen mensen en bijdraagt aan 70% van alle innovaties.

http://www.nederlandict.nl/

Kennismaken in én met de Cloud, 4 november ’14

Wat is er mooier dan kennismaken met de Cloudoplossingen van H&R automatisering op grote hoogte, in de wolken, in de mediatoren van IJsselstein. Dinsdag 4 november aanstaande hebben we op veler verzoek nogmaals een seminar rondom dit thema georganiseerd.

De toren van Alticom vormt één van onze mooiste datacentrumlocaties. Dankzij het unieke concept van free air cooling behoort deze locatie tot de groenste datacentra van Nederland.

Meer informatie vindt u in de nieuwsbrief.

Vacatures

Op dit moment is H&R op zoek naar diverse personeelsleden voor de afdelingen Service en Sales en ook voor stagiaires zijn er mogelijkheden.

… met HP Care-Pack

H&R Automatisering. Automatisering die werkt…

Dat maakt nieuwsgierig. Elke week een H&R collega of product/dienst centraal met antwoord op de vraag hoe hij/zij  of het product/dienst ervoor gezorgd heeft dat Automatisering werkt.

Nummer 4: Care Pack van HP, support naar uw behoefte

Met HP Care Pack-services verruimt u de garantie op uw HP-computersystemen of onderdelen daarvan op basis van uw eigen behoefte. U heeft de zekerheid dat een hardwarestoring – die nu eenmaal ook in de beste apparatuur kan optreden – zonder extra onverwachte kosten, binnen minimale tijd en vakkundig wordt opgelost.

Zoals bijvoorbeeld de Travel Care-Pack of de Accidental Damage protection Care-pack.

Zo eenvoudig kan een IT-service zijn!

Direct bij aanschaf, of eventueel later, koopt u voor een alleszins redelijk, eenmalig bedrag de Care Pack die het best bij uw situatie past.

Vanaf dat moment weet u dat één telefoontje naar H&R Automatisering volstaat om elk hardware probleem binnen de kortste keren op te lossen, zonder verdere kosten of moeite. En dat niet slechts éénmalig, maar zo vaak als nodig is, ook al mag u van HP-producten verwachten dat dat niet vaak zal zijn.

Kijk voor meer info op: http://www.hr-automatisering.nl/producten/care-packs/

H&R regelt het, automatisering die werkt ten top!

IT voor het MKB

Samen gaan we de uitdagingen van de toekomst succesvol aan.

Virtualisatie is ook bij MKB bedrijven niet meer weg te denken. Een MKB-bedrijf zonder toekomstvisie of multichannel strategie verliest terrein in de moderne markt. In deze uitgave van de brochure ‘IT voor het MKB’ leest u hoe Bart Hogendoorn, Algemeen Directeur HP Nederland aangeeft hoe HP en partners u helpen hierin onderscheidend te zijn.

In deze brochure vindt u ook nu weer de meest relevante HP aanbiedingen voor het MKB op het gebied van serversystemen, gegevensopslag (storage), networking, notebooks, printers en dienstverlening.
Speciale aandacht voor de networking bundel voor Bring Your Own Device en plaats onafhankelijk werken.
Deze HP-oplossing is gebouwd op 3 belangrijke strategische pijlers.

 • Onboarding
 • Provisioning
 • Monitoring en controle

Om deze pijlers technisch waar te maken heeft HP een Unified bundel samengesteld, voorzien van een Acces Point, Unified controller en Management software.

Voor de inrichting en het beheer van uw IT-infrastructuur kunt u bij ons, als gecertificeerd HP partner, terecht. Door uitgebreide kennis van HP producten en de scherpe aanbiedingen, kunnen we u adviseren bij uw keuze in IT die uw business maximaal ondersteunt.

Download hier de  ‘IT voor het MKB’!

H&R Opleiding en Training

Maken uw medewerkers optimaal gebruik van alle mogelijkheden die uw software te bieden heeft?

Of u nu werkt in een Windows of in een Apple omgeving, voor al uw ICT gerelateerde software opleidings- en trainingsvraagstukken kunt u bij ons terecht. Onze trainer Joost Jozen adviseert u verder.

Als kennismakingsactie bieden wij u een introductietraining Microsoft Office 365 van een dagdeel aan voor € 500,=. Deze training verzorgen we bij u op locatie. De training is voor 1 tot 10 deelnemers.

Lees er alles over in de nieuwsbrief van 25 september 2014

Cloud Seminar 2014: In de wolken

Donderdag 18 september 2014 heeft in de Gerbrandytoren in IJsselstein het 1e Cloud seminar, dat H&R Automatisering rond dit thema organiseert, plaats gevonden.

Een groot aantal geïnteresseerden was op de bijeenkomst afgekomen om door Juliën Beye en Roy Zwiep van H&R Automatisering bijgepraat te worden over de mogelijkheden die de Cloud te bieden heeft uiteengezet te krijgen. Mogelijkheden op het gebied van;

 • Online Werkomgeving
 • Online Back-up
 • Data Cloud
 • Hosted Exchange
 • Webhosting

Ook werd er uitvoerig ingegaan op de verschillen tussen gebruik van de Cloud server en een lokale server.

Het was fantastisch om van de aanwezigen onder andere te horen hoe een aantal die heel sceptisch binnen kwam volledig verrast en overtuigt van de kansen de deur weer uit ging. Kreten als ‘eye-openers’, ‘de toekomst begint vandaag’ en ‘blij dat ik geweest ben’ zijn maar een greep uit de positieve reacties.

Binnenkort wordt er weer een seminar rond dit thema georganiseerd. Via onze nieuwsbrief, onze site en onze social media kanalen wordt u hierover geïnformeerd.

Ook vindt u alle informatie over de Cloud Oplossingen die H&R aanbiedt op onze website

HP Lunch and Learn dinsdag 30 september ’14

Op dinsdag 30 september 2014 vindt er bij HP in Amstelveen een ‘Lunch & Learn’ plaats waarin het laatste nieuws over Client Virtualisatie en de HP Workstations gedeeld wordt. U kan rondkijken in het vernieuwde HP Democenter en natuurlijk mag u genieten van een uitgebreide lunch.

Lees uitgebreide informatie in onze nieuwsbrief.

H&R ook voor Opleiding en Training

Om ervoor te zorgen dat u en uw medewerkers zo optimaal mogelijk gebruik maken van de software die u tot uw beschikking heeft of die u aangeschaft heeft, biedt H&R opleidingen en trainingen aan. Zowel individueel begeleiding als training in groepsverband, van standaard programma’s tot maatwerktrajecten. Maatwerktrajecten ontwikkelen we in overleg met u, afgestemd op uw behoefte en de kennis en ervaring van de deelnemers. Alle trainingen kenmerken zich door een praktijkgerichte focus. Vandaag geleerd morgen toepasbaar!

Of u nu werkt in een Windows of in een Apple omgeving, voor al uw ICT gerelateerde opleidings- en trainingsvraagstukken kunt u bij ons terecht. Onze trainer Joost Jozen adviseert u verder.

Quote

“De training was een goede ervaring en Joost Jozen was als trainer erg prettig om mee te werken, hij schakelde heel goed na tussentijdse feedback en paste zo de training aan.”

Gerard Molenaar, Velux Nederland b.v.

De volgende programma’s bieden wij onder andere aan:

MS Office totaal:

Voor de kantoorsoftware van Microsoft bieden wij een programma aan waarin uw vaardigheden worden verbeterd en verbreed. In deze training komen zowel Word, Excel, Project, Outlook, PowerPoint en Access aan de orde. Aan het einde van de training zal uw professionele zakelijke gebruik van MS Office productiever en efficiënter zijn.

Office 365 op diverse devices:

Met Microsoft Office 365 kunt u online gebruik maken van Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneDrive-cloudopslag en Skype op zowel PC, Mac, iPad en Windows tablet. Uitermate geschikt om invulling te geven aan Het Nieuwe Werken, of beter, Werken anno NU. Onze trainer maakt u wegwijs in de mogelijkheden die er zijn.  Aan het einde van de training heeft u de vaardigheden ontwikkeld om in de Cloud aan de slag te gaan.

MicroSoft Lync:

Overal communiceren met elkaar, online. Klinkt makkelijk. Maar Lync biedt veel mogelijkheden op het gebied van IM, audio en video. Communiceren maar ook desktops en programma’s delen. In de training leert u alle mogelijkheden van Lync te gebruiken en toe te passen.

Filemaker Pro:

We weten allemaal hoe snel je een nieuwe database kan aanmaken: een paar klikken voor de velddefinities, een paar knappe lay-outs, nog wat eenvoudige scripts en klaar. Of toch niet? Deze training richt zich op al degenen die al wel hun weg vinden in Filemaker Pro maar die niet exact weten hoe je zo effectief mogelijk een database-systeem opzet.

Creative Cloud, Adobe:

Creative Cloud brengt de Adobe software via apps voor uw desktop en mobiele apparaten bij elkaar en biedt meer verbonden manieren voor creëren en delen. Hoe u dat in werking zet en hoe u hier zo optimaal mogelijk gebruik van maakt leert u in deze training waarin we ons volledig focussen op de praktijk.

Digitale mailingen:

De do’s en don’ts van het versturen van een e-mailing. Zowel de opmaak als het automatiseren  van een digitale mailing wordt doorgenomen. Welke software kunt u gebruiken? Waar moet rekening mee gehouden worden. Voor iedereen die e-mailingen verstuurt of gaat versturen en wil leren hoe het praktischer en efficiënter kan.

En verder:

 • DTP Basic – Photoshop, Illustrator & InDesign of QuarkXPress
 • DTP Advanced – Photoshop, Illustrator & InDesign of QuarkXPress
 • Migratietraining – van Quark naar Adobe InDesign
 • Microsoft Word
 • Microsoft Excel
 • Microsoft Powerpoint
 • Microsoft Outlook
 • Adobe Photoshop
 • Adobe Illustrator
 • Adobe Indesign
 • Adobe Flash
 • Webdesign

Wij maken graag een offerte op maat voor u.

Als kennismakingsactie bieden wij u een introductietraining Microsoft Office 365 van een dagdeel aan voor € 500,=. Deze training verzorgen we bij u op locatie. De training is voor 1 tot 10 deelnemers.

… en John Visser vertelt hoe!

Dat maakt nieuwsgierig. Elke week een H&R collega of product/dienst centraal met antwoord op de vraag hoe hij/zij  of het product/dienst ervoor gezorgd heeft dat Automatisering werkt.

Nummer 3: Van eigen inkoop naar vooraanstaande HP Partner

John Visser, al lange tijd aan boord en met zijn ruime ICT ervaring bezig om zijn team dat te leren wat hijzelf nodig heeft gehad om succesvol te worden; “Hoe lever je meerwaarde voor je klant?”. Doordat hij al zolang in dienst is kent John veel klanten. Op mijn vraag hoe hij in de afgelopen periode een klant ontzorgd heeft, hoe hij ervoor gezorgd heeft dat de Automatisering werkt, kwam meteen het volgende verhaal naar boven.

Een drinkwaterbedrijf waar we in het verleden zaken mee hebben gedaan is, na 3 jaar zaken gedaan te hebben gedaan met niet HP partners, voornamelijk brokers, overstag gegaan en heeft dit jaar 2 HP Blade Chassis bij ons afgenomen. Waarom nu toch via ons in plaats van alternatieve inkoopkanalen, niet HP partners? We hebben altijd contact gehouden en na veelvuldige gesprekken over de mogelijkheden en voordelen om de inkoop van Server en Storage omgevingen via een HP partner als H&R te doen, is de klant in gaan zien dat niet alleen de prijzen belangrijk zijn maar dat juiste en tijdige advisering veel waarde heeft. Door de samenwerking met ons als HP partner aan te gaan is het bedrijf altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, wordt hij uitgenodigd voor presentaties en seminars en kan de klant zo nodig aanpassingen doen in zijn IT omgeving ten gunste van de bedrijfsdoelstellingen en resultaten. Na de aanschaf van de HP Blades hebben ook al een aantal vervolgorders plaatsgevonden waarmee wordt aangetoond dat H&R voor een lange termijn relatie gaat.

H&R regelt het, automatisering die werkt ten top!

Prijswinnaars HP Slate 8!

De prijswinnaars van de H&R verloting tijdens TIV, METAVAK en VILO 2014, zijn bekend!

Van dinsdag 2/9/14 tot en met donderdag 4/9/14 hebben de bezoekers van de TIV, METAVAK en VILO 2014 door het inleveren van een flyer, bij de stand waar H&R Automatisering aanwezig was, kans gemaakt op een HP Slate 8.

Vandaag zijn de winnende flyers getrokken door onze eigen Diana van Dijk.

De winnaars zijn:

Bezoekers dinsdag; Arjan Mooibroek Metabo

Bezoekers woensdag; Martijn te Riele van Bouwman Engineering

Bezoekers donderdag; Martijn Meijer van Hoogland Mennens

Maandag zullen we contact met de winnaars opnemen om af te spreken hoe ze de HP Slate 8 in ontvangst zullen nemen.

 

Van harte gefeliciteerd.

met Mobile Connect voor de mobiele professional.

HP Mobile Connect is een prepaid mobiele breedbandservice zonder contract en is volledig geïntegreerd in bepaalde HP tablet- of notebook-pc’s. Met HP Mobile Connect pay-as-you-go mobiel breedband beschikt u op alle plaatsen over uitgebreide, kosteneffectieve en veilige dekking.

U krijgt geen contract en geen activeringskosten. U betaalt alleen voor data die u nodig heeft en kan rekenen op nationale en internationale dekking.

Mobile Connect is een nieuwe vorm van vrijheid: Geen contract, geen activeringskosten, alleen betalen voor de hoeveelheid data die u nodig heeft zowel nationaal en internationaal.

Niet meer op zoek naar Wifi spots, veiligheid qua data is verzekerd in veel Europese landen.

Waar u ook bent toegang tot internet. Automatisering die werkt!

Meer weten over Mobile Connect? Bekijk dan dit YouTube filmpje van slechts een halve minuut https://www.youtube.com/watch?v=gZ40PzDYyaE&feature=youtu.be

H&R aanwezig op TIV, METAVAK en VILO 2014

Op dit moment vindt hét grootste technische netwerkplatform in Hardenberg plaats: TIV, METAVAK en VILO 2014. Contacten leggen, bouwen aan het bestaande netwerk en daadwerkelijk zaken doen staan centraal tijdens de drie beursdagen. Donderdag 4 september 2014, kunt u nog op de beurs terecht.

Ook H&R Automatisering is hierbij aanwezig op de stand van de Cadac Group.

Bij binnenkomst op de beurs ontvangt elke bezoeker een programmaboekje met een kaart daarin van H&R Automatisering. Als u deze kaart inlevert op de stand, nummer 407, van H&R en Cadac maakt u elke dag kans op een HP Slate 8. De winnaars worden op vrijdag 5 september 2013 bekend gemaakt op www.hr-automatisering.nl

 

WiFi voor bezoekers Theater Carré

H&R Automatisering maakt best-in-class Wi-Fi mogelijk voor bezoekers van @theatercarre door middel van #Ruckus Wireless

Het Koninklijk Theater Carré kan dankzij een nieuw high-density Smart Wi-Fi netwerk alle
bezoekers een goede Wi-Fi verbinding bieden. Het verouderde Wi-Fi netwerk voldeed
niet meer aan de huidige wensen en eisen en men wilde afrekenen met het tekort aan
capaciteit en doorvoersnelheid. Na testen met verschillende merken viel de keuze op
Smart Wi-Fi van Ruckus Wireless vanwege het gebruiksgemak en het uitzonderlijke
bereik van de access points.

Lees de uitgebreide business case van Koninklijk Theater Carré voor alle ins en outs rond dit project en de begeleiding door H&R Automatisering

Theater Carre – HR Automatisering WiFi

en Bas Boonstoppel vertelt hoe.

H&R Automatisering die werkt… Dat maakt nieuwsgierig. Elke week een H&R collega of product/dienst centraal met antwoord op de vraag hoe hij/zij  of het product/dienst ervoor gezorgd heeft dat Automatisering werkt.

Nummer 1: Organisatie en planning van IT overgenomen
Bas Boonstoppel, ruim anderhalf jaar in dienst als Accountmanager.

Hij adviseert bestaande relaties over alle mogelijkheden die er zijn. Op mijn vraag aan Bas hoe hij in de afgelopen periode een klant ontzorgd heeft, hoe hij ervoor gezorgd heeft dat de Automatisering werkt, kwam meteen het volgende verhaal naar boven. Een klant die wij samen met een 3e partij bediende, kwam bij ons met het vraagstuk hoe om te gaan met thinclients. Ze waren zich aan het oriënteren om eventueel over te stappen van traditionele pc’s naar een thinclient omgeving. Omdat ze hier nog geen ervaring mee hadden hebben ze ons gevraagd wat wij konden betekenen. Hun backoffice omgeving draait volledige in het datacenter van de 3e partij ( deze omgeving was wel al door H&R geleverd). Ze willen hun hele omgeving gemanaged hebben vanuit het datacenter en vroegen hoe dit te combineren is  met de implementatie van thinclients.

Na overleg met onze eigen technische dienst zijn we tot het volgende voorstel gekomen. De thinclients worden door H&R volledig geconfigureerd afgeleverd op de diverse vestigingen, om dit te bewerkstelligen hebben wij in het datacenter een HP Device Manager Server ingericht. Hierdoor zijn wij in staat om de thinclients remote te managen, en altijd van de juiste software en instellingen te voorzien. De klant hoeft hier verder niet meer over na te denken en alleen maar aan te geven hoeveel thinclients hij waar geleverd wil krijgen. H&R regelt de rest, automatisering die werkt ten top!

HP bestaat 75 jaar

HP bestaat 75 jaar! Als belangrijke partner van H&R zijn wij daar ook blij mee. In bijgevoegd animatie, via de website van HP, kan je zien hoe HP de basis legde voor de hedendaagse IT en naar een kijkje in de toekomst.

HP 75 jaar.

Kennismaken in en met de Cloud?!

Wat is er mooier dan kennismaken met de Cloudoplossingen van H&R automatisering op grote hoogte, in de wolken, in de mediatoren van IJsselstein. Dat kan op donderdag 18 september aanstaande.

De toren van Alticom vormt één van onze mooiste datacentrumlocaties. Dankzij het unieke concept van free air cooling behoort deze locatie tot de groenste datacentra van Nederland.

Lees hier onze nieuwsbrief met de uitnodiging.

KTO score 8!

Afgelopen maanden heeft Marius Ten Herkel , student Hogeschool TIO International Business Management, tijdens zijn stage bij H&R onderzoek gedaan naar de klanttevredenheid.

Met een 8 als eindcijfer op Technische dienst, Sales en H&R overall zijn we natuurlijk enorm trots.

In de conclusie die Marius geschreven heeft verwoordt hij dit als volgt; “Uit dit onderzoek kan geconcludeerd worden dat H&R goed op de kaart staat bij haar klanten. Er werden bijna alleen maar overeenkomstige en veelal positieve antwoorden gegeven. Zowel over de communicatie, de snelheid en de levertijd. Dit is allemaal goed voor elkaar. Wat boven alles uitsprong was de klantvriendelijkheid van het personeel en het persoonlijk contact met de klanten. Het overgrote deel van de respondenten was hier zeer over te spreken en beoordeelde dit dan ook als goed/uitstekend. Een aantal omschreven dit zelfs echt als “het kenmerk” van H&R.”

Stichting Muziekids bestaat al weer 5 jaar. Met hart en ziel wordt er gewerkt aan het verwezenlijken van de droom; “Muziek studio’s in alle ziekenhuizen in Nederland, voor onze kinderen”. In de blog die op de site van Muziekids staat wordt waanzinnig mooi weergegeven door één van de studioleiders wat de MuzieKids studio in het ziekenhuis in Tilburg bijdraagt aan de beleving van zowel kinderen als ouders in het ziekenhuis.

Blog; De Krokodillen boogie!

Nieuwsbrief Cloudoplossingen

Steeds meer ondernemingen beschikken over een eigen Cloud. Niet verwonderlijk, want met Cloud kunt u altijd en overal vanaf alle apparaten veilig bij uw bestanden en applicaties. H&R Automatisering beheert uw Cloud in goed beveiligde datacentra op Nederlandse bodem. Als er schade ontstaat aan uw pand of uw laptop wegraakt, blijft uw data gewoon veilig intact. Bovendien hoeft u niet meer te investeren in lokale updates, hardware en software. Cloud is dus ideaal voor organisaties die flexibel, veilig en kostenefficiënt willen werken. Het enige wat u nodig heeft, is een internetverbinding. En zelfs dat kan voor u verzorgd worden. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Dat kunt u lezen in deze nieuwsbrief.

Heart to Handle in Barcelona!

Op 4 juli vertrokken Sacha, Daphne, Isabel, Isolde en Maud vanaf De Grote Markt in Groningen, op de fiets, naar Barcelona.

5 Studentes die geld bij elkaar brengen via Heart to Handle voor De  Hartstichting. Met als specifiek doel het onderzoek naar het ontwikkelen van een nieuwe en eenvoudige test, waarmee bloedpropjes eerder worden opgespoord en hart- en herseninfarcten kunnen worden voorkomen.

Op 28 juli hebben de dames, na een lange tocht waarin ze met alle facetten van het klimaat te maken hebben gehad, de Ramblas in Barcelona bereikt. Onder toeziend oog van familie en vrienden werd de finish gepasseerd.

Met deze fantastische tocht is € 14.370,30 voor het onderzoek van De Hartstichting bij elkaar gebracht. Maar doneren kan nog steeds via: http://mijnactie.hartstichting.nl/acties/heart-to-handle/heart-to-handle/

Op dit moment is H&R op zoek naar diverse personeelsleden voor de afdelingen Service en Sales en ook voor stagiaires zijn er mogelijkheden.

Nieuwsbrief Lenovo Aanbiedingen

Wat dacht u van de Lenovo ThinkPad Edge E531 voor € 515,- ex btw, of de Lenovo ThinkCentre M93p voor € 635,- ex btw?

Nog maar enkele exemplaren in ons magazijn dus op is echt op!

Lees alle specificaties in de Nieuwsbrief

Blijf bij en volg de blog van Heart to Handle

Ook benieuwd hoe het gaat met de fietsploeg van Heart to Handle? Volg hier hun blog en geniet van de indrukwekkende tocht die de dames maken van Groningen naar Barcelona: Heart to Handle Blog

Dit staat er geschreven over het passeren van de Frans-Spaanse grens:

26 juli: Latour de France – Boadella d’Emporda (Dag 23: 96 km)

 Even vroeg als altijd zaten we op de fiets en begonnen we aan onze eerste klim van de dag. Toen we al een paar kilometers hadden geklommen, kwam de zon ons vergezellen. Een prachtige zonsopgang verlichtte de in het vooruitzicht liggende Pyreneeën. Na al een beetje warm te zijn gedraaid voor de echte pas over de Pyreneeën om Spanje te bereiken, besloten we om een terrasje te zoeken. We wilden nog even gezellig lunchen met elkaar, het is ten slotte al een van onze laatste dagen en een beetje extra energie konden we wel gebruiken. Toen we om de menukaart vroegen, wees de ober ons verbaasd naar de kerkklok: het was pas half 11. Verrast dat we waren realiseerden we dat natuurlijk niet iedereen al zes uur wakker was en werd het dus toch maar weer dat lekkere taaie stokbroodje. Met gezonde wedstrijdspanning begonnen we aan onze 32 kilometer durende pas met verschillende klims. We wisten dat op de top de grens lag tussen Frankrijk en Spanje dus besloten we voor de laatste helling met zijn vijven tegelijk zowel de Pyreneeën als Frankrijk achter ons te laten. Een euforisch gepland moment! Al snel zagen we een groot blauw bord in de verte wat het vertrouwde blauwe bord met sterren en Espana erop moest zijn! Dichterbij komend bleek het een waarschuwingsbord te zijn… In het Spaans… En bleken we dus zonder enige commotie de grens overgestoken te zijn. Net zoals de borden, veranderden ook het landschap en leek het ineens wel 40 graden. Een mooie route naar beneden bracht ons uiteindelijk bij onze eerste Spaanse camping. We hebben hier heerlijk Paella gegeten, wat je allemaal wel niet kan met zo’n gaspit. Morgen onze laatste lange dag fietsen, voordat we dan eindelijk overmorgen, de 28e, in Barca aankomen!!

Duitsland wereldkampioen en Nederland 3e van de wereld

Het zit er op, Duitsland heeft Goud gewonnen en Nederland nam het Brons mee naar huis. Wat een fantastisch toernooi. Op gebied van voetbal alom geprezen en ook de oranjekoorts in Nederland heeft ons een bewogen maand gebracht. Nu tijd om de Tour de France te gaan volgen, op vakantie te gaan of dat wat u zelf in gedachte heeft.

Wij hebben de ranglijst grondig bestudeerd en zijn blij dat we de volgende prijzen uit mogen gaan reiken:

 • De eerste prijs, de Microsoft Surface 2, gaat naar Xafs, ofwel Xavier Bernardino van DP Data.
 • De tweede prijs, de HP Slate, gaat naar Alpha International, ofwel Ferdinand Hiddink van Alpha International.
 • De derde prijs, de iPod Nano, gaat naar Joey 0701, ofwel Joey van Ziel van Thieme Meulenhoff.
 • De vierde prijs, de Apple TV, gaat naar Madtinus MediZorg ofwel, Martijn Wietsma van MediZorg
 • De vijfde prijs, de PNY Power Pack, gaat naar Gert, ofwel Gert van der Heijden van Sourcing Experience.
 • In onze interne competitie heeft Tom Berends de dinerbon gewonnen.

Allemaal van harte gefeliciteerd met jullie prijs. We nemen contact op om af te spreken hoe jullie je prijs in ontvangst mogen gaan nemen.

Tot over 2 jaar bij de EK 2016 in Frankrijk, dan zijn we zeker weer van de partij.

Tour de France Team Belkin ontmoet Heart to Handle Team Belkin

Onderweg naar Barcelona kruiste het Heart to Handle team de Tour de France. Een mooi moment om het Heart to Handle Belkin team en het Tour de France Belkin team elkaar te laten ontmoeten. Bekijk hier de Youtube video http://ow.ly/z5V16

Nederland behaalt brons op WK 2014

Wat een prachtige wedstrijd gisterenavond. En welverdiend behaalde onze jongens het brons op de WK 2014.

Natuurlijk is het jammer dat ons team vanavond de finale niet speelt maar laten we heel eerlijk zijn. Toen de mannen naar Brazilië vertrokken hadden weinig mensen het idee dat Nederland zo ver zou komen.

Op basis van hun motivatie, teamspirit en onder leiding van hun coach met zijn begeleiders, heeft het Nederlands elftal ons een mooie WK bezorgd. Best een rondvaart door de grachten van Amsterdam waard, toch?

Nu rest ons nog de finale. Vergeet niet de uitslag te voorspellen in de poule als je daaraan mee doet, http://hr-automatisering.poulekoning.nl/
Wat gaat het worden? Duitsland of Argentinië?

We zullen zien.

Fijne zondag,
Het H&R team

Voorspel Nederland-Brazilië

Hoe gaat het met je? Is het je vandaag gelukt om enigszins over de schok van gisterenavond (woensdag) heen te komen? Wat een zware wedstrijd en hoe triest dat we door de penalty’s uiteindelijk de wedstrijd verloren hebben.

Niet alleen het weer was vandaag drukkend vooral de sfeer onder voetbal minnend Nederland was zeer bedrukt.

Maar laten we ‘onze’ mannen, nuchter als wij Hollanders zijn, nu een hart onder de riem steken voor de wedstrijd van aanstaande zaterdag tegen Brazilië. Doe jij mee aan onze voetbalpoule? Voorspel dan deze uitslag en uiteraard de uitslag van de finale Duitsland-Argentinië, dan maak je nog steeds kans op onze mooie prijzen. http://hr-automatisering.poulekoning.nl/

Maandag maken we de winnaars bekend!

 

Nederland naar de halve finale!!!

Wat een wedstrijd was dat gisterenavond hé?! Bloedstollend spannend maar wat een ontlading na de penalty’s.

We gaan gewoon door naar de halve finale!!! Volgens mij zijn er vooraf maar weinig mensen geweest die hier diep van binnen echt in geloofden. Maar Louis van Gaal maakt het toch mooi weer waar!

Woensdag gaan ‘we’ strijden om de finale plaats. Gaat het deze keer weer lukken?

Doe je mee met onze voetbalpoule? Vergeet dan niet de standen voor de halve finales in te vullen in de poule via http://hr-automatisering.poulekoning.nl/

Studentes in ’peloton’ naar Barcelona

Telegraaf donderdag 3 juli 2014 door Jeroen Hendriks

Het klinkt als de titel van een nostalgisch jeugdboek: De Vijf op de fiets naar Spanje. Maar dan wel op een racefiets, met een vaart van gemiddeld 25 km/u ’in peloton’ en massageolie en roze lakens mee in het volgbusje. ,,We blijven tenslotte wel meisjes.”

Deze Vijf bestaat uit de Groningse studentes Daphne Koolen, Sacha Minderhout, Isabel Wagemakers, Isolde Velthuysen en Maud Slaghek, die samen stichting Heart to Handle hebben opgericht. Nog een nachtje slapen en dan racen zij binnen 21 dagen van de Grote Markt naar de Ramblas en na de voorbereidingen van ruim een jaar hebben ze er het volste vertrouwen in: „We zijn er klaar voor!”

In de kleurrijke woonkamer van ’Huize Snik’, waar drie van de vijf wonen, vertellen ze over hun grote avontuur. Initiatiefneemster Daphne, die haar vader twee jaar geleden verloor toen zijn hart plotseling stopte met kloppen, wilde ’iets lijps’ doen om geld in te zamelen voor hartonderzoek. „Ik dacht aan drie weken op de racefiets, 100 kilometer per dag en ging met mijn vinger over de kaart van Europa.”

Barcelona werd het einddoel en al gauw wist ze haar vier vriendinnen te enthousiasmeren. „Alleen had nog nooit iemand van ons op een racefiets gezeten!”, lacht Isabel. Dat werd dus twee keer per week onder begeleiding van twee trainers oefenen, de nodige biertjes laten staan – ’soms hebben we een joker ingezet, hoor’ – en tentamens naar het volgende jaar verplaatsen. Zo maakt Isolde vandaag haar enige tentamen van dit blok: „Er is enorm veel tijd in gaan zitten, maar als we morgen op die fiets stappen, weten we precies waarvoor we het allemaal gedaan hebben.”

Hoewel ze alle vijf niet op hun mondje zijn gevallen en een tikkeltje eigenwijs zijn, wat resulteerde in urenlange brainstormsessies en compromissen leren sluiten, zijn ze ’samen een op de fiets’, zoals ze het zelf omschrijven en peppen ze elkaar op indien nodig. ,,We hebben zelfs een lied gemaakt”, roept Sacha en ze begint ’Power to the pedals’ uit volle borst te zingen. Maud viel onlangs nog tijdens een oefentocht en toont de wonden. ,,Het kost letterlijk bloed, zweet en tranen.” Ze haalt haar schouders op. ,,Kan gebeuren toch? Gewoon weer opstaan en doorfietsen.”

Warm hart

Wat de stoere meisjes ontroert, is hoe hun omgeving hen zo’n warm hart toedraagt. Zo was er de gratis reanimatiecursus, een vriendelijke accountant en notaris die hen kosteloos adviseerden, de twee trainers die alles vrijwillig deden en de verschillende sponsoren die ze door middel van zelf georganiseerde evenementjes en ’gewoon op goed geluk langs de deuren gaan’ hebben binnengehaald. Knipogend: „Uiteindelijk moet er natuurlijk wel geld in het laatje komen.”

Vrijdagochtend klokslag 11 uur zal de Grote Markt gevuld zijn met een opblaasbare boog de triomf, muziek en vrienden en familie die het vrolijke vijftal, dat van dag tot dag een fietsdagboek bijhoudt op hun website, komen uitzwaaien. De route gaat dwars door Frankrijk en op 11 juli ontmoeten ze in Nancy vermoedelijk enkele Nederlandse renners in de Tour de France-karavaan. „Misschien kunnen we nog wat tips uitwisselen.”

Verder zien ze wel wat op hun fietspad komt. „Je kunt je toch niet op alles voorbereiden en dat maakt het juist zo spannend.” Het eerste wat ze doen als ze de Ramblas bereiken? „Janken en onze moeders knuffelen” klinkt het in koor. Om daarna te proosten met een biertje, het blijven studenten.

Heart to Handle van start

De sleutel van de bus voor de stichting Heart to Handle is aan Rolf Slaghek overhandigd door Rob van Rooij. Met deze bus worden de dames begeleid op hun tocht naar Barcelona. Het aftellen is begonnen, nog 2 nachtjes slapen en dan vertrekken ze. Wij zullen de dames op de voet volgen en u op de hoogte houden van deze prachtige reis.

Nederland stuurt Mexico naar huis. #WK2014

Wat een weergaloos spannende wedstrijd. In heel Nederland brak een feest los na het fluitsignaal op de 96e minuut.

We hebben Mexico naar huis gestuurd. Toppers!

Als je meedoet aan onze voetbalpoule, hou dan nog even in de gaten dat nu steeds de landen voor de kwart finales bekend worden en dat je daarvoor dan ook weer de uitslag voorspelt; http://hr-automatisering.poulekoning.nl/

Grappig om te zien hoe de stand in de poule nu weer door elkaar geschud is. Het blijft spannend, tot en met de finale.

Fijne zondagavond verder,

Het H&R team

Invullen uitslagen 8e finales

De poulewedstrijden zitten er op. Doe jij mee met de H&R voetbalpoule?

Hoe sta jij er nu dan voor in de ranglijst? Valt het mee of niet? Hier in huis hebben we ontdekt dat gebrek aan voetbalkennis je ver kan brengen in een poule als deze.

Nu is het moment om de uitslagen van de 8e finales in te gaan vullen. Vergeet dat niet anders neem je zeker een duikvlucht in de ranglijst.

Via http://hr-automatisering.poulekoning.nl/ ga je naar ‘voetbaltoto’. Daar kan je de uitslagen van de 8e finales invullen.

Succes namens het H&R team

Nederland poule winnaar!

GEFELICITEERD, Wé hebben gewonnen!

Zijn maar weinig deelnemers aan onze voetbalpoule die dit ook voorspeld hadden. Maar de mannen hebben het voor elkaar gekregen. Nederland barstte zowat uit zijn voegen. Wat een euforie, overal was het op straat te horen.

Waar we de deelnemers even aan willen helpen herinneren is dat zij, nadat alle poule wedstrijden gespeeld zijn, de uitslagen van de 8e finales in kunnen vullen in deze poule. Vergeet dat niet! Zou zonde zijn van de punten die dan verspeeld worden.

klik hier om naar de poule te gaan.

Geniet lekker verder van deze prachtige avond.

Proost!

Het H&R team

Nederland-Australie 3-2

Herken jij dit? Net op het moment dat je denkt; “Wat een saaie wedstrijd.”, vliegen er twee doelpunten om je oren. Al met al moest Nederland diep gaan en werd het toch een, zwaar bevochten, overwinning.

Mocht ook wel na de WK Hockey finale waarin de Nederlandse heren dit weekend verloren van Australië. Is dat weer een beetje rechtgetrokken. Maar het blijft nog spannend. Wat gaat er zo meteen gebeuren in de wedstrijd Spanje-Chili in onze poule des hel.

Mocht jij ook meedoen aan onze voetbalpoule dan even deze tip; check of je alle uitslagen van de toto in hebt gevuld op http://hr-automatisering.poulekoning.nl/ optie ‘voetbaltoto’. En vergeet niet om onze bedrijfspagina te volgen op LinkedIn (https://www.linkedin.com/company/h&r-automatisering) om kans te maken op één van de mooie prijzen.

Geniet van Spanje-Chili!
Het H&R team

Nu ook alle cloud diensten bij H&R!

Vorige week is de samenwerking tussen H&R en Data Comfort bezegeld in de mediatoren van IJsselstein. De toren van Alticom vormt één van de nieuwe datacentrumlocaties van Data Comfort. Dankzij het unieke concept van free air cooling behoort zij tot de groenste datacentra van Nederland. Een bijzondere ontmoeting, letterlijk in en rond de cloud, om u nog beter te bedienen.

Wij  geloven in duurzame samenwerking waar iedereen de vruchten van plukt. Wij ondersteunen elkaar dan ook met oplossingen die ons diensten- en serviceaanbod wederzijds verrijken. Onze samenwerking biedt ook een vruchtbare basis voor innovatie, sleutel voor de nieuwste ontwikkelingen in ICT-land. Hierdoor leveren wij blijvende meerwaarde aan elkaar en onze klanten.

De komende maanden lanceren wij een scala aan nieuwe oplossingen. Hierbij kunt u denken aan Online Werkomgevingen, Mailbox in de Cloud, Webhosting en Glasvezelverbindingen. Ofwel, moderne oplossingen waarmee wij uw ICT van A tot Z kunnen ondersteunen.

Meer weten? Bent u nieuwsgierig naar de toegevoegde waarde van ons nieuwe assortiment? Neem vandaag nog contact op met één van onze accountmanagers. Wij adviseren u graag.

 

Nederland verslaat Spanje met 5-1

Had u dit durven voorspellen? Nederland verslaat Spanje in een zinderende wedstrijd op het WK 2014 met 5-1. Zoals de verslaggever van de NOS zo mooi omschreef; “Zelden is een wereldkampioen zo te kijk gezet.

Wij zijn reuze benieuwd wie dat voorspeld heeft in onze voetbalpoule. Geniet van deze monster zege!

Nieuwe kantoorautomatisering voor Muziekids

Afgelopen week heeft Rob van Rooij de kantoorautomatisering die door Arjen Gijsbertsen geplaatst is, officieel overhandigd aan Robbert de Vos en Monica Tijdink van Muziekids. Fantastisch om te zien hoe blij zij zijn met de nieuwe apparatuur. Een stap voorwaarts voor deze mooie stichting. Ieder zijn kracht. Muziekids zorgt voor de vrolijke noot in het leven van zieke kinderen en wij ondersteunen Muziekids daarbij met kantoorautomatisering en alle service die daarbij hoort.”

H&R Automatisering daagt je uit!

Nog even en de WK koorts barst los. Alle voetbal fanaten van ons team speculeren er al lustig op los. Doe jij met ons mee? Meld je dan aan voor de H&R Voetbaltoto en win één van de prachtige prijzen. De hoofdprijs is een Microsoft Surface 2, de tweede prijs de HP Slate 7 en dan kan je ook nog een Apple iPod Nano, een Apple TV of een PNY Power Pack winnen. Meedoen dus!

Behalve het voorspellen van de juiste uitslagen vragen we jou als tegenprestatie om onze LinkedIn pagina te gaan volgen.

Ga naar de voetbalpoule, meld je aan en voorspel de uitslagen.

Kom maar op!

H&R wint de HP team UP hoofdprijs

Het zit erop! De laatste maand van het HP Team UP programma is afgerond en de winnaars zijn bekend! Met ons H&R team hebben we de hoofdprijs gewonnen. En daar zijn we trots op! Fantastisch hoe HP de samenwerkingspartners in het zonnetje zet.

Op 15 mei hebben we het volgende bericht ontvangen:

En de winnaar is…De HP Team UP hoofdprijs gaat naar de best presterende partner. In het afgelopen kwartaal heeft H&R Automatisering de beste prestatie geleverd. Daarom feliciteren wij het H&R Automatisering-team met de hoofdprijs: een casino-arrangement met overnachting in het Kurhaus voor maar liefst tien personen!Niet alleen de totale omzet telde mee. Ook met de HP Reseller Option Kit omzet kon je een mooie prijs winnen. De partner met de hoogste HP ROK omzet is Venéco geworden. Van harte gefeliciteerd met de door jullie gewonnen xBox One! Met de bekendmaking van de winnaars is het HP Team UP programma ten einde. Wij willen jullie hartelijk bedanken voor jullie inzet en deelname aan het HP Team UP programma!

Kennissessie 24 juni 2014

Graag nodig ik u van harte uit voor de H&R Security kennissessie op dinsdag 24 juni 2014.
Wij willen u, in samenwerking met Eset, Sophos en Samsung, tijdens deze sessie informeren over de ontwikkelingen op gebied van veiligheid, gevaren en bescherming.

Tijdens deze sessie wordt onder andere door een live “Hack-sessie” getoond hoe eenvoudig het is in te breken op uw systemen indien deze niet goed beveiligd zijn.

Eset Endpoint Solutions

Aangezien online bedreigingen continu in ontwikkeling zijn bedenken de onderzoekers van ESET continu de meest effectieve hulpprogramma’s om het toenemende volume, diversiteit en geavanceerde malware te bestrijden. Ontdek wat er binnenin de ThreatSense-scan-engine zit en hoe ESET-oplossingen u zowel on- als offline beschermen.

Eset Secure Autentication

Voorkom inbreuk op uw bedrijfsnetwerk en wees hackers te slim af. ESET Secure Authenticatie levert veilige, maar toch probleemloze toegang op afstand. De hackdemo richt zich op mobiele gebruikers en het nut van 2-factor Authenticatie voor uw bedrijf. Wij laten u zien hoe makkelijk het is om hackers te slim af te zijn en problemen met o.a. phishing en nepmails via uw endpoints te voorkomen.

Sophos

Meer dan 100 miljoen gebruikers in 150 landen rekenen op Sophos voor de beste bescherming tegen complexe bedreigingen en dataverlies. Sophos levert security- en databeschermingsoplossingen die eenvoudig in te zetten, te beheren en te gebruiken zijn. Zo biedt Sophos prijswinnende oplossingen aan voor endpoint security, web security, e-mail security, network security, mobile security en encryptie. Deze worden ondersteund door Sophos Labs, een wereldwijd netwerk van threat intelligence centra. Het hoofdkwartier van Sophos bevindt zich in Oxford (UK) en in Boston (VS).

Samsung KNOW Workspace

Samsung KNOW Workspace biedt hardware en software geïntegreerde beveiliging op Samsung mobiele devices. Specifieke kenmerken van KNOX omvatten verbeterde platform beveiliging en support op container oplossingen, meer diensten voor Mobile Device Management (MDM), een nieuwe Enterprise Mobility Management oplossing (EMM) en Marketplace; een one-stop-shop voor KNOX en Enterprise Cloud apps.

Wij organiseren deze kennissessie bij ons op locatie. Het adres vindt u onderaan deze nieuwsbrief. Klik hier om u in te schrijven en graag tot ziens op 24 juni.

Agenda:

9.30 – 9.45 Ontvangst / koffie
9.45 – 9.50 Start / Welkom – Roy Zwiep, H&R
9.50 – 10.15 Eset: Stefan Boortman voert live een "Legal-hack" uit om de kwetsbaarheid en noodzaak tot bescherming aan te tonen.
10.15 – 11:00

Eset: Michael van der Vaart bespreekt Endpoint Security en hoe hun produkten uw bedrijf en netwerk beschermen tegen aanvallen.

Werking van ESET 2-factor Secure Authenticatie

11.00 – 11:45 Sophos: Harm van Koppen laat zien hoe hun produkten ons kunnen beschermen tegen ongewenste indringers. Wat is hot en wat is not.
11.45 – 12:30

Samsung: Radboud-Jan Haarman bespreekt KNOW Workspace, beveiliging  voor mobiele devices

12.30 – 13.00 Q&A en lunch met broodjes

Wanneer u interesse heeft in deze interactieve kennissessie en tevens geïnformeerd wilt worden over de huidige en toekomstige oplossingen in de markt, neemt u dan gerust contact op met één van onze accountmanagers.

Klik hier om u in te schrijven.

Met vriendelijke groet,

Roy Zwiep

H&R automatisering
Otto Hahnweg 54-8
3542 AX Utrecht
Tel: 030 6621081

Preventief Printeronderhoud

Wie wil er niet besparen op kosten, u toch ook? Daarin is een eerste stap goed printeronderhoud, de tweede stap is kiezen voor H&R Automatisering.

Om u te helpen bij het nemen van de eerste stap heeft H&R Automatisering een onderhoudsaktie! H&R is officieel Service Provider en Preferred Gold Partner van HP en Lenovo. Daarom beschikken wij over de meeste technische kennis voor uw print- en automatiseringsvraagstukken.

Printeronderhoud

Printeronderhoud is noodzakelijk om kosten te besparen. Slijtage en vervuiling door toner, papier en stof is funest voor uw printer en resulteert in stilstand en hoge reparatiekosten wanneer u er niets aan doet.

Regeren is vooruitzien en dat doet u door uw printer preventief te laten onderhouden. Wij hebben daarvoor een speciaal gereduceerd tarief! Voor slechts € 35,00 per printer* komt onze landelijk opererende Support Afdeling van H&R bij u langs voor onderhoud.

De voordelen van preventief onderhoud:

 • Afdrukkwaliteit blijft op hoogste niveau
 • Technische levensduur van de printer wordt met minimaal 20% verlengd
 • Ongewenste stilstand door storingen met 95% teruggedrongen
 • Laagste onderhoudskosten

Wat doen wij voor € 35,00 p.p.:

 • In- en uitwendig reinigen van de printer
 • Klein mechanisch onderhoud
 • Vervanging kits / onderdelen (mits nodig)*
 • Inspectie en rapportage van de goede werking van de printer

Twijfel niet en zorg goed voor uw printerpark. Bel naar H&R: 030 – 6621081 of mail ons op info@hr-automatisering.nl en wij plannen graag een afspraak voor u in.

Met vriendelijke groeten,
H&R Automatisering

* Exclusief BTW en onderdelen. De onderdelen worden separaat berekend. Neem eventueel contact met ons op voor alle voorwaarden.

H&R en Stichting Muziekids

H&R Automatisering levert volledige kantoor automatisering aan Stichting Muziekids

Het zal je maar gebeuren: Je kind ligt ineens in het ziekenhuis …
Muziekids is een hartverwarmend en uniek initiatief. Speciaal opgezet voor kinderen tot 18 jaar, die de pech hebben om in een ziekenhuis te moeten verblijven. Stichting Muziekids realiseert in ziekenhuizen fantastische muziekstudio’s om hen vele vormen van muziekbeleving te bieden. Zo zorgt Muziekids dat zij pijn, verdriet en het gemis van thuis even vergeten, zodat hun verblijf aangenamer wordt. En dat zeven dagen per week! Onder begeleiding van een ervaren muziekdocent.

Muziekids is een idee van Robbert de Vos. Via de stichting Muziekids brengt hij geld bijeen voor dit particuliere initiatief. Op 20 mei 2014 wordt de eerste studio geopend door Guus Meeuwis in Tilburg in het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis, locatie St. Elisabeth.

Vanuit maatschappelijke betrokkenheid stelt H&R Automatisering volledige nieuwe kantoorautomatisering beschikbaar. Medio mei 2014 wordt dit geïnstalleerd in het kantoor van Muziekids in Hilversum. Ook onderhoud en service zal door H&R verzorgd worden.

Zoals Robbert de Vos het mooi omschrijft: “De nieuwe apparatuur van H&R stelt ons in staat om Muziekids verder te structureren en professionaliseren. De basis is in de eerste 5 jaar gelegd en we zijn nu klaar voor het invullen van de grote vraag naar Muziekstudio’s die er bij de ziekenhuizen is. Een professioneel en gestructureerde organisatie is daarvoor nodig”